Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪВЕТИ ЗА ПОДХОДЯЩИ ЗА ОФФ РОУД GPS ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

да точно това имах предвид
    а смисъла е да си го монтирам хоризонтално на кормилото а не да ми стърчи като на рицар копието
    хоризонтално за кормилото както ще влезе 5-тицата например е много по безопасно и естетично

Коментар

Събин май ползва някакъв Гармин Етрекс със закачена външна антена. Поне това видях дето беше на мотора му.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Според мен може да се разгледа и варианта PDA + GPS като най-добрия вариант е GPS10 на Garmin, защото си идва с перфектен софтуер (абсолютно несравним с нещо друго). Събин внася едни страхотни ударо и водо устойчиви кутии, които предполагам ще са идеални за мотор. Самия GPS е много малък и е с литиево-полимерна батерия, която работи повече от 24ч. и може да се сложи директно на каската - т.е. не трябва и външна антена...
        VPetrov.photography

Коментар

извинете сигурно ще ми се смеете но какво е PDA

Коментар

...TEST...

...а според мен не взимай нищо което не ти дадат първо да тестваш... след малко ще пусна едни снимки да ги разгледаш...

Коментар

ОПАА разбрах персонален цифров органайзер pda

Коментар

Митков, то и с Garmin GPSMAP 276C, пак няма да ти излезнат сметките, ама 128 мб пак е по-добре от 18, нали?
                Виж, Венци предлага също интересен вариант, но нека се включи в темата и Събин и той ще ти каже сигурно няколко варианта!
                А, щях да забравя за външната антена, която също е задължителна за гората! Моята върши чудесна работа, но чат-пат в много гъста гора и тя пропуска спътниците
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

между другото
                  каската на моториста не е най подходящото място за монтиране на чупещи се уреди

Коментар

Митков аз съм със МАР60С и съм доволен.Несравнимо по бърз е от старата Виста, не знам за Виста С!
                    Плюсове,според мен:
                    -по-голям екран
                    -ауторуутинг-много важна функция
                    -двойно по-голяма памет спрямо Етрекс серията
                    -Възможност за външно захранване-т.е. може и от мотора
                    -Възможност за включване на външна антена
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

antenata...

antenata e 25-30 leva, ne ia mislitolkova... Ti si vzemi GPS-a, no da ne se izluje6 po niakoj Magellan, Lowrance ili puk nikoj Alan, 4e 6te tegli6...

Коментар

Re: antenata...

Първоначално публикуван от neocom
                        ... Ti si vzemi GPS-a, no da ne se izluje6 po niakoj Magellan, Lowrance ili puk nikoj Alan, 4e 6te tegli6...
                        Има нещо вярно. Гармина са като Хондите. Здрави, вървят и много лесно се намират части за тях Другите са по-скоро екзотика за БГ.
                        2010 CRF 250 R

Коментар

според мен първо реши какво търсиш и с какви параметри

и си намери моделите, които отговарят на критериите ти

защото винаги ще се се намери друг модел, който е само с 99 ст. по-скъп и има два пъти повече нещо (от което всъщност ти трябва 4 пъти по-малко)

аз така направих. единственото ограничение беше: да е гармин
                          те са здрави, тяхното общество в бг е най-голямо, а останалото е въпрос на личен избор

Коментар

SUPERMAP500

...мисля че ALAN MAP500 не е екзотика а трепач със суперсервиз !!! Ако си истински OFFROAD маниак и разбираш от GPS-и тогава ще оцениш това:

... 512МB карта, заснемаш тракове почти до безкрайност, карти качваш колкото искаш... FREEDOM !!! Със адаптерче може да ползваш MS, SD и други видове памет.

Заедно със всяка точка в трака ти записваш и неговият DOP фактор.

[/b]

Коментар

а как е закрепен на тва кормило
                              има ли някаква стойка за закрепяне

Коментар

+

"Heavy Duty Offroad" стойка... чакей да намеря снимките... след малко ще ги пусна !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X