Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата версия на OFRM 4.90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новата версия на OFRM 4.90

Голямо Благодаря на Събин

Коментар

а може ли някой да ми каже откъде мога да си я сваля тази нова версия? Благодаря ви

Коментар

Обърнете се към е-мейла за ъпдейти, утре ще я има.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
          Щом я ползвате ще я направим!

Просто не мислихме че има приложение тази версия, защото има 2-те по бързи CYR и LAT. Също така ML-а не подържа кирилси имена на много от POI точките.

Пускам я да се компилира и утре ще е готова.
          ей това се казва отношение към потрбител,поздравления и благодаря че ще я пуснете
          ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Първоначално публикуван от Tishku Преглед на мнение
            а може ли някой да ми каже откъде мога да си я сваля тази нова версия? Благодаря ви
            регистрирай си старата и ще получиш мейл с новата
            ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

И от мен адмирации. Специално ми направи впечатление и по-малкия размер на имидж файла.

Коментар

Искам само да вметна за един открит малкък проблем....пускам си аз днеска новата карта, отивам в опция "Скоро намерени", тъй като ми е по-удобно да си видя дестинациите които съм обикалял скоро, и какво да видя, има само километри до тези дестинации, обяснения за къде са, НЯМА. Имам само 2 POI-та налични там които съм си въвел аз (с опцията "Запамети"). Малко странно, явно си има някой неточности/нередности по новата карта.

Поздрави,
                Amareto

Коментар

Да, и аз съм доста доволен от новата карта - особено от това, че вече е оправено движението в градовете - еднопосочни и затворени улици, пешеходни зони и др... Много се радвам, че сте коригирали нещата във Видин...

Е, останаха само още няколко неща неоправени, но знам че сте имали ужасно много и огромно количество работа по всички градове и е било доста трудно... Аз пък ще продължа да ви пращам разни данни от време на време, очакват се доста промени в движението във и около града, особено след като започна строежа на Дунав мост 2 и инфраструктурата към него.
                  [B]Videos of [U]Vidin[/U], the [U]Vidin-Calafat bridge[/U] and the [U]region[/U] - here: [URL]http://www.youtube.com/user/gusterbo[/URL][/B]

Коментар

Някои изпробвал ли е картата по морето ? Миналата седмица ходих до Несебър и ми направи впечатление, че ме прекарва през уличи където влизането е забранено, това 4.80. Освен това почти няма никакви ПОИ по Слънчев бряг, Бургас и тн. Според мен усилията трябва да се насочат към вкарване на максимален брой ресторанти заведения и магазини, да има по-големите ресторанти и барове.

Коментар

От година ползвам този продукт и хич не съжалявам даже.Благодарности на Целия екип който работи по този проект.Направи ми впечатление че големината на "img."файла е с около 10мб по малък от предходния а не трябва ли да расте???Защо е така???
                      Оpel cars,Yamaha fzs 600 fazer Nuvi GPS and ZoRaKi 914 AuTo

Коментар

В Бургас навигацията продължава да се опитва да ме вкарва в забранени улици, но за мен това не е проблем.
                        Радвам се, че се работи по картата и това е най- важното !

Коментар

Здрасти на всички. Първо да ви е честита новата версия
                          Понеже за 1-ви път си ъпдейтвам машинката и искам да питам ще ми стоят ли ПОИ точките които съм си въвел аз и защо когато приближа с "+" до определен мащаб картата ми стои като бяла (все едно всичко е заснежено) и има само пътища и реки? на в.4.80 беше както си следва гори (какви са) и в определени цветове. Сега тва се постига като приближа или отдалеча на определен мащаб. Машинката ми е нуви 255. Мерси

Коментар

V 4.80, миналата седмица при едно супер спешно търчане до Ст. Загора - сигурно на целия екип са му почервенели ушите (и не само), ама нали за тва го мандахерцам с мене тоя топуз - записвам чинно и изпращам, та да не псувам следващия път.
                            Благодаря, момчета, давайте все така...

Коментар

Първоначално публикуван от amaret0 Преглед на мнение
                              Искам само да вметна за един открит малкък проблем....пускам си аз днеска новата карта, отивам в опция "Скоро намерени", тъй като ми е по-удобно да си видя дестинациите които съм обикалял скоро, и какво да видя, има само километри до тези дестинации, обяснения за къде са, НЯМА. Имам само 2 POI-та налични там които съм си въвел аз (с опцията "Запамети"). Малко странно, явно си има някой неточности/нередности по новата карта.

Поздрави,
                              Amareto
                              И при мен се появи същия проблем

Коментар

Благодаря за добрите думи и за забележките.

За проблемите в Бургас, кажете моля ви поне в коя част на града е това за да може следващият път като ходим там да го извъртим проблемният квартал.

Поради многобройни оплаквания за скоростта на картата сме променили настройките на това кога какво да се вижда, придържайки се повече към препоръките на Гармин. За да виждате повече детайл използвайте функцията "повече детайл" в настройки на картата.

"Скоро намерени" няма как да работи когато сменяте версиите на картите. ГПС-са е запомнил не името на обекта а някакво място в самият файл, но това място вече е различно нещо и се шашка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X