Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Захранване за автомобил за 60CSx

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Захранване за автомобил за 60CSx

Имам един адаптор който ми дойде заедно с холукс 236 и въпросът ми е дали става и за 60ЦСх? изходното му напрежение е DC 5V, 850mA?
    Warp. Timewarp.
    Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
    LZ1VAS

Re: Захранване за автомобил за 60CSx

Става въпрос за адаптор от запалката към УСБ
    Warp. Timewarp.
    LZ1VAS

Коментар

Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнение
      Става въпрос за адаптор от запалката към УСБ
      Един захранващ кабел за серийния порт на 60cxs беше май към 40-на лева. Вярно, не е евтин, ама знаещите казват, че е по-безопасно да се използва той, а не приспособени захранвания през USB порта.
      Все пак този ГПС струва 900 лв и, като го сложиш на везните, определено натежава повече от 40-те лева икономия за стандартния кабел.

Ако не ме лъже паметта, някой от колегите беше успял да си поразвали малко ГПС-а с изпровизирано захранване ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Ок, мерси. Това ми трябваше.
        А за съотношението 900 срещу 40 няма да коментирам Аз моя си го пазя като писано яйце
        Warp. Timewarp.
        LZ1VAS

Коментар

Проблема не е в 40-те лева или в това, че ще повредиш GPS-а с това захранване. Просто USB куплунга е много крехък и при едно малко невнимание може лесно да го изкъртиш. Моят съвет (след упарване) е да си купиш или направиш захранване за серийния порт. Няма нужда от стабилизатори и прочие, на серийния поема до 36 волта, иначе този адаптор ще работи, ползвал съм подобен.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Един захранващ кабел за серийния порт на 60cxs беше май към 40-на лева. Вярно, не е евтин, ама знаещите казват, че е по-безопасно да се използва той, а не приспособени захранвания през USB порта.
            Все пак този ГПС струва 900 лв и, като го сложиш на везните, определено натежава повече от 40-те лева икономия за стандартния кабел.

Ако не ме лъже паметта, някой от колегите беше успял да си поразвали малко ГПС-а с изпровизирано захранване ...
            Откъде може да се купи захранващ кабел за Garmin 60 CSx-защото и аз се интересувам за кабел който да захранва от запалаката на джипа?Ако някой знае онлайн магазин ще е най добре

Коментар

Първоначално публикуван от neocom Преглед на мнение
              Проблема не е в 40-те лева или в това, че ще повредиш GPS-а с това захранване. Просто USB куплунга е много крехък и при едно малко невнимание може лесно да го изкъртиш. Моят съвет (след упарване) е да си купиш или направиш захранване за серийния порт. Няма нужда от стабилизатори и прочие, на серийния поема до 36 волта, иначе този адаптор ще работи, ползвал съм подобен.
              Мерси, даже още днес сигурно ще отида да вземо едно Което ме подсеща още нещо - тапата на УСБ куплунга ми се струва, че не уплътнява много добре от страната от която я хващаш да я отвориш... Ако при един по-силен дъжд или изпускане в локва там влезе вода не съм сигурен, че гаранцията ще го покрие А го водят, че издържа до 30 минути потопен на метър под водата Не че съм тръгнал да го потапям де, но изпускането в локва и дъждът са съвсем реални възможности
              Warp. Timewarp.
              LZ1VAS

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                Откъде може да се купи захранващ кабел за Garmin 60 CSx-защото и аз се интересувам за кабел който да захранва от запалаката на джипа?Ако някой знае онлайн магазин ще е най добре
                Захранващ кабел от 12 в. купих от Събин. С него можеш да се разбереш и по тлф.
                Независимо от всичко бих препоръчал този кабел тъй като и захващането му за ГПС е много здраво и сигурно, дори и да падне няма да се изключи. Освен това мисля че през юсб порта не може да се подава захранване.
                Поздрави
                Тодор Томов
                =============================
                Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                  Захранващ кабел от 12 в. купих от Събин. С него можеш да се разбереш и по тлф.
                  Независимо от всичко бих препоръчал този кабел тъй като и захващането му за ГПС е много здраво и сигурно, дори и да падне няма да се изключи. Освен това мисля че през юсб порта не може да се подава захранване.
                  Поздрави
                  Колега може да се подава захранване през усб-то но просто не е толкова дуракоустоичиво колкото серийния порт.Поздрави
                  [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнение
                    Мерси, даже още днес сигурно ще отида да вземо едно Което ме подсеща още нещо - тапата на УСБ куплунга ми се струва, че не уплътнява много добре от страната от която я хващаш да я отвориш... Ако при един по-силен дъжд или изпускане в локва там влезе вода не съм сигурен, че гаранцията ще го покрие А го водят, че издържа до 30 минути потопен на метър под водата Не че съм тръгнал да го потапям де, но изпускането в локва и дъждът са съвсем реални възможности
                    Притесненията ти са неоснователни. Ползвал съм го при 7 часов проливен дъжд в Рила миналото лято. Аз бях мокър до кости при все всички Горе-текси по мене, а GPS-a май не се вълнуваше много от дъжда. Работи си и до днес и явно не е "пил" вода тогава

Коментар

Разсейвам темата ама само да попитам:
                      Да разбирам ли че мога да подам захранване на моя ЕТРЕКС през USB-то.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                        Разсейвам темата ама само да попитам:
                        Да разбирам ли че мога да подам захранване на моя ЕТРЕКС през USB-то.
                        Махни му батериите, бодни кабела в компа и виж.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                          Махни му батериите, бодни кабела в компа и виж.
                          Тръгна .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X