Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPSMAP® 60CSx или GPSMAP® 76CSx

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GPSMAP® 60CSx или GPSMAP® 76CSx

не знам каква е разликата,но моят е 60 csx и плува,дори е с тежки батерии.Вярно е че плува несигурно и бавно изплува,но успява.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

А моя най-накрая пристига на 12 октомври....
      По-добре късно, отколкото никога!

Ще го пробвам най-напред във ваната и след това по "друмите" широки на живота!
      Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Готово!!
        "Горд" собственик и на 60CSx...
        Трябва да се черпи - няма как..

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Здравейте на всички,
          Имам интерес да си закупя ръчен GPS и от темите,които чета във форума,като окончателно заключение се спрях на тези два модела GPSMAP60CSX и GPSMAP76CSX.За съжаление не мога да разбера разликата м/у двата модела.
          https://buy.garmin.com/shop/compare....areProduct=351
          От сравнителната таблица по горе може да се види,че разликата е в това,че единият може да плува,а другият не!!Възможно ли е да е толкова елементарна разликата м/у двата модела.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
            Здравейте на всички,
            Имам интерес да си закупя ръчен GPS и от темите,които чета във форума,като окончателно заключение се спрях на тези два модела GPSMAP60CSX и GPSMAP76CSX.За съжаление не мога да разбера разликата м/у двата модела.
            https://buy.garmin.com/shop/compare....areProduct=351
            От сравнителната таблица по горе може да се види,че разликата е в това,че единият може да плува,а другият не!!Възможно ли е да е толкова елементарна разликата м/у двата модела.

С риск да провокирам нови размисли у колегите, желаещи ръчни GPS-си ще предложа комбинацията "Garmin Mobile XT + смартфон (Nokia - N или E серии с вграден или външен GPS модул)" Доста модели могат да се използват за целта !

Коментар

С риск да провокирам нови размисли у колегите, желаещи ръчни GPS-си ще предложа комбинацията "Garmin Mobile XT + смартфон (Nokia - N или E серии с вграден или външен GPS модул)" Доста модели могат да се използват за целта !
              Мисля че мн се бъркаш,приятелю!!!Мн зависи от това за какво ще го ползваш GPS-а,каква работа ще ти върши!!!За мене лично от мн голямо значение е барометричният алтиметър и електронният компас,а също и функцията да може да си правиш трак и маршрут.Да не говорим че възможносттите за задаване на различни формати на координатни системи е мн ограничена в нокиите,изобщо в автомобилните навигатори...на мене не ми трябва просто преносима автомобилна навигация...

Коментар

и все пак това не отговаря на въпросът ми...

Коментар

Здравейте на всички,
                  Ами - горе-долу това е май...
                  Освен това на 60 му се чупи по-лесно антената, 76 има малко по-добър екран за дневна светлина... абе - основно повече козметични разлики...
                  Аз лично предпочетох 60 и не съжалявам, въпреки, че го ползвам основно за писане на тракове.... Е и в планината когато съм пеш... То там не ми се е наложило все още да го ползвам, защото си знам пътечките, но се надявам и да не се налага (ако се затрия някъде).
                  Иначе с колата основно си ползвам Нувито....

Коментар

76 има опция да се полза с Литиеви батерии

Коментар

Не можеш да откриеш разлики, просто защото няма такива. Различията са в корпуса. Вече доста от особеностите са дискутирани, ще се опитам да ги обобщя:
                      60-ка:
                      По-компактен, с по-удобна клавиатура (оне така твърдят, не съм пробвал), повече места за окачване на връвчици и подобни, но корпусът му не е толкова здрав и външната антена се чупи лесно.
                      76-ца:
                      По-здрав корпус, проектиран специално да плува над водата, вградена и съответно трудна за повреждане антена, но и по-едър, с клавиатура над дисплея, което явно е по-неудобно.

Тук мога да вметна един друг модел - Етрекс Виста НСх:
                      По-компактен, със сравнително здрав корпус, вградена и съответно неуязвима антена, плува над водата, макар и мудно, клавиатурата е от двете страни, което позволява да се ползва с пълен захват на ръката и трудно се изпуска при опериране с него. Като функции и сензори е същия като горните два.
                      Помисли си.

Коментар

Не можеш да откриеш разлики, просто защото няма такива. Различията са в корпуса. Вече доста от особеностите са дискутирани, ще се опитам да ги обобщя:
                        60-ка:
                        По-компактен, с по-удобна клавиатура (оне така твърдят, не съм пробвал), повече места за окачване на връвчици и подобни, но корпусът му не е толкова здрав и външната антена се чупи лесно.
                        76-ца:
                        По-здрав корпус, проектиран специално да плува над водата, вградена и съответно трудна за повреждане антена, но и по-едър, с клавиатура над дисплея, което явно е по-неудобно.

Тук мога да вметна един друг модел - Етрекс Виста НСх:
                        По-компактен, със сравнително здрав корпус, вградена и съответно неуязвима антена, плува над водата, макар и мудно, клавиатурата е от двете страни, което позволява да се ползва с пълен захват на ръката и трудно се изпуска при опериране с него. Като функции и сензори е същия като горните два.
                        Помисли си.

Коментар

а продават ли се некъде на старо GPSMAP 60csx и 76csx?

Коментар

а продават ли се некъде на старо GPSMAP 60csx и 76csx?
                            виж и следи в копувам/продавам частта на форума http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=198

Коментар

Ако имаш въпроси, стреляй!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X