Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аквапарка в Несебър - v4.90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Аквапарка в Несебър - v4.90

Е то и този до стария възел не е в Несебър,ами в Сл.Бряг,Несебърска община
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от dtmf; 23-08-09, 23:39.

Коментар

Първоначално публикуван от dtmf Преглед на мнение
      Е то и този до стария възел не е в Несебър,ами в Сл.Бряг,Несебърска община
      на една мисъл разтояние съм да променя тона,би ли ни обяснил с какъв статут е Сл.Бряг и след като си отговориш ще разбереш защо Стария Възел е кв. на Несебър а Полицейското РУ се намира по средата на Сл.Бряг и защо най западната част на района зад окоповръстния е промишлена зона на Несебър
      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от kristo Преглед на мнение
        Колега,хората обикалят света за едното удоволствие, а ти се запъна за няколко километра.А колкото до ОКОЛО,има един стар виц...,но няма да ти го кажа пред такава широка аудитория.
        Тука недомлъвките, мисля не са на почит

Коментар

Първоначално публикуван от ukyrt Преглед на мнение
          Здрасти на всички.
          Имам едно малко въпросче и то е.Имам Нуви255 и вчера ми се наложи да му задам маршрут от Стара Загора към аквапарка в Несебар. Влизам аз на интересни места после "по букви" и си пиша аквапар и чакам да видя какво ще ми изкара понеже незнам точно името на обекта, но той ми намери само в пловдив и мисля, че Чирпан. Дори и в Казанлък не ми намери.Та искам да попитам трябва ли да съм близо примерно до Несебар че да ми покаже там аквапарка или няма значение къде съм просто го няма в картата.
          С версия 4.90 съм.
          Мерси.
          И моят Нюви е капризен към правописа.Пробвай да напишеш аквапарк.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
            на една мисъл разтояние съм да променя тона,би ли ни обяснил с какъв статут е Сл.Бряг и след като си отговориш ще разбереш защо Стария Възел е кв. на Несебър а Полицейското РУ се намира по средата на Сл.Бряг и защо най западната част на района зад окоповръстния е промишлена зона на Несебър
            тъй като Елените също е без "СТАТУТ" аз променям местонахождението на третия Аквапарк-в средата на сухата река ,по стария път за Емона или пък можеби в Свети Влас.

Коментар

Първоначално публикуван от kristo Преглед на мнение
              тъй като Елените също е без "СТАТУТ" аз променям местонахождението на третия Аквапарк-в средата на сухата река ,по стария път за Емона или пък можеби в Свети Влас.
              И двете места са със статут на КК или курортен комплекс ,затова няма имена на улици,номера и квартали.
              Другото на към което насочи "компетентното" си внмание е заглавието на темата както и първия пост,там пише В Несебър.
              кк Елените се намира в местноста Елени в землището на гр.Св.Влас общ.Несебър обл.Бургас БГ.
              кк Сл.Бряг е в гр.Несебър/Бс/БГ
              от това по ясно няма как да ти го обясня

Коментар

И двете места са със статут на КК или курортен комплекс ,затова няма имена на улици,номера и квартали.
                Другото на към което насочи "компетентното" си внмание е заглавието на темата както и първия пост,там пише В Несебър.
                кк Елените се намира в местноста Елени в землището на гр.Св.Влас общ.Несебър обл.Бургас БГ.
                кк Сл.Бряг е в гр.Несебър/Бс/БГ
                от това по ясно няма как да ти го обясня
                След това уточнение,направено по всички правила на административното разделение
                ти пожелавам да станеш кмет на Несебър и в най-близко бъдеще да имаш пълна юрисдикция върху всички аквапаркове от Равда до Обзор.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  И моят Нюви е капризен към правописа.Пробвай да напишеш аквапарк.
                  хех то е от бързане

Коментар

Ако на луксозните хотели в западната и още по западната част им казваш "промишлена зона" ,мисля няма какво да спорим.

Ето един адрес от документи за договор:
                    Сл.Бряг-запад,УПИ-296,кв430, обект :Жилищна сграда с апартаменти,фирма "СИМ Инвест" ООД.

Та не се вижда да пише Несебър,виж че е Несебърска община мога да се съглася))
                    Последно редактирано от dtmf; 24-08-09, 22:38.

Коментар

Хотелите са си особени производствени помещения... нали се строят за да правят парички. Та що да не е промишлена зоната, щом се произвежда... пък било то и луксозен туризъм...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

След това уточнение,направено по всички правила на административното разделение
                        ти пожелавам да станеш кмет на Несебър и в най-близко бъдеще да имаш пълна юрисдикция върху всички аквапаркове от Равда до Обзор

Мерси ,но не се занимавам с глупости

Коментар

абе я си жвейте в заблуда че нещо взех да се издразвам ,аз не карам някой да се съобразява с това което пиша......... и вси пак УПИ-то е в раион а не в квартал да сте ми живи и здрави а колкото до промишленоста как наричате пясъчна кариера,бетонов център 3 бр. 2бр. варови центъра множество складови бази,рибно стопанство-бившата пасъчна кариера,консервна фабрика,завод за пвц дограми,депо са строителен отпадък, гробищен парк,сметище,завод за зърнени храни.......
                          оооооо щях да забравя там има кк съни дей 5

Коментар

Предлагам да си сложите очилата и да прочетете в сканирабия документ дали Сл.Бряг е в ОБЩИНА или в гр.Несебър
                            Прикачени файлове

Коментар

Искаме да напомним на всички участници, че целта на този раздел е да подпомага потребителите на карта ОФРМ Геотрейд. Тъй като темата излезе от първоначалния й замисъл, Ви предлагаме да преместите дискусията по въпроса в някой по-подходящ раздел на форума.
                              OFRM Team
                              Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Първоначално публикуван от OFRM_Team Преглед на мнение
                                Искаме да напомним на всички участници, че целта на този раздел е да подпомага потребителите на карта ОФРМ Геотрейд. Тъй като темата излезе от първоначалния й замисъл, Ви предлагаме да преместите дискусията по въпроса в някой по-подходящ раздел на форума.
                                Да ама трябва нов раздел - "Виртуален бой с клавиатурата".
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X