Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата версия на OFRM 4.90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новата версия на OFRM 4.90

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
    Не съм ползвал 250В, но ако има нещо подобно, то при другите модели е "Lock on road". Някой уреди са си постоянно заключени към пътя (даже малко от тях имат опция за изключване, особенно нувитата). Но това съвсем не е проблем, ако ползваш навигацията само по пътят. Проблема в тази ситуация е бил лошия в момента сигнал, а не от картата или гпс-а.
    Да, но го забелязъх че за втрри път става точно на това място. Не ми се вярва да е от сателитите. А за Lock on road". някой ако знае дали го има включен 250В да свирка как да се махне

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
      Не съм ползвал 250В, но ако има нещо подобно, то при другите модели е "Lock on road". Някой уреди са си постоянно заключени към пътя (даже малко от тях имат опция за изключване, особенно нувитата). Но това съвсем не е проблем, ако ползваш навигацията само по пътят. Проблема в тази ситуация е бил лошия в момента сигнал, а не от картата или гпс-а.
      Точно така, проблема е в слаб сигнал. Лично ми се е случвало на този булевард.

Коментар

Здравейте,
        Картата е супер. Поздравление към екипа за вложеният труд!
        Искам да споделя нещо, което ми направи впечатление вчера, когато пътувах от Плевен за Варна. В Бяла са отклонили пътя през селата за някакъв ремонт. Опитах се да задам маршрут към Попово, но както и да пробвах не успях да накарам Нувито да го намери. Пробвах и по адрес и чрез въвеждане на име, ама... Показва ми всевъзможни други места, но не и Попово.
        Греша ли някъде или нещо не е в ред?
        [FONT=Comic Sans MS]Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. :)[/FONT]

Коментар

А в "Градове" пробва ли да го търсиш? Защото там излиза.

Коментар

Първоначално публикуван от Goshob Преглед на мнение
            Здравейте,
            Картата е супер. Поздравление към екипа за вложеният труд!
            Искам да споделя нещо, което ми направи впечатление вчера, когато пътувах от Плевен за Варна. В Бяла са отклонили пътя през селата за някакъв ремонт. Опитах се да задам маршрут към Попово, но както и да пробвах не успях да накарам Нувито да го намери. Пробвах и по адрес и чрез въвеждане на име, ама... Показва ми всевъзможни други места, но не и Попово.
            Греша ли някъде или нещо не е в ред?
            Ааа, има си го Попово. Аз като пътувах наскоро минах оттам. Много забито градче, ама определено го има на картата. Градове>по букви....и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              Ааа, има си го Попово. Аз като пътувах наскоро минах оттам. Много забито градче, ама определено го има на картата. Градове>по букви....и т.н.
              Благодаря! Явно това е начина за по-малките населени места - Градове>по букви... Иначе на адрес и по име дава всевъзможни други вариянти.
              "Човек се учи докато е жив" нали знаете
              [FONT=Comic Sans MS]Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. :)[/FONT]

Коментар

в търсенето по адрес излизат селищата където има търсене по адрес, демек има въведени улици и т.н.
                иначе - от Cities.

Коментар

от къде да си изтегля новата версия

Коментар

Здравейте ,от няколко месеца използвам картата и не съжелявам за нито едно дадено левче.В моят край Мездра има доста новости ,но някой неща още не са много добре направени и точно поради тази причина ще дам едно мое наблюдение.Когато задам маршрут от Мездра за Плевен ГПС-а изчислява супер добре до Роман след това ме прекарва през

Стояновци и Петревене.Аз до Плевен съм ходил като малък и сега ми беше за първи път да пътувам с кола на там.Пътя по горе ,по който ме прекара ГПС-а е толкова лош и тесен ,че изобщо не може да се нарече най-бърз ,а да не говоря за дупките ,които има и през ,които и на полу съединител да минеш пак е опасно.Навръщане реших да задам маршрут с няколко междинни точко като минах по този маршрут.

