Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪВЕТИ ЗА ПОДХОДЯЩИ ЗА ОФФ РОУД GPS ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: antenata...

Първоначално публикуван от neocom
    antenata e 25-30 leva, ne ia mislitolkova... Ti si vzemi GPS-a, no da ne se izluje6 po niakoj Magellan, Lowrance ili puk nikoj Alan, 4e 6te tegli6...
    С цялото ми уважение мисля, че се изказваш малко неподготвен.

Сервиза на ALAN е несравним като надежност. Съдя по това, което съм чел до тук и от отзивите на мои познати, които ползват техни продукти. Няма представител, който да предложи сервиз като техния

Представителите на Garmin освен да Ти продадат за друго не ги търси и това не е само мое мнение. Конкретика мога да ти изпратя на ЛС, ако запиташ с такова.

Magellan още се учат по мое мение, но пък продукта е много надежден. Далеч над Garmin.

Най - нови на пазара по мои наблюдения са Lowrance, но хайде да им дадем шанс Все пак по руските форуми се изказват много добре за тях.
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

SAPUNERKA ATTACK

...домашно за притежателите на GARMIN: - какво е това на горната снимка ?

A. не знам, не съм видял такова нещо на моят GPS... :-(
      B. не знам, но мечтая за тази функция... :-(
      C. знам, това е FILE MANAGER-а на "САПУНЕРКАТА" която го прави много по-различен от другите "САПУНЕРКИ"... :-)

Коментар

добре де
        колко ще струва сапунерката
        и колко хеви дити стойката
        и има ли вътре готови качени карти или трябва да се качват след като се закупи
        ако няма SD или друга включена карта има ли памет и колко е голяма
        или разчита изцяло на картите
        и колко е дълга гаранцията

Коментар

Prices

Цената на "САПУНЕРКАТА" е в момента EUR 198.00 (до края на месеца още важи 5% отстъпка) това значи че може да го вземеш за EUR 188.00

- За OFFROAD картата ще се пазариш със SABIN, след което аз ще ти го конвертирам за MAP500 безплатно... (ако SABIN няма найновата версия която поддържа новите линии...)

- "ХЕВИ МЕТАЛ" стойката струва: EUR 19.00 (DISCOUNT)

- CF карта ще си намериш, моите съм ги купил прекалено скъпо.

- картите са безплатни, ще ти ги дам на CD или ще си ги изтеглиш от www.gps-bg.com - кликни в празното място между думите: "ВЕКТОРНИ" и "КАРТИ"...линка ще те отведе до "МЯСТОТО"

- MAP500 поддържа CF карти до 512MB (със адаптер те могат да са SD, MS или други...)

- Основната (вградената) памет е 4MB

- Гаранция 1 година

- Друго.... ???

Коментар

еее пичове ми аз преди да попитам въпроса от темата като че ли по бях сигурен кво точно да взема
            сега съм засипан с предложения и тук и на лс и къде ли не
            че и не мога да отказвам много много
            кво ша прая сега
            явно точно където трябва попитах

Коментар

Re: Prices

от къде могат да се купят на таэи цена,защото в Метро е около 600 лв.
              Първоначално публикуван от ALAN GPS
              Цената на "САПУНЕРКАТА" е в момента EUR 198.00 (до края на месеца още важи 5% отстъпка) това значи че може да го вземеш за EUR 188.00

- За OFFROAD картата ще се пазариш със SABIN, след което аз ще ти го конвертирам за MAP500 безплатно... (ако SABIN няма найновата версия която поддържа новите линии...)

- "ХЕВИ МЕТАЛ" стойката струва: EUR 19.00 (DISCOUNT)

- CF карта ще си намериш, моите съм ги купил прекалено скъпо.

- картите са безплатни, ще ти ги дам на CD или ще си ги изтеглиш от www.gps-bg.com - кликни в празното място между думите: "ВЕКТОРНИ" и "КАРТИ"...линка ще те отведе до "МЯСТОТО"

- MAP500 поддържа CF карти до 512MB (със адаптер те могат да са SD, MS или други...)

