Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    За първи път пиша тук така, че предварително моля за извинение ако въпроса е разискван. Та преинсталирах си уиндоуса и сега незнам как да си отключа пак картата.
    Предварително благодаря на отзовалите се.
    Ами въведи пак ID-то на устройството и кода на картата. Ако си го загубил, прати на Събин едно ЛС, за да ти го даде отново
    LZ1PER

Коментар

Нищо не съм загубил ама незнам къде да ги въведа

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Нищо не съм загубил ама незнам къде да ги въведа
        OFFRoad-Bulgaria.com > Основни форуми > GPS-и, разработка на карти, средства за ориентиране. >Навигационна Карта на България (OFRM)>
        Ръководство за Ползване на Навигационна Карта на България v4.02
        Последно редактирано от Peppy; 04-01-08, 13:01.
        LZ1PER

Коментар

Отваряш MapSource, после отиваш на Utilities> UnlockMaps и там му казваш че вече имаш кода, въвеждаш го и готово. Първо обаче трябва да инсталираш картата, даже мисля че след инсталацията директно те праща за отключване. Успех!
          TLC 90 1KZ-TE 2000г.
          "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Ако не си знаеш код-а пиши е-меил на каrta@оffrоаd-bulgаriа.сом и те ще ти го изпратят.

Коментар

Благодаря, пазя си всичко. Тук искам да благодаря на PEPPY без който нямаше да се справя. Сега вече всичко е наред.

Коментар

• Ляв завой пред Университета от Цариградско по Левски

Привет има въпрос към GPS навигацията в София.

Имам eTrex Legend HCx и съм с OFRM v.4.40
                При рутиране през кръстовището пред университета от Цариградско по Левски към Попа вместо ляв завой ми предлага десен до кръговото на паметника Левски, обиколка и после по Левски към Попа. Задал съм че съм с кола, изключил съм U-turn защото лявия завой е остър, но въпреки това неще да ме насочи. Ще съм благодарен на коментар. Ако аз греша може някъде в друг град да ме забие по същия начин.

Коментар

• Ляв завой пред Университета от Цариградско по Левски

Ляв завой пред Университета от Цариградско по Левски

Привет има въпрос към GPS навигацията в София.

Имам eTrex Legend HCx и съм с OFRM v.4.40
                  При рутиране през кръстовището пред университета от Цариградско по Левски към Попа вместо ляв завой ми предлага десен до кръговото на паметника Левски, обиколка и после по Левски към Попа. Задал съм че съм с кола, изключил съм U-turn защото лявия завой е остър, но въпреки това неще да ме насочи. Ще съм благодарен на коментар. Ако аз греша може някъде в друг град да ме забие по същия начин.

Коментар

Не е в тебе проблема. Данните са ок, но след компилирането там наистина не прави ляв завой .... много странно.

Коментар

Здравейте. Искам да попитам след като Гпс приемника ми е купен извън Бг и съм се сдобил с картата (BGOFFRoadMapSETUP4.40) по интернет.Може ли чрез маил да ми пратят 25 цифровия код за отключване? Разбира се след като си изпратя данните за устройството на посочения адрес.

Коментар

Първоначално публикуван от G2233 Преглед на мнение
                        Здравейте. Искам да попитам след като Гпс приемника ми е купен извън Бг и съм се сдобил с картата (BGOFFRoadMapSETUP4.40) по интернет.Може ли чрез маил да ми пратят 25 цифровия код за отключване? Разбира се след като си изпратя данните за устройството на посочения адрес.
                        Да, но трябва да заплатите и цената на картата, тя не е безплатна. Пишете на каrtа (ат) оffroad-bulgаria.сом и ще ви обяснят за начините на плащане.

Коментар

Здравейте Оффроуд тийм, имам навигационната карта от 3 месеца версия 4.40 и за това което върша с нея, а именно софия-пловдвив-бургас и други по-малки градове съм доста доволен!има тук там някои неточности но като цяло е идеално.Забелязах, че в Метро е излязла някаква по-нова версия на картата със 63 града(4.40 е с 40 града) и искам да попитам дали скоро ще има актуализация на тази версия и имали разлика тя с предлаганата в Метро? Мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от bluedanger Преглед на мнение
                            Здравейте Оффроуд тийм, имам навигационната карта от 3 месеца версия 4.40 и за това което върша с нея, а именно софия-пловдвив-бургас и други по-малки градове съм доста доволен!има тук там някои неточности но като цяло е идеално.Забелязах, че в Метро е излязла някаква по-нова версия на картата със 63 града(4.40 е с 40 града) и искам да попитам дали скоро ще има актуализация на тази версия и имали разлика тя с предлаганата в Метро? Мерси предварително
                            Това с 40 града не беше вярно, просто беше стара информация и сме оправили брошурата

Коментар

Здр Събине имам един въпрос към теб,скоро си взех Nokia N82(с вграден GPS е)мога ли да ползвам OFRM картата+по какъв начин се качва и имали възможност някъде да ми я качат(не ми се правят излишни опити)до сега съм купил две карти от теб ще имали някакво намаление?Преди известно време четъх твои пост(не можах да го намеря)споменаваше за няколко типа карти едната беше OFRM другите не мога да се сетя как се казваха(три типа бяха)каква е разликата между тях(коя е наи пълна на Бълг.. от тях+и каква е разликата между им)последно време се появиха проблеми в двата ми гармина,примерно си пътувах от Съволяново към Сф към Перник едното устр. почна да преизчисляване(гласово+на карта се виждаше пътя и го повтаряше се едно беше забило,преизчисляване преизчисляване и само това повтаряше)реших да го изклуча и пуснах второто устр... и то почна по същия начин(и в София ми се случи няколко пъти)каква ли е пречината,помислиш да не е софта(ама доста е малка възможността и двете устр..да им се е бъгнал софтоера)?

Коментар

От една седмица и аз съм вече съм с GPS от сереята nuvi.По-точно nuvi 250 Europe с качена карта Sity Navigator Europe NT v9.Въпросът ми към знаещите е,заетото пространство на паметта от качения Sity Navigator Europe NT v9 е 1,29GB,а свободното пространсво е 164 MB,мога ли да кача картата на Сабин на GPS-а,или трябва да си я купя качена на SD карта.Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X