Минава се през Златна панега и пътя е супер има едно много дълга правя и пътя не е разоран като този през Стояновци и мисля ,че ще е добре да се коригира ,когато изчислява да задава този маршрут ,за да няма и други разочаровани от пътя.Ако видя още неточности веднага ще сигнализирам със снимки от екрана на ГПС-а тъй като не мога да изпращам тракове ,защото ГПС ми е нуви 255в.

Коментар

Първоначално публикуван от streleca1 Преглед на мнение
                      от къде да си изтегля новата версия
                      Ако си си купил и регистрирал картата, трябва да получиш майл от екипа.
                      Светът на Владо

Коментар

Колеги имам един малък проблем. Баща ми има гпс Гармин нюви 300. По принцип не живее в България, а в Испания, но сега нали е лято - отпуски тва онова и е решил да си дойде за малко до родината ни. Та въпроса ми е следния.
                        Къде в Бургас мога да си закупя навигационата карта на България? Влизах в сайта на геотреид, но там в раздел дилари, мисля че беше има само градовете в които има магазини, но няма точните магазини и адреси, а и мисля че в тези магазини се предлагат само гпс-си без карти. Та ако някои има инфо за магазин на геотрейд в Бургас и го сподели с мен ще съм много благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от Shved Преглед на мнение
                          Колеги имам един малък проблем. Баща ми има гпс Гармин нюви 300. По принцип не живее в България, а в Испания, но сега нали е лято - отпуски тва онова и е решил да си дойде за малко до родината ни. Та въпроса ми е следния.
                          Къде в Бургас мога да си закупя навигационата карта на България? Влизах в сайта на геотреид, но там в раздел дилари, мисля че беше има само градовете в които има магазини, но няма точните магазини и адреси, а и мисля че в тези магазини се предлагат само гпс-си без карти. Та ако някои има инфо за магазин на геотрейд в Бургас и го сподели с мен ще съм много благодарен.
                          Технополис, Германос... и всички подобни.
                          Светът на Владо

Коментар

Благодаря коледа утре съм там да проверя как стоят нещата

Коментар

Първоначално публикуван от KUM4o Преглед на мнение
                              Здравейте ,от няколко месеца използвам картата и не съжелявам за нито едно дадено левче.В моят край Мездра има доста новости ,но някой неща още не са много добре направени и точно поради тази причина ще дам едно мое наблюдение.Когато задам маршрут от Мездра за Плевен ГПС-а изчислява супер добре до Роман след това ме прекарва през

Стояновци и Петревене.Аз до Плевен съм ходил като малък и сега ми беше за първи път да пътувам с кола на там.Пътя по горе ,по който ме прекара ГПС-а е толкова лош и тесен ,че изобщо не може да се нарече най-бърз ,а да не говоря за дупките ,които има и през ,които и на полу съединител да минеш пак е опасно.Навръщане реших да задам маршрут с няколко междинни точко като минах по този маршрут.

Минава се през Златна панега и пътя е супер има едно много дълга правя и пътя не е разоран като този през Стояновци и мисля ,че ще е добре да се коригира ,когато изчислява да задава този маршрут ,за да няма и други разочаровани от пътя.Ако видя още неточности веднага ще сигнализирам със снимки от екрана на ГПС-а тъй като не мога да изпращам тракове ,защото ГПС ми е нуви 255в.
                              Ами за GPS-a това си е най-бързия път той от де да знае че пътя е на дупки има доста такива пътища в нашата страна аз лично преди около месец минавах по едни ''пътища" след Кула дето черния път е по-добър от тях. Не съм наясно но си мисля че най-вероятно няма да се получи специално за този път да се пипа софтуера ама тва си е моето мнение.

Коментар

Днес ходих до Севлиево и ми направи впечатление, че около 3-4км преди града ми дава че се движа в полето а не по пътя (движа се успоредно на него на примерно 20-30м встрани). Дали това е някакъв проблем на картата или може би е от недостатъчна точност от сателитите ? Със старата карта 4.80 като съм минавал от там не съм забелязал такъв проблем нека и някой друг да сподели дали е забелязал такива разлики

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X