- Основната (вградената) памет е 4MB

- Гаранция 1 година

- Друго.... ???
              [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

Разгледаи Купувам -Продавам Винаги има поне един два GPS-а за продан

Коментар

Ако много държите на ALAN MAP 500 веднага ще се разделя с един такъв. От общо 7-те които имаме той е най-зле...
                  VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                    Ако много държите на ALAN MAP 500 веднага ще се разделя с един такъв. От общо 7-те които имаме той е най-зле...
                    Кое му е най- зле? (Не се заяждам - питам. Какво означава "най-зле"?)

Коментар

Има вече писано по въпроса можете да погледнете. Накратко: Лоша евтина кутия от евтина пластмаса. Екран с много ниска разделителна способност. Софтуер на много примитивно ниво. Много бавен. Преди беше доста чувствителен в сравнение с другите, вече след SIRF III това не е актуално. Но ако има някой фен да заповяда, с удоволствие го продавам, използван е само два пъти за по 1-2 часа...
                      VPetrov.photography

Коментар

В момента топ ГПС на пазара е 60Cx или 60CSx. Уникално чуствителен SiRF III чипсет, много бърз процесор (2-3 пъти по бърз от старите 60-тки), много памет за карти чрез ТрансФлаш(микроSD) карта, изчистени всички предишни бъгове на 60-тките от GPS V насам не съм бил толкова доволен от GPS!

Коментар

Има вече писано по въпроса можете да погледнете. Накратко: Лоша евтина кутия от евтина пластмаса. Екран с много ниска разделителна способност. Софтуер на много примитивно ниво. Много бавен. Преди беше доста чувствителен в сравнение с другите, вече след SIRF III това не е актуално. Но ако има някой фен да заповяда, с удоволствие го продавам, използван е само два пъти за по 1-2 часа...
                          Нито кутията е евтина, нито пластмасата! Иначе - лоша е. Усещам луфтове между панелите, което ме извежда от мисълта за споменатата водоустойчивост. Екрана е с нормална резолюция за този клас устройства, но поради това, че е по-голям, създава илюзия за по-лоша резолюция. Хубавото е, че се вижда по-отдалеч (20-30 см). Софтуера се ограничава до програмата MapShow, необходима за трансвер на всички неща от и към устройството, и до GPS MapEdit, необходима за коригиране на готови и изработване на собствени карти.(за тази цел обаче е необходимо програмата да се отключи, което става след съответното заплащане; не може да се кракне, да предупредя в аванс). Не е бавен - това зависи от заредената карта. Продължава да е чувствителен все още.
                          Това са накратко отговори на споменатото от Венци, но искам да допълня и още нещо:
                          Работата ми е такава, че използвам професионална носима радиотехника. Преди 7-8 години ми се наложи да сам да избера радиостанция, която да ми бъде купена и подарена, естествено със съответния лимит за цената. Избрах Motorola, и в представителството им ми предложиха модел с DTMF клавиатура, и не помня още какви екстри, включително покриване на най-високия военен стандарт за удароустойчивост, влагоустойчивост, и т.н. Аз я взех. Работеше си станцийката. Обаче ми направи впечатление, както Венци е написал, евтината кутийка. Тя просто се усеща. След 3-4 години взех Моторола GP300, и усетих с ръцете си разликата. Първата не смеех да я тропна в масата, а последната за демонстрация съм я хвърлял в стената. Нищо и няма естествено, това е военна станция.
                          Та идеята ми е, че като вземеш един уред в ръце, можеш да прецениш дали е добър или само така му се вика.
                          LZ1OAL

Коментар

Аз съм на същото менние като Венци.

Коментар

а цената каква е?Благодаря предварително
                              [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

И аз това питам
                                Живей за всеки дъх!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X