Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аквапарка в Несебър - v4.90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аквапарка в Несебър - v4.90

Здрасти на всички.
    Имам едно малко въпросче и то е.Имам Нуви255 и вчера ми се наложи да му задам маршрут от Стара Загора към аквапарка в Несебар. Влизам аз на интересни места после "по букви" и си пиша аквапар и чакам да видя какво ще ми изкара понеже незнам точно името на обекта, но той ми намери само в пловдив и мисля, че Чирпан. Дори и в Казанлък не ми намери.Та искам да попитам трябва ли да съм близо примерно до Несебар че да ми покаже там аквапарка или няма значение къде съм просто го няма в картата.
    С версия 4.90 съм.
    Мерси.

До: Аквапарка в Несебър - v4.90

Най-вероятно този обект не присъства в картата, затова и не може да бъде намерен. Ако ходите до там, можете да го запишете като POI и ни изпратете координатите на е-мейла по поддръжка: karta (маймунка) offroad-bulgaria (точка) com, за да го добавим в картата.
    OFRM Team
    Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Също така не присъства и аквапарка в Зл.пясъщи, който всъщност се води Акваполис. Записал съм го като ПОИ и скоро ще го пратя.

Коментар

Според мен става въпрос за "Екшън аквапарк", но той е по-скоро в (покрай) Слънчев Бряг. Присъства като POI в картата версия 4.90 (както и в по-старите версии) - координати N 42* 42' 6.5" E 27* 42' 24.3" (не знам дали са верни - не съм проверявал), намира се в раздела "Почивка" (Nuvi 250W).
        П.П. При мен излиза на второ място (от 2 възможни - другото е в Пловдив) при същото търсене, посочено от автора на темата.
        П.П.П. Сега виждам, че аквапарка покрай Несебър е друг, но все пак го има на картата, макар и с друго име - "Аква Перадайс". Координати N 42* 39' 24.9" E 27* 41' 0.0".
        Последно редактирано от gr_kanev; 12-08-09, 22:13. Причина: добавяне

Коментар

Първоначално публикуван от ukyrt Преглед на мнение
          Здрасти на всички.
          Имам едно малко въпросче и то е.Имам Нуви255 и вчера ми се наложи да му задам маршрут от Стара Загора към аквапарка в Несебар. Влизам аз на интересни места после "по букви" и си пиша аквапар и чакам да видя какво ще ми изкара понеже незнам точно името на обекта, но той ми намери само в пловдив и мисля, че Чирпан. Дори и в Казанлък не ми намери.Та искам да попитам трябва ли да съм близо примерно до Несебар че да ми покаже там аквапарка или няма значение къде съм просто го няма в картата.
          С версия 4.90 съм.
          Мерси.
          Около Несебър има 3 аквапарка, по принцип бих изпратил пой точките , стига да има ефект.

Коментар

Първоначално публикуван от dtmf Преглед на мнение
            Около Несебър има 3 аквапарка, по принцип бих изпратил пой точките , стига да има ефект.
            Аз имах предвид за "Аквапарадайс" който нали го водят най-големия в БГ.Ходих до там но с тяхните автобусчета и не беше с мен навигацията и немога да ви кажа кординатите.Ако някой има възможност да иде до там и да ги каже ще е супер заслужава си да го има и да се посети...там е супер.

Коментар

42° 39.416'N
              27° 41.019'E

Може да го качат в картата до няколко години, преди 2 години изпратих реалното кръгово движение в несебър и още чакам

Коментар

Хм,кой е третия
                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                  Хм,кой е третия
                  Елените.

Коментар

"Eлените" са на повече от 15 км от Несебър...
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      "Eлените" са на повече от 15 км от Несебър...
                      По суша,а и все пак са Несебърска община.

Коментар

По тази логка, това са аквапарковете в Бургас... все в Бургаска област...
                        Когато се каже в Несебър, се разбира в града Несебър!
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Колегата е писал около Несебър,така или иначе нито един от трите НЕ е в Несебър.

Коментар

Първоначално публикуван от kristo Преглед на мнение
                            Колегата е писал около Несебър,така или иначе нито един от трите НЕ е в Несебър.
                            Много си в грешка ,ето ти адрес по регистрации квартал Черно Море-запад,квартал Стария Възел,кк Елените което е на 23км от първия квартал (Стария Възел) на Несебър което в този трафик и "широчината" на пътя би отнело около час да се стигне до него от околовръстен.
                            За тези които не знаят къде е разликата между Несебър и кк Сл. Бряг,
                            делител е пътя свързващ Несебър и Влас а за ОКОЛО се извинявам,някак съм го пропуснал
                            Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                              Много си в грешка ,ето ти адрес по регистрации квартал Черно Море-запад,квартал Стария Възел,кк Елените което е на 23км от първия квартал (Стария Възел) на Несебър което в този трафик и "широчината" на пътя би отнело около час да се стигне до него от околовръстен.
                              За тези които не знаят къде е разликата между Несебър и кк Сл. Бряг,
                              делител е пътя свързващ Несебър и Влас а за ОКОЛО се извинявам,някак съм го пропуснал
                              Колега,хората обикалят света за едното удоволствие, а ти се запъна за няколко километра.А колкото до ОКОЛО,има един стар виц...,но няма да ти го кажа пред такава широка аудитория.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X