Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2 проблема в 5.11- изолинии и туристически обекти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2 проблема в 5.11- изолинии и туристически обекти

Още един проблем в картата.При набиране на точно определен адрес,устройството се шашка.А адресът е: Бургас кс.Славейков бл 72. Интересното е че го намира този адрес показва си всичко каквото трябва но пусниш ли го да те навигира и се побърква.Изчезват имена на улиците по които се движеш.Забива. И за по напряко те прекарва през Малко Търново Като на връщане е една права линия до въпросният адрес извън пятя.И това го прави само на този адрес

Коментар

Други карти имаш ли инсталирани и активирани ?

П.П. И при мен прави наистина много странен маршрут и на края го дава в права линия.
      А до блок "74 Славейков" всичко си е нормално.

Първата снимка е до бл.72 (странен маршрут) , а втората снимка е до бл.74 с нормален маршрут. Карта City5.11 CYR.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от milstan; 22-02-10, 20:50.

Коментар

Мен ме прекара през Сунгурларе после Карнобат Айтос и накрая една права както показва milstan

Коментар

Проблемът с бл.72 в жк.Славейков в Бургас ще бъде отстранен за следващата версия на картата.
          OFRM Team
          Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Първоначално публикуван от vorbara
            Естествено, че като и включена само БГ картата би трябвало да търси само българските ПОИ. А не измежду споменаваните вече няколко пъти 2,2 милиона. Както и да е. Ето и друг проблем. Устройството взе да се рестартира. може и да не е от новата карта, но съвпадението ми се струва притеснително. Друго, което ми се случи в петък. Както си влизах в гр. Плевен и се движех по главния път, изведнъж колата взе да се мята по някакви странични улици в квартал Сторгозия. Напред, назад, перпендикулярно на посоката на моментното движение, обратно на посоката на движение. Лудост. И то на улици, които бяха поне на 500-600 метра от основния път, по който се движех в момента. Обхвата ми беше максимален. Рестартирах, пак същото. Не ми издържаха нервите и спрях Нувито. Пътувал съм много из Плевен в командировки и за пръв път ми се случва такова нещо. Мисля да си върна 5.01.
            Европейската карта с нейните 2.2 милиона POI беше дадена единствено като илюстрация на тезата за автоматично зоново търсене. Устройството търси единствено във включените картови продукти и ако картата на Европа е изключена, естествено че нейните обекти няма да влязат в обхвата на търсене. Дори и да не е изключена, поради зоновото търсене няма да бъдат претърсени дори и 1% от нейните обекти.

По повод на последния проблем който описвате, обновили ли сте фърмуера на Вашето устройство с WebUpdater до последната излязла версия?
            OFRM Team

Коментар

Първоначално публикуван от chukov Преглед на мнение
              Здравейте
              имам следния проблем
              Качих 5.11 на Колорадо 300
              не мога да търся улици по номера
              Например вчера в Пловдив, бул.Ал.Стамболийски какъво и номер да въведа винаги ми изписва и ме рутира към номер 98

Пробвах в други градове например Търново, там пък какъвто и номер да въведа все 68 ми избира и упорито не мога да въведа друг

Какъв е проблемът?

Проблемът в Пловдив е грешка при интегрирането на уличната номерация, докато във Велико Търново не мога да установя проблем с търсенето на адреси, намира различните номера.

Коментар

Днес търсих улица "Велчо Джамджията" във Велико Търново и не я открива. Добре ,че съм с "откривателски дух" и започнах да пробвам различни варианти на изписване. Оказа се , че в картата е "В. Джамджията". Малко е объркващо.
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                  Други карти имаш ли инсталирани и активирани ?

П.П. И при мен прави наистина много странен маршрут и на края го дава в права линия.
                  А до блок "74 Славейков" всичко си е нормално.

Първата снимка е до бл.72 (странен маршрут) , а втората снимка е до бл.74 с нормален маршрут. Карта City5.11 CYR.
                  Не нямам други инсталирани карти.А този проблем се появява само за този адрес.На всички останали адреси които са в непосредствена близост до блок 72 ги дава нормално. Включително и бл 71 който е на 15 метра от блок 72

Коментар

Нуви 765Т - Търсих по всички начини с.Бистрица (Дупнишко). Не ми показва нито една Бистрица, а те са много. Само "в близост" не съм търсил, но е тъпо. Посочих го като точка на картата. Друго-от главния път при отклонението от Дупница за Дупнишка Бистрица командата е "Завий наляво!", а там има мантинела и-отклонението е вдясно и под-над пътя. При подминаването ме прекара с обратен завой успоредно на пътя, но на едно от отклоненията пак обърква, този път ГЛАСОВО посоката.

Коментар

Селата се търсят в "Накъде > Градове". Има три Бистрица , едното от които е Кюстендилско (Дупнишко).
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                        Днес търсих улица "Велчо Джамджията" във Велико Търново и не я открива. Добре ,че съм с "откривателски дух" и започнах да пробвам различни варианти на изписване. Оказа се , че в картата е "В. Джамджията". Малко е объркващо.
                        Има доста такива улици който са съкратени и трудно за откриване.
                        Все си мисля че ако всеки открил грешки за неговия си град и пише на подръжката то следващата версия ще бъде оправено.Но може и да се лъжа.
                        Само на снимката на milstan са две такива.

Коментар

Има доста такива улици наистина. Могат да се търсят и само по фамилия на името на улицата, защото тя със сигурност няма да е съкратена. Ако не сте сигурни дали първото име е съкратено или не, можете да потърсите улицата в конкретния град само по фамилия и тогава да изберете от намерените.

Коментар

Вярно , всичко е възможно , но само 1% от потребителите мислят като нас. Останалите ще кажат "нищо не намира". Иди им обяснявай.

Коментар

За следващата версия на картата ще коригираме улиците със съкращения в името, както и ще изчистим откритите грешки в имената на улиците.
                              OFRM Team

Коментар

Здравейте.С Garmin nuvi 1490 съм и от София му задавам да търси каньона на водопадите-Смолян и не го намира опитвах по всякакви начини,но уви а на самата карта като местоположение го намерих.Това с търсене до 100км.не е вярно защото дори и в Смолян не ми го намира.Друго което забелязах от Смилян задавам Мадан и хоп разни улици излизат но населеното място го няма както и да го търся.На връщане от Мадан задавам в.Рожен и след Смолян по завоите се почна едно забиване и преизчисляване направо се побърка.Показва пътя но колата я дава извън него и я върти на различни посоки сякаш не се движа по шосето.Дано в 5.20 не е така.
                                0,1литра-demo/0.25литра-trial version/0.5литра-personal edition/0.7литра-professional edition/1.0литра-network edition/
                                Оплачи се.[url]http://www.armenskipop.net/[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X