Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дисекция GPSMAP 60CSX
Свий
X
-
До: Дисекция GPSMAP 60CSX
Отворен е като "копърка с теслата".
Кой му е надялкал така грозно екраниращите тенекета?
-
Ееее, а аз точно се бях вживял в ролята на електротехник
и ..."копърка с тесла''!...Така си беше!
...Да си призная за даже смятам да го сглобявам на ново.
Само се чудя как да възвърна херметичността му и да ползвам ли лепило, и какво
Междудругото някакви идея какво се вижда на снимките?
Последно редактирано от asterix85; 08-12-09, 23:31.
Коментар
-
Аз па спрях да разбирам от къв зор им е. Далаверата и е малката ветрилност. Кръговата поляризация хубаво, обаче лява или дясна? Щото пък отразения сигнал е с обратна. И всичко пак отслабва с разни децибели.
Коментар
-
Работи подобно на рупор http://en.wikipedia.org/wiki/Horn_(telecommunications) http://en.wikipedia.org/wiki/Helical_antennaПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеСега разбрах какво е helix antenna. Сега остава да загрея и как работи.
Коментар
-
При GPS ти много не искаш отразени сигнали. После все едно ще ги изключиш от сметките като недостоверни.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеАз па спрях да разбирам от къв зор им е. Далаверата и е малката ветрилност. Кръговата поляризация хубаво, обаче лява или дясна? Щото пък отразения сигнал е с обратна. И всичко пак отслабва с разни децибели.
Коментар
-
Сега и ако някой помогне за НуВи 660... Искам да му сменя батерията. Тия от Гармин имат странно инженерно чувство за хумор. Имаше една тема - махаш антената и готово! Да ама не! Тия щипки вместо болтове като ги видя ми призлява... правят асоциации с китайските ментета.
Коментар
-
Всъщност са по-трудни за производство от болтовете, та не бият на ментета. Но за сметка на по-трудното производство, по-лесно се сглобяват. Съвет - използвай пластмасови ножове за хранене.Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение... правят асоциации с китайските ментета.
Коментар
-
По магазините има полиуретанова паста (да не се бърка с пяна) която лепи доста добре. След изсъхване е леко еластична. Виждал съм я в Практикер и Бриколаж, на "салами" като силикона. Има я в бял, сив и черен цвят.Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение...Само се чудя как да възвърна херметичността му и да ползвам ли лепило, и какво...
Преди да херметизираш джипиеса, го пробвай дали и как работи, че хубавите силикони трудно се разлепват и чистят.
Коментар
-
Един глас и от мен за полиуретановата паста. Ето я в удобни разфасофки за 7-8лв броя.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеПо магазините има полиуретанова паста (да не се бърка с пяна) която лепи доста добре. След изсъхване е леко еластична. Виждал съм я в Практикер и Бриколаж, на "салами" като силикона. Има я в бял, сив и черен цвят.
Преди да херметизираш джипиеса, го пробвай дали и как работи, че хубавите силикони трудно се разлепват и чистят.
Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар