Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клюки около 4.80 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Клюки около 4.80 ?

Благодаря на екипа за картата!
    Поставена е където трябва и работи.

Коментар

И аз я качих....утре като тръгна за работа ще видя изолиниите дали се показват...не знам дали Nuvi 765T ще ги покаже...иначе всичко е супер, дано вече не ме кара да завивам по средата на мостове, за да скоча върху пътя отдолу...например на моста над гробището на Бакърена фабрика, голям зор беше да намеря правилния път на 22 на погребението на мама. И със спийдкамерите има малко проблеми, дано Сабин да ги вкара в следващата версия, а не да си ги добавяме и да не работят понякога....Благодаря на екипа за картата.

Коментар

Добре де, аз не мога да разбера за какво благодарите. Продукта е платен, и човек като си плати за услуга не трябва да е благодарен. Нали като получите City Navigator от Гармин, не им глагодарите. Нищо лично - картата наистина е най-добрата в БГ, но няма нужда да се благодари, т.к. сиренето е с пари

Коментар

Първоначално публикуван от craps Преглед на мнение
          Добре де, аз не мога да разбера за какво благодарите. Продукта е платен, и човек като си плати за услуга не трябва да е благодарен. Нали като получите City Navigator от Гармин, не им глагодарите. Нищо лично - картата наистина е най-добрата в БГ, но няма нужда да се благодари, т.к. сиренето е с пари
          Много жалко, че мислиш така
          Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от craps Преглед на мнение
            С тънката разлика, че в България сиренето НЕ Е сирене, колега!
            И ако някой ми предложи такова с гарантирано качество и направено от истинско мляко, аз лично бих му благодарил!
            Нека се научим да оценяваме ХУБАВИТЕ неща в бита, не са много напоследък.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
              С тънката разлика, че в България сиренето НЕ Е сирене, колега!
              И ако някой ми предложи такова с гарантирано качество и направено от истинско мляко, аз лично бих му благодарил!
              Нека се научим да оценяваме ХУБАВИТЕ неща в бита, не са много напоследък.
              Първоначално публикуван от vladoniki
              Много жалко, че мислиш така
              Колеги - не мислете че смятам че картата е лоша - напротив - както казах според мен е най-добрата за България. Само изразих мнение, че като си плащаш за услугата трябва да си щастлив, а не благодарен. Както и да е - все пак нека всички ползватели са щастливи, от доволни клиенти по-хубаво няма

Коментар

Колеги днес си взех нуви 255w ot техномаркет за 389лв и съм с 4.70v.Какво трябва да направя да си получа безплатния udate за 4.80?Благодаря
                [SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]

Коментар

Картата е супер - благодарности и от мен!!! (на тоя свят винаги ще има НЕБЛАГОДАРНИЦИ)
                  eTrex LEGEND Cx, NUVI 200

Коментар

Първоначално публикуван от dxristov Преглед на мнение
                    Колеги днес си взех нуви 255w ot техномаркет за 389лв и съм с 4.70v.Какво трябва да направя да си получа безплатния udate за 4.80?Благодаря
                    RTFM
                    (READ THE FUCKIN' MANUAL)

Прочети ши****то упътване

Коментар

Първоначално публикуван от bokser Преглед на мнение
                      Картата е супер - благодарности и от мен!!! (на тоя свят винаги ще има НЕБЛАГОДАРНИЦИ)
                      Макар и да не го каза пряко, достатъчно ясно показа че наричаш мен неблагодарник.

Нека не се нападаме и обиждаме един друг. Все пак смятам че съм се придържал към добрия тон във всички мои постове, като не съм спестил и похвалите. Смятам че доброто възпитание го изисква и се надявам, че като аз се държа възпитано, нормално е и другите в диалога да го правят.

Поздрави

Коментар

Много добра работа!
                        Благодаря!

Коментар

Здравейте!

Да ни е честита новата версия!
                          Картата е супер, използвам я с Garmin Mobile XT и е супер, че въведохте и изолиниите. Много удобно допълниние, засега само гледам надморската височина, но като се оправи времето смятам, че ще е полезно и за "баир-будалите".

Поздрави на целия екип!

Коментар

Може ли да се запознаем с ръководството за употреба към карта ОФРМ Геотрейд v4.80 ?

Коментар

Благодаря на всички потребители на картата за топлите думи и търпението през годините За нас OFRM_Team е много важно да знаем, че старанието което полагаме и желанието да направим все по добър ъпдейт се оценяват!

Поздрави!
                              Събин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X