Mоля колеги помагайте.Проблема е следния. В апарата влезе вода и след подсушаването картата изчезна и не може да се качи.От Ст.Загора съм и търся сервиз за ремонт.Ако няма тук да го пратя някъде по куриер.Спешно е защото ще ми трябва за Софийското състезание.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблeми с garmin 60csx
Свий
X
-
До: Ремонт на Garmin 60CSx
По спешност се свържи със Събин - той държи магазина и сервиза в София. Дори и да не ти го оправи той, ще те насочи накъде и как. Като така и така ще ходиш там, направо може да се засечете лично.
Това се сетих най-бързо ...
-
-
........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Коментар
-
Проблем с GPSMap 60CSx
След поредното падане ГПС сдаде багажа - нищо не работише
След отваряне и оглед му възтанових повечето неща - включва и имаш достъп от ПС.НО не лови сателити
Пак го отворих и видях че антената се е откачила от платката - но след запояването пак има проблем - хваща 1-2 сателита с добър(нар 50% ниво) сигнал и толкова
Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да даде акъл
МЕРСИ"Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
"LZ1WAN"
Коментар
-
До: Проблем с GPSMap 60CSx
Мерси за съвета но го оправих
Оказа се че май първия път от страх да не прецакам нещо не съм го духнал добре с топлопдуха
Повторението е майка на знанието и баща на затъпяването
"Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
"LZ1WAN"
Коментар
-
До: GPSmap 60CSx
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеПитай Sabin от форума, или направо звънни в Геотрейд.,но не могат да ми я продадат а трябва при тях от техните инженери
Нашите ръце да не са завряни някъде............."Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
"LZ1WAN"
Коментар
-
До: Търся за Garmin 60CS
А потърси ли на сайта на Гармин/Геотрейд?
http://garmin.bg/uploads/products/GPSMAP60CSx.pdfСамо с мързел не става, трябва и акъл...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар