Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата версия на OFRM 4.90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новата версия на OFRM 4.90

Задайте маршрут София - Гоце делчев, на моя GPS ме прекарва през Юндола, което си е пълна тъпотия . Пътя е отвратителен и е само 20ина км по къс от пътя през благоевград и дупница .
    Задайте маршрут Бургас - Ботевград(ул. . Отбивката през която ме прекара минава през бензиностанцията и най вероятно в скоро време ще бъде затворена .
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Re: Новата версия на OFRM 4.90

В Бояна положението е мн. зле - прекарва по неасфалтирани пътища, има връзки, които ги няма в действителност... и най-тъпото е, че city nav europe e по-вярна, където има 'покритие'.

Коментар

До: emovla

Прегледайте още веднъж настройките на апарата или софтуера:
        - тип (начин на транспорт) на превозното средство;
        - допълнителни настройки за избягване на определени класове пътища;
        - използвате ли само проблемният продукт или е в комбинация с други подобни за региона и с рутираща способност (информация) в тях - често комбинацията с други продукти за региона са причина за "странни" грешки и поведения?!

Спорна седмица, Цецо.

Последно редактирано от Tsvetkov43; 24-08-09, 01:44. Причина: уточнение на условията
        Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Re: Новата версия на OFRM 4.90

Ами ще се опитам да си 'припомня' къде бяха местата, то за това и не пиша на съпорта, щото трябва до мен да има навигатор да слага waypoints

Улица 734 не е баш улица.

Няма връзка в действителност между ул. Воденичница и Даскал Стоян Попандреев.

Нагоре към Златните мостове имаше и др. места ама не помня.

Коментар

Да. Явно има обективни и актуални причини да не може да функционират улиците както са били проектирани ....

Към момента информацията в картата и тази публично достъпната и по кадастър е почти съвпадаща!

Просто в кв. Бояна си имат собствени решения ...

и от друго място ....

Най-добре ще е при наличие на време и желание от ваша страна да направите "тракове" на възможните пътища и да снимате и опишете обективните причини за прекъсването им или липсата им вече.

Така в следващата версия на картата ще "имаме" максимално актуализирана карта. Аз лично така постъпвам и са взети предвид всички мой данни.

Успехи, Цецо.
            Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Ползвам gps-a и картата 4.90 в гр. Трън и се държа отлично. Всички улици точни. Дори ми направи впечатление, че и когато не знаехме накъде да тръгнеме пеша по планината ни изведе и то бързо като цяло доволно и по пътя без забележки, но друго което сигурно са ви отбелязвали са движенията по локалните на булевардите. При мен това се случва в Люлин като вляза в локалното на бул. Царица Йоанна или на Добринова скала което още повече ми прави впечатление поради това, че уличката не е точно локална а си е в самия квартал.

Коментар

Имам Garmin nuvi 205.До скоро бях с OFRM 4.70 и GARMIN CITY NAVIGATOR EUROPE 2009 NT на SD карта.Двете карти работeха без проблем като можех да изключвам едната или другата по избор.След като ъпдейтнах до OFRM 4.90 се получиха 2 проблема.Не мога да изключвам OFRM 4.90 , стои постоянно чекнато и второ, много бавно изчертава картата.При връщане на OFRM 4.70 проблема остава. HELP!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ktd Преглед на мнение
                  Имам Garmin nuvi 205.До скоро бях с OFRM 4.70 и GARMIN CITY NAVIGATOR EUROPE 2009 NT на SD карта.Двете карти работeха без проблем като можех да изключвам едната или другата по избор.След като ъпдейтнах до OFRM 4.90 се получиха 2 проблема.Не мога да изключвам OFRM 4.90 , стои постоянно чекнато и второ, много бавно изчертава картата.При връщане на OFRM 4.70 проблема остава. HELP!!!
                  Ъпдейтни си софта на нувито. Коя 4,90 ползваш? Ползвай примерно Лайт - тя е по-лека и по-бързо ще се изчертава от уреда. 205 до колкото си спомнянм не визуализира светло сенки и няма да имаш нужда от Топо 4,90.
                  Светът на Владо

Коментар

Вероятно съм изтрил базовата карта, защото не виждам gmapbmap фаил.Имах инсталирана карта на Гърция и вместо нея май съм изтрил базовата.Мога ли да намеря gmapbmap за НЮВИ 205 от някъде и необходимо ли е да се напасва точно за моята навигация.

Коментар

• До: Новата версия на OFRM 4.90

от тук
                      GARMIN nuvi 2350 LT
                      GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Не е необходимо. Като я изтеглиш, ще я разархивираш с WinRar. Ще получищ два файла gmapbmap.img и gmapbmap.pdb. Постави ги в папка Garmin на устройството и си готов.
                        GARMIN nuvi 2350 LT
                        GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Тази базова карта не е подходяща за Nuvi 205, много е стара и няма DEM .
                          Ако никой колега с Nuvi xx5 не прати на човека правилната базова карта, може да се потърси из торентите. Размера е около 100MB.
                          Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                          GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Аз съм с 205-ца ако колегата иска мога да му пратя файловете ако ги имам де но нищо не съм трил така, че предполагам ще мога да помогна. Можеш да се свържеш с мен на скайп: toni077

Коментар

Специални благодарности на boytomen.Прати ми базовата карта и сега всичко е ОК.Само не разбрах какъв е този файл gmapbmap.pdb ,защото го няма и при двамата, а навигацията си работи нормално.

Коментар

Какво стана с версия за MapSource 4.90 която трябваше да излезне през месец август ?????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X