Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблeми с garmin 60csx

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся за Garmin 60CS

Благодаря
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

gpsmap 60csx

здравеите от скоро имам gpsmap 60csx и ме вълнува смяната на софтуера . има ли някаква опасност при тази операция ? какви са предимствата и изтрижа ли се информацията качена на уреда? другото което не знам е как да жидя с коя версия е в момента? благодаря предварително!!!

Коментар

До: gpsmap 60csx

аиде де пичове никои ли него е правил тва с web updater ?

Коментар

Проблeми с garmin 60csx

устройството не съм го пускал от 2 3 месеца и онзи ден като си взех нова карта и се опитах да го пусна не става ,става само като е свързано с лаптопа иначе батериите са нови не е от тях някакви идеи как да отстраня проблема

Коментар

GARMIN 60CSX + Garmin Mobile PC

Здравейте ,

Нов съм в този форум и има доста неща който не са ми ясни още,за което ще моля и за помощ.
            От скоро притежавам GARMIN 60CSX,и както разбирате започнах да го ровя тествам и т.н.както всяко едно новозакупено устройство.Разрових се в този форум,по прочетох някои неща и така реших да инсталирам Garmin Mobile PC и да направя един тест да видим дали работи.Какво се оказа?

инсталация на лаптоп.

Инсталирах Спанер
            Инсталирах Гармин мобиле ПС
            Включих ГПС-са

Напръв поглед всичко е ОК,но след няколко секунди ми казва "Спътников сигнал изгубен" (забравих да кажа че му сложих и бг език).След няколко секунди пак се оправи ,минат 10-30 сек,и пак "Спътников сигнал изгубен" .

Гледам на екрана на ГПС-са има прехванати сателити,а ги губи.
            Натоварих всичко в колата и тръгнах по града,но пак е така.Ту се оправя ту се губи.Незнам от кво може да е?

Моля за помощ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X