Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Работа с Garmin 60 CSx

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Работа с Garmin 60 CSx

Благодаря!
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Отговора на въпрос

1. Правиш прозрачна карта, както ние за състезанията.

На този адрес има инструкция как да си направиш картата ползвайки безплатни програмки. Не е съвсем за 60-тка но ще ти помогне.

2. Имаше една програма GPS trackmaker. Тя има такава функция.
      Май някъде бъркам. Картата я направих, но нещо виждам проблем с качването на приемника. Има ли значение името на .IMG файла Пробвах да оставя старото име, но се изтри ОFRM картата. Като смених името на новата карта записах си я в директорията "Гармин" и нищо. Нещо пропускам нали
      По същия начин става и с изо линиите.

Коментар

.IMG файла трябва да качиш в GPS-а със специална програма. Sendmap например. Аз ползвам MapSet Toolkit. С нея инсталираш картата в Mapsource, а оттам вече другото е лесно.

Коментар

Нещо не се поравям
          Може ли по-подробно

Коментар

След като имаш готова компилирана карта (*.img), стартираш програмата MapSet Toolkit; горе вляво кликваш на "select image files"; избираш директорията в която е твоята карта и после "ок"; в полето се появяват всички .img файлове във въпросната директория; маркираш желаната и натискаш бутона "Add". В секцията "Create TDB" избираш директория, където ще се съхранява; попълваш другите полета по желание; долу вдясно отмяташ "install in Mapsource"; и накрая натискаш бутона "start". Дано да не съм те объркал повече с това дълго обяснение.

Коментар

Добре, стана, но сега пък не ще да се качи на приемника
              Прикачени файлове

Коментар

Пробвай като избереш и друга карта за качване. Тази явно е много малка. Опитай с две карти. А после ще изключиш другата от самия приемник.

0.0мб ми звучи като празна карта. Виждаш ли нещо в Мапсорс от твоята карта?

Коментар

Ц Не става. Има нещо.
                  Като избера новата карта и някоя от на Събин не се качва нищо. Даже остава само базовата. като махна новата тия на Събин пак се качват.
                  Последно редактирано от Десислав; 27-08-07, 22:31.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    Отговора на въпрос

1. Правиш прозрачна карта, както ние за състезанията.

На този адрес има инструкция как да си направиш картата ползвайки безплатни програмки. Не е съвсем за 60-тка но ще ти помогне.

2. Имаше една програма GPS trackmaker. Тя има такава функция.
                    Защо на МапЕдит-а ми иконата Save не е активна ?Дали защото програмата е ,,Not registered'' и каk да стане ,,Registered'' - единият начин ми е ясен , а другият...
                    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                      Защо на МапЕдит-а ми иконата Save не е активна ?Дали защото програмата е ,,Not registered'' и каk да стане ,,Registered'' - единият начин ми е ясен , а другият...
                      Тук има две версии на мапедит. 1.0.16 е "излекувана", а 1.0.33-5 е най-новата ако не се лъжа. Първо пусни излекуваната, регистрирай си я с кей-генератора. После пусни новата и няма да имаш проблеми. Регистрацията важи и за нея.

Коментар

нещо генератора се е...а ! ID -то ми е 18775.Опитай,пък ще почерпя.защо когато пусна мапедит-а ми показва че е 1,0,11,0 версия ?
                        0899187766

Коментар

Как се расетваше 60тката???

Коментар

настройките или ?

Коментар

Enter+Page+PowerOn и ги държиш докато не те попита дали искаш да изтриеш всички данни, отговаряш Yes и си готов.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                                Как се расетваше 60тката???

Май беше: при изключен ГПС натискаш и задържаш Enter + Page и включваш захранването
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X