Обява

Свий
Няма добавени обяви.

защо е добре да имате 'жип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• защо е добре да имате 'жип

Седя си тази вечер кротичко вкъщи и по едно време чувам свирене на гуми и логичния завършек - треееееес
    Брей, кво ли станА - поглеждам през балкона и що да видя - някаква бяла кола се измъква заднешком по джанти от митсубиша и с мръсна газ, пушеци и дрънкане и похлопване на съдрана гума се измъква нанякъде....

Слизам с омекнали колене... и

и визитката на напусналия местопроизшествието извършител :-)))

И самия извършител. Почти на 300 метра беше избягал

А на мене ми е одраскана броничкатаааа
    ...и ми е огънато щитчето под картера бееее

МЪКААААААА

От: защо е добре да имате 'жип

Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнение
    ... И самия извършител. Почти на 300 метра беше избягал ...
    А пилота де го? Изчезнал ли е?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Бях готов да се обзаложа, че е било Гоуф...пък то ренде пак че не е влязъл отдолу тъпака!
      --------------------------------------------------
      [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
      [/FONT]

Коментар

Ами като погледнах отгоре след като чух удара видях две момчета около 15-17 годишни, доколкото е възможно да се предцени от 7 етаж, а пилота (вероятно на същата възраст) отпраши да бяга :-). Като дойдоха полицаите и направиха справка по номера, се оказа някакъв човек от квартала - Надежда 5 ги чух да спрягат...не бил криминално проявен.
        Вероятно тати не си е прибрал добре ключовете от колата...
        Не ми се мисли какво щеше да стане ако имаше хора по тротоара - там обикновено чакат маршрутка...

Коментар

Мда. Аз от два дни си карам със солидно количество сребриста боя по предна дясна гума - някакъв слаломист се опита да ме избута в насрещното по околовтъстното, но само ме позаклати леко (най-вероятно сериозно си е огънал я врата, я калник - не видях в тъмното), след което отпраши напред с мръсна газ.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Вероятно са били и добре почерпени, щом така панически са се омели и не са разбрали, че им липсва бронята с номера....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

тъкмо си мислех че това е тема в която да се похвалим как джипките паркират където не могат другите и тн и видях снимката....
              добре е наистина че няма пострадали, ламарини се оправят или подменят, но човешкия живот.....
              Благодарение на оставената визитка сега собственика на бялото ренде ще ти подари нова броня и подкартерна решетка.
              Лошо е това че подрастващите скачат зад волана и кой може и кой не дава газ до ламарината, още по лошо е че бая народ измря по тоз нелеп начин.
              Ще цитирам един приятел който казваше така: "трябва да разберете, че отдавна не е гъзария да даваш газ и да пилиш гуми, гъзарията сега е да караш бавно и тежко..."
              Та на тез които искат да гъзареят - правете го по втория начин.
              А на всички колеги пожелавам никога повече да не виждат чужда боя или части по своите автомобили.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Като чета такива теми с все по-голямо настървение се точа за момента, когато ще си купя Унимог. Ми така, де!
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Дано са живи и здрави..хората......всеки е правил лудории ...всяко нещо с времето си....дано си вземат поука....!
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Това ми напомня на една случка наскоро. Сестрата на жена ми пуши на терасата и се чува тряс. Виждам как тя започва да набира скорост и точно в момента преди да започне да крещи от балкона, се чува втори тряс и девойката остава набрала много скорост и безмълвна. Обръща се към мен и ме поглежда неразбиращо и безкрайно смутена. Скачам аз и какво да видя, един москвич от тези модерните се е забил в новичкия и Патфайндър. По-точно в теглича му. Собственника на москвича, осъзнавайки, че е допуснал грешка със скоростите, включва задна и предната броня с всички съпътстващи елементи остава на теглича за разлика от самия москвич, който вече е на 2 метра от 'жипката. То вярно, да им се караш ли, да ги съжалиш ли. Аз се смях много. Те си откачиха бронята, натовариха си я и си заминаха по живо по здраво.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Дано са живи и здрави..хората......всеки е правил лудории ...всяко нещо с времето си....дано си вземат поука....!
                      Мда... За съжаление тия, дето правят подобни "лудории" не си взимат поука, докато не стане безнадеждно късно. Пресен пример от преди 2 дни: колега с Рено Клио Уилямс, "мно'оо бега", многократно предупреждаван, че кара безумно (не просто неразумно), с няколко леки ПТП-та "стаж", се нацепил в лека кола при бас, че може да развие нам си ква скорост за стотина метра. Съответно "пропуснал" знака "Стоп" и .... 2 жени в болница, едната май бере душа... Сега е като посран и гледа тъпо (иначе преди беше много отворен), ама какво от това? Затова мерки се вземат навреме!
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Мда... За съжаление тия, дето правят подобни "лудории" не си взимат поука, докато не стане безнадеждно късно. Пресен пример от преди 2 дни: колега с Рено Клио Уилямс, "мно'оо бега", многократно предупреждаван, че кара безумно (не просто неразумно), с няколко леки ПТП-та "стаж", се нацепил в лека кола при бас, че може да развие нам си ква скорост за стотина метра. Съответно "пропуснал" знака "Стоп" и .... 2 жени в болница, едната май бере душа... Сега е като посран и гледа тъпо (иначе преди беше много отворен), ама какво от това? Затова мерки се вземат навреме!
                        Много си прав колега. Ма ако е твое дете да извикаш дървения господ, като ти е колега или приятел...ти му говориш, той ти вика...аз съм отворен...после късно.

Коментар

Мисля, че сега е момента да сложиш булбар.
                          Александър

Коментар

Аз се чудя кога ли ще напредне толкова холографската техника, че да мога да изпрожектирам насрещно движещ се ЗИЛ на всеки, който се опита да изпреварва където и както не трябва...
                            Само че едно не мога да си обясня - защо толкова бързат тия хора? Или са просто безнадеждно тъпи?
                            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                              Аз се чудя кога ли ще напредне толкова холографската техника, че да мога да изпрожектирам насрещно движещ се ЗИЛ на всеки, който се опита да изпреварва където и както не трябва...
                              Само че едно не мога да си обясня - защо толкова бързат тия хора? Или са просто безнадеждно тъпи?
                              Изглежда има някакво състезание от типъ "пръФ на светофарО" с огромен награден фонд,за което простосмъртните не сме информирани .Обаче,е по-вероятно да е втората причина....
                              Кофтито е,че от както заваля,по ежедневния ми маршрут,всеки ден има поне една катастрофа и като видя,че не са местили колите и КАТ-аджия регулира движението,лошо ми става.Кво ли ще е,като падне сняг.
                              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X