Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата версия на OFRM 4.90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Новата версия на OFRM 4.90

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
    Какво стана с версия за MapSource 4.90 която трябваше да излезне през месец август ?????
    Виж тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=45906
    --------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
      Какво стана с версия за MapSource 4.90 която трябваше да излезне през месец август ?????
      Тя вече е излязла.
      ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

Първоначално публикуван от boyaniliev Преглед на мнение

A ДА МЕРСИ МНОГО

Коментар

Първоначално публикуван от boyaniliev Преглед на мнение
          Кога ще излезе версия и на кирилица?
          IMG картите се предлагат както на кирилица така и на латинеца, а мапсорс версията е само на латинеца....

Коментар

Първоначално публикуван от hristov Преглед на мнение
            IMG картите се предлагат както на кирилица така и на латинеца, а мапсорс версията е само на латинеца....
            За сега е само на латиница. Това е ОФРМ - без Геотрейд - стария картов продукт и затова е на латиница. И се компилира на стария компилатор, а не на Гарминския.
            Светът на Владо

Коментар

Подготвяме да пуснем в продажба OFRM Geotrade за MapSource, която ще е на кирилица, но не мога да се ангажирам със срокове. Желанието ни е до няколко месеца да излезе.

Коментар

Здрвейте на всичйки от форума! Имам един въпрос. Онзи ден се върнах в България и веднага свалих новата версия 4.90. направи ми впечатление, че не ми рисува изолиниите и пътеките. Уреда ми е нуви 255 W. Пуснал съм го да показва "нал-много" детайли, но ... С предата версия нямах този проблем. Моля помогнете!
                GARMIN nuvi 255W

Коментар

Първоначално публикуван от ivopp Преглед на мнение
                  Здрвейте на всичйки от форума! Имам един въпрос. Онзи ден се върнах в България и веднага свалих новата версия 4.90. направи ми впечатление, че не ми рисува изолиниите и пътеките. Уреда ми е нуви 255 W. Пуснал съм го да показва "нал-много" детайли, но ... С предата версия нямах този проблем. Моля помогнете!
                  А изтеглил ли си точно версията с изолиниите ?

Коментар

Увеличи с малко по-голям зум и всичко ще е наред.

Коментар

Изтеглил съм версията OFRM Geotrade TOPO v4.90 CYR. Нали тази версия я дават за нуви 255? Колкото зума, увеличавах го до край.
                      GARMIN nuvi 255W

Коментар

Първоначално публикуван от ivopp Преглед на мнение
                        Изтеглил съм версията OFRM Geotrade TOPO v4.90 CYR. Нали тази версия я дават за нуви 255? Колкото зума, увеличавах го до край.
                        В тази версия няма изолинии. Тръбва ти 25 да има в името - тя е с изолинии.
                        Светът на Владо

Коментар

Това е картата с изолиниите която ти трябва - OFRM Geotrade TOPO v4.90 CYR 25 - разновидност на OFRM Geotrade TOPO v4.90 CYR, която съдържа хоризонтали (изолинии) през 25 м надморска височина.

Коментар

Стана. Грешката е моя. Не бях заредил картата с изолиниите.
                            БЛАГОДАРЯ ВИ ПИЧОВЕ!!!
                            GARMIN nuvi 255W

Коментар

Абе хора, за какво ви е тая кирилица? Малко ли ви са преоблемите с WINDOWS заради нея. Нима има някой във форума, който да не знае латинската азбука?
                              Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                                Абе хора, за какво ви е тая кирилица? ......
                                Ъъъъ? Защото сме БЪЛГАРИ?????
                                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X