Имам един адаптор който ми дойде заедно с холукс 236 и въпросът ми е дали става и за 60ЦСх? изходното му напрежение е DC 5V, 850mA?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Захранване за автомобил за 60CSx
Свий
X
-
Re: Захранване за автомобил за 60CSx
Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнениеСтава въпрос за адаптор от запалката към УСБ
Все пак този ГПС струва 900 лв и, като го сложиш на везните, определено натежава повече от 40-те лева икономия за стандартния кабел.
Ако не ме лъже паметта, някой от колегите беше успял да си поразвали малко ГПС-а с изпровизирано захранване ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Проблема не е в 40-те лева или в това, че ще повредиш GPS-а с това захранване. Просто USB куплунга е много крехък и при едно малко невнимание може лесно да го изкъртиш. Моят съвет (след упарване) е да си купиш или направиш захранване за серийния порт. Няма нужда от стабилизатори и прочие, на серийния поема до 36 волта, иначе този адаптор ще работи, ползвал съм подобен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеЕдин захранващ кабел за серийния порт на 60cxs беше май към 40-на лева. Вярно, не е евтин, ама знаещите казват, че е по-безопасно да се използва той, а не приспособени захранвания през USB порта.
Все пак този ГПС струва 900 лв и, като го сложиш на везните, определено натежава повече от 40-те лева икономия за стандартния кабел.
Ако не ме лъже паметта, някой от колегите беше успял да си поразвали малко ГПС-а с изпровизирано захранване ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от neocom Преглед на мнениеПроблема не е в 40-те лева или в това, че ще повредиш GPS-а с това захранване. Просто USB куплунга е много крехък и при едно малко невнимание може лесно да го изкъртиш. Моят съвет (след упарване) е да си купиш или направиш захранване за серийния порт. Няма нужда от стабилизатори и прочие, на серийния поема до 36 волта, иначе този адаптор ще работи, ползвал съм подобен.Което ме подсеща още нещо - тапата на УСБ куплунга ми се струва, че не уплътнява много добре от страната от която я хващаш да я отвориш... Ако при един по-силен дъжд или изпускане в локва там влезе вода не съм сигурен, че гаранцията ще го покрие
А го водят, че издържа до 30 минути потопен на метър под водата
Не че съм тръгнал да го потапям де, но изпускането в локва и дъждът са съвсем реални възможности
Warp. Timewarp.
Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
LZ1VAS
Коментар
-
Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнениеОткъде може да се купи захранващ кабел за Garmin 60 CSx-защото и аз се интересувам за кабел който да захранва от запалаката на джипа?Ако някой знае онлайн магазин ще е най добре
Независимо от всичко бих препоръчал този кабел тъй като и захващането му за ГПС е много здраво и сигурно, дори и да падне няма да се изключи. Освен това мисля че през юсб порта не може да се подава захранване.
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеЗахранващ кабел от 12 в. купих от Събин. С него можеш да се разбереш и по тлф.
Независимо от всичко бих препоръчал този кабел тъй като и захващането му за ГПС е много здраво и сигурно, дори и да падне няма да се изключи. Освен това мисля че през юсб порта не може да се подава захранване.
Поздрави[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнениеМерси, даже още днес сигурно ще отида да вземо едноКоето ме подсеща още нещо - тапата на УСБ куплунга ми се струва, че не уплътнява много добре от страната от която я хващаш да я отвориш... Ако при един по-силен дъжд или изпускане в локва там влезе вода не съм сигурен, че гаранцията ще го покрие
А го водят, че издържа до 30 минути потопен на метър под водата
Не че съм тръгнал да го потапям де, но изпускането в локва и дъждът са съвсем реални възможности
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеРазсейвам темата ама само да попитам:
Да разбирам ли че мога да подам захранване на моя ЕТРЕКС през USB-то.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеМахни му батериите, бодни кабела в компа и виж.Тръгна .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар