Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Специализирани GPS устройства vs. GPS SmartPhones

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Специализирани GPS устройства vs. GPS SmartPhones

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:020319428.jpg
Прегледи:1
Размер:43.3 КБ
ID:5205234

    Ето го вьрховното решение - 2 часа в мьгла и рьмеж няма как да го ползвам без да си скапе батерията,а това е единственото нещо което ми показва кой влиза и излиза под моста в Сан Франциско.Не е толкова опасно,малките мога да ги бягам,голямите няма и да ме усетят - ония носи 3-4 000 контейнера всеки един по-голям от лодчицата на снимката.

    Намерих му Пеликан 1050,но не може да се зарежда в нея.Купих му Бобьр,но не става за дьждовно време,взех му и водонепроницаем кальф ма и той не позволява зареждане,а и не пази ако го сритам.

    Става за навигация,но ако трябва да си заложа задника на това или Гармина 76 избирам Гармина без да се замислям.Номера е,че Гармина не вьрши работата на Айфона за сьжаление,но ако е само за навигация в кофти време................забравям за телефона.Гармина дьржи на батерии поне 4-5 часа,това си я скапва за 40 минутки.

    В колата имам Гармин Нюви 250 май беше,в джоба АЙФОНА,в торбата има радио ИЙКОМ с вграден ГПС,2 Гармина 76,един СПОТ и ако брата е с мен прибавяме още един АЙФОН и един АЙПАД и едно Нюви.Имаме и лаптоп с ГПС антена кьм него,но всичко това не е ли водонепроницаемо не вьрши никаква работа.

    Тьрси се водолазна кутия за АЙфон з вьзможност за зареждане ако да трябва да му мажа зарядното с грес.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

    Коментар


    • #32
      От: Специализирани GPS устройства vs. GPS SmartPhones

      Хм, не знам дали е от телефона или от неправилна употреба или от кофти зарядно. Но на един приятел HTC-to (HD2) един път ходи на гаранционен ремонт (смяна на дъното) и за малко за втори. Та случая: Включен GPS / Софтуер - IGO пътуваме в колата на поредната командировка. По някое време батерията свършва и включваме зарядното като GPS-а си работи ииииии след около час телефона блокира и нито рестарт нито ресет успяха да го събудят, и то доста пъти -зарежда windows-a до някъде и толкоз. Последствията - смяна на основната платка (предполагам такава смяна е кажи речи нов телефон). Тогава причината я индентифицирахме, че е голяма жега (телефона беше на стойка и слънцето директно го печеше макар че колата е с климатроник). Втория път - индентичен случай, само, че когато блокира ни светна, че може би зарядното зарежда само батерията а не захванва директно телефона (така мислим но не сме сигурни) и го оставихме да се зареди спокойно та ремонта се размина. Та въпроса ми е къде е проблема - дали това е недостатък на телефона т.е не става за продължителна употреба като GPS или нещо друго. Ако е първото - това също е недостатък според мен на смартфоните - конкретно този модел. В интрес на истината докато работеше перфектно навигираше (според моето скромно мнение).

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X