здравеите от скоро имам gpsmap 60csx и ме вълнува смяната на софтуера . има ли някаква опасност при тази операция ? какви са предимствата и изтрижа ли се информацията качена на уреда? другото което не знам е как да жидя с коя версия е в момента? благодаря предварително!!!
устройството не съм го пускал от 2 3 месеца и онзи ден като си взех нова карта и се опитах да го пусна не става ,става само като е свързано с лаптопа иначе батериите са нови не е от тях някакви идеи как да отстраня проблема
Нов съм в този форум и има доста неща който не са ми ясни още,за което ще моля и за помощ.
От скоро притежавам GARMIN 60CSX,и както разбирате започнах да го ровя тествам и т.н.както всяко едно новозакупено устройство.Разрових се в този форум,по прочетох някои неща и така реших да инсталирам Garmin Mobile PC и да направя един тест да видим дали работи.Какво се оказа?
Напръв поглед всичко е ОК,но след няколко секунди ми казва "Спътников сигнал изгубен" (забравих да кажа че му сложих и бг език).След няколко секунди пак се оправи ,минат 10-30 сек,и пак "Спътников сигнал изгубен" .
Гледам на екрана на ГПС-са има прехванати сателити,а ги губи.
Натоварих всичко в колата и тръгнах по града,но пак е така.Ту се оправя ту се губи.Незнам от кво може да е?
Коментар