Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кабел за връзка Garmin Map60 с ipaq

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• кабел за връзка Garmin Map60 с ipaq

Привет,

Имам Garmin GPSMAP60 CSx и iPAQ 2750. Някой има ли схема за кабел с който да свържа двете устройства и да ползвам покет писито с garmin que?
    Благодаря предварително!

Първоначално публикуван от Jorosh Преглед на мнение
    Привет,

Имам Garmin GPSMAP60 CSx и iPAQ 2750. Някой има ли схема за кабел с който да свържа двете устройства и да ползвам покет писито с garmin que?
    А iPAQ 2750 няма ли USB?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      А iPAQ 2750 няма ли USB?
      Сефте чувам pocket да има USB

Може и да има някой модел, с mini-usb .. като това на самия GPS.

Коментар

Първоначално публикуван от kernel Преглед на мнение

Не използвам такова устройство, а на едно описание в нет-а видях аксесоар "USB craddle". Явно не съм догледал и става въпрос за нещо като докинг-станция, която да се включва към USB порт на РС.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

PPC-та с USB Host има, но не може да вържеш 60тката поради липса на драйвери(поне последно като търсех беше така).

Аз съм ги вързал по друг начин обаче. 60-тката има изход за сериен порт(голямата букса), а също така се продава такова кабелче и за PPC-то. Свързваш ги и си готов. Продават се из нет-а и едни кутийки където от едната им страна влиза сериен вход (60-тката) и чрез блутут ти правят сериен порт на покета. И това съм го тествал и то става. Само не ме питайте от къде да си купите такава кутиика, защото не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от kernel Преглед на мнение

fujitsu siemens pocket loox n560 има доколкото знам. Има и други... То се води USB Host като функция

Коментар

Малко смесвате нещата. Значи USB като интерефейс има няколко разновидности куплунги сред които е и стандартния размер и мини usb и още един квадратен... Какъв е куплунга няма никакво значение има кабели преходници между всичките. Проблемът в случая е дали PDA-то поддържа т.н. usb-host. Защото при този интерфейс за да работи трябва да имаме един хост и до 128 подчинени... Иначе не работи... Е тук вече всичко е според зависи - някои PDA поддържат хост други не...

Точно си пуснах съобщението и видях че и Събин ви е отговорил...
              VPetrov.photography

Коментар

Не виждам смисъл от това упражнение,покета няма да ти даде нищо повече от по голям екран но ако толкова те влече отговора според мен е блутуут гпс, поне аз така ползвам моя ipaq 2755 и като чета какво пише Събин сигурно ще излезне и на същата цена.Поздрави
                [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Благодаря за информацията!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X