Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата версия на OFRM 4.90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новата версия на OFRM 4.90

С новата версия ми изчезна показването на ограничението за максимална скорост по текущия път ( долу в ляво ). Всъщност го няма по целия подбалканския път, като се появява само в градовете ( 50 км ) и чак след включването на Долни Богров към София. Не съм имал време да тествам другаде, днес качих 4.90. С Nuvi 765 и последна версия 3.60 на firmware съм. Някой друг да има такъм проблем?

Коментар

Първоначално публикуван от smartstyle Преглед на мнение
      Някои изпробвал ли е картата по морето ? Миналата седмица ходих до Несебър и ми направи впечатление, че ме прекарва през уличи където влизането е забранено, това 4.80. Освен това почти няма никакви ПОИ по Слънчев бряг, Бургас и тн. Според мен усилията трябва да се насочат към вкарване на максимален брой ресторанти заведения и магазини, да има по-големите ресторанти и барове.
      Имам към 700-800 Пои точки за Несебър и околоностите,ако искате пишете лично да ви ги пратя. Ползвам друга карта заради следния проблем в последните няколко години на офроад картата
      Прикачени файлове

Коментар

Регистрираните собственици на карта ОФРМ Геотрейд, които желаят да използват вариант TOPO ML 25 могат да изпратят заявка за линк на е-мейла по поддръжка на картата.
        OFRM Team
        Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Браво за новата карта, но има много грешки и неточности.Аз съм от Стара Загора и да Ви кажа ако не познавам града тотално ще се объркам.
          Вкарава постоянно в еднопосочни улуци които са такива от години.
          Приемер: Движя се по ул."Хр.Ботев" посока запад и ми дава да завивам по ул."Руски" надясно/тя е еднопосочна от повече от 20 години/, после ме прекара през улица без изход , точно снимката която е дал колегата по-нагоре.
          Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Коментар

Първоначално публикуван от veselintonev Преглед на мнение
            Браво за новата карта, но има много грешки и неточности.Аз съм от Стара Загора и да Ви кажа ако не познавам града тотално ще се объркам.
            Вкарава постоянно в еднопосочни улуци които са такива от години.
            Приемер: Движя се по ул."Хр.Ботев" посока запад и ми дава да завивам по ул."Руски" надясно/тя е еднопосочна от повече от 20 години/, после ме прекара през улица без изход , точно снимката която е дал колегата по-нагоре.
            Амиии, колега, ще си позволя да се самоцитирам:

Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнение
            записвам чинно и изпращам, та да не псувам следващия път.
            Нали не смяташ, че пет-шест човека могат да изчистят всички грешки в България, та ако ще и задниците да си съдерат.
            Записвай и изпращай...

Коментар

....Нали не смяташ, че пет-шест човека могат да изчистят всички грешки в България, та ако ще и задниците да си съдерат.
              Записвай и изпращай...
              Мдааа, явно няма да стане наготово . Ще се постарая да помогна с каквото мога. Ще посъбера малко данни за Бургас и Черноморието и ще пращам инфо.
              Предстои ми "лека" обиколка из Родопите. Разчитам на навигацията и след като се завърна ще разправям

...леле какви жеги са навън, а колко е студена биричката...

Коментар

И Аз благодаря от Каварна, има доста промени от 4.80!
                Ще се пробвам да помогна за до изчистване на разминаванията.
                С ваша помощ разбира се ,още съм нов в тази област!
                Поздрави!

Коментар

Може и да се повтарям понеже имаше въпрос защо новата версия е по-малка по обем от вградената . Но не прочетох отговор по този въпрос.
                  GARMIN NUVI 765T
                  Стара OFRM Geotrade TOPO V4.80CYR 64 840 КВ
                  Нова OFRM Geotrade TOPO v4.90 CYR 55 864 КВ

Ако може да обясните ще съм ви задължен....

Коментар

Първоначално публикуван от ivkos Преглед на мнение
                    Може и да се повтарям понеже имаше въпрос защо новата версия е по-малка по обем от вградената . Но не прочетох отговор по този въпрос.
                    GARMIN NUVI 765T
                    Стара OFRM Geotrade TOPO V4.80CYR 64 840 КВ
                    Нова OFRM Geotrade TOPO v4.90 CYR 55 864 КВ

Ако може да обясните ще съм ви задължен....
                    И какво значение има? Новата карта е с повече данни от старата.

Коментар

Онзи ден ми се наложи да ползвам новата карта в Ямбол... В центъра положението е много зле да ви кажа. Навигацията е напълно безполезна поне 10 пъти ме вкара в затворени, еднопосочни или пешеходни улици. Накрая вече бях толкова изнервен, че не съм 100% сигурен, но мисля че се опита да ме накара вляза в насрещното и да пресека един булевард... за да добиете представа все едно да пресечете с кола Цариградско шосе

На връщане в Бургас, отново също като като версия 4.70 се опита да ме прекара по един по кратък път, но за сметка на това минаващ през циганската махала, точно покрай затвора.

Коментар

първо благодарности за новата версия. а въпросът ми е от много хора чувам че на картите им показва къде има камери ограничения и тем подобни неща защо при мене го няма това нещо ако някой може да ми отговори или да ме насочи към някоя тема ще съм много благодарен.

Коментар

Информация за спийд-камерите (които не са част от карта ОФРМ, а се качват допълнително) ще откриете в главния раздел за GPS-и във форума.
                          OFRM Team

Коментар

Re: Новата версия на OFRM 4.90

Картата е станала супер БРАВО !!!

Коментар

Картата е супер!БРАВО
                              Ще имали версия за MapSource скоро,че съм ви приготвил доста тракчета,но искам да ги пообработа малко
                              "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
                              "LZ1WAN"

Коментар

Версия 4.90 на стария картов продукт ОФРМ България ще излезе през м.август. Щом е готова, ще актуализираме съответната залепена тема в раздела.
                                OFRM Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X