Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS за аматьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS за аматьори

Здравейте!
    Убедих се че вие сте най-компетентни и затова точно вас моля за съвет.Кажете какъв GPS е най-подходящ за човек,който от скоро се занимава с катеренето на планини и който обича често да пътува из милата ни Родина.Дайте съвет какъв модел и горе-долу за колко пари е подходящ за мен.Приемат се всякакви съвети,мнения и препоръки.

Garmin 60Csx
    VPetrov.photography

Коментар

+1

Коментар

Поддържам.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

А някой продава ли такова съоръжение?

Коментар

Първоначално публикуван от disem
            А някой продава ли такова съоръжение?
            Събин например
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Е, тогава чакаме Събин с оферти

Коментар

Абе това чудо струва около 500$.Нещо по-евтино да ми препоръчате??

Коментар

Вярно е че от Събин най-изгодно може да се купи GPS но имайте в предвид че той е още няколко дни извън България тъй че търпение...
                  VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от kokox
                    Абе това чудо струва около 500$.Нещо по-евтино да ми препоръчате??
                    По принцип съм забелязал че хубавите работи струват скъпо...

Ако ви е скъп 60csx-a гледам че в друга тема питате за Етрекс Легенд може би е алтернатива но знайте че "апетита идва с яденето" и като понавлезете в материята ще ви е яд за избора...
                    VPetrov.photography

Коментар

И мен точно това ме притеснява.
                      Поне ако си взема Garmin 60Csx мога ли да съм сигурен че в близко бъдеще съм се подсигурил на темата GPS?

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                        По принцип съм забелязал че хубавите работи струват скъпо...
                        Голяма неприятност, но е факт ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kokox
                          И мен точно това ме притеснява.
                          Поне ако си взема Garmin 60Csx мога ли да съм сигурен че в близко бъдеще съм се подсигурил на темата GPS?
                          Ами поне аз мисля така за себе си. В сравнение с Еtrex серията Map 60CSx е с по-чувствителен приемник, което позволява по-добро приемане при движение през гъста гора, тесни долини и др. подобни "трудни" места.

По-подробна информация от компетентен човек: https://htftp.offroad-bulgaria.com/t...CSx_detail.htm
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Garmin etrex Vista/Legend Cx
                            Много по-малки и по-удобни (и дори по-евтини) особено при носене на ръка (разходки) или каране на колело.
                            Единственият недостатък е размера на екрана.
                            За каране на кола/джип е много по добре ПокетПЦ с Сърф3 ГПС.

Коментар

Голяма беля е. Още по-лошото е че колкото по-малко разбираш от навигация, толкова по-скъпа машинка ти трябва. Ако си голям звяр даже изобщо не ти трябва, ама ...
                              А другата беля е че те са нещо като влакчетата Пико от едно време и като компютрите. Купиш ли веднъж, после постоянно трябва да го продаваш и купуваш следващия.
                              Виж в архивите, много работи са написани за това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X