Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клюки около 4.80 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Клюки около 4.80 ?

Благодаря на целият екип картата е супер

Коментар

Доколкото виждам топика е за клюки......

Доколкото си "представям" там от където 'теглите' тип 'дърпате' съм убеден, че съществува и един файл с примерно име <VAJNO!!!.txt>

Защо е публикуван този файл ..... - едва ли някой се е замислял, ка'мо ли е прочел.

Пусти Български нрави !!!

И за да се поясня - малко е грозно и некоректно един път към решението и доверието към Вас, втори път към всички които не са "превилегировани"! Има си други начини ... например лични съобщения, като не можете толкова да се сдържите и желаете да обсъждате.

За протокола, и всички които са заинтересовани по темата: към момента не съществува официална версия на каквато и да е форма за Версия 4.80! За онзи момент ще има отделен и ясно забележим анонс.

С това "клюкарстване" ... само дразните общноста и давате предпоставки за ненужни интриги. Дано не се вживявате като бета-тестери ....

С Уважение, Цецо.
      Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetkov43 Преглед на мнение

Доколкото си "представям" там от където 'теглите' тип 'дърпате' съм убеден, че съществува и един файл с примерно име <VAJNO!!!.txt>

Защо е публикуван този файл ..... - едва ли някой се е замислял, ка'мо ли е прочел.

И за да се поясня - малко е грозно и некоректно един път към решението и доверието към Вас, втори път към всички които не са "превилегировани"! Има си други начини ... например лични съобщения, като не можете толкова да се сдържите и желаете да обсъждате.

За протокола, и всички които са заинтересовани по темата: към момента не съществува официална версия на каквато и да е форма за Версия 4.80! За онзи момент ще има отделен и ясно забележим анонс.

С това "клюкарстване" ... само дразните общноста и давате предпоставки за ненужни интриги. Дано не се вживявате като бета-тестери ....

С Уважение, Цецо.
        Това пък как си го съчини !??? Явно не си го представяш достатъчно добре, защото от вчера 24.03.2009г. имам официален майл от екипа изготвящ картата, и в него уверявам те абсолютно никъде не съществува файл с име <VAJNO!!!.txt> !!!! Поне до колкото разбирам, а нямам много претенций, но това е финална и официална ферсия на OFRM geotrade 4.80 във всичките възможни вариаций

И коментарите по горе, до колкото схващам са по нея! Ако не сте я получил, обърнете се към екипа създаващ картата и ако имате право на обновяване ги попитайте, защо не сте си получил обновяването !

Мисля, че не е коректно при явна липса на информация отваша страна да обвинявате, който и да е в "клюкарстване", "създаване на интриги" или вживяване като бета тестер !!!

Последно редактирано от tony553; 25-03-09, 07:25.
        TLC 90 1KZ-TE 2000г.
        "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Новата версия е страхотна ,нека да изкажем благодарности на целия екип

Коментар

Едно голямо Благодаря и от мен.Добра работа сте свършили!!!
            Идеята за толкова голямата разновидност на картата е супер.
            Поздрави!!!
            Garmin Nuvi 860 T

Коментар

С Уважение, Цецо.
              Всъщност версия 4.80 е факт. Възможно е не всички да са я получили вчера. Факт е и наличието на Ръководството за употреба към карта ОФРМ Геотрейд v4.80, където в pdf - файл е описано покритието на новата карта - в кои населени места има търсене по улици и кръстовища, в кои по адреси и номера на блокове.
              http://www.nakladkibg.com
              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

До всички засегнати - ИЗВИНЯВАМ СЕ!

Явно аз не съм в час и се изцепих. По-горе обиден текст няма.

Хубаво е, че има кой да отговори на всички заинтересувани и не получили.

Ама съм го съчинил поне красиво и заядливо.

Още един път - извинете ме, МОЛЯ!

Цецо.
                Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Освен Геотрейд 4,80, ще има ли ОФРМ България 4,80? Или ОФРМ България вече няма да има нови версии?
                  Светът на Владо

Коментар

До всички засегнати - ИЗВИНЯВАМ СЕ!

Явно аз не съм в час и се изцепих. По-горе обиден текст няма.

Хубаво е, че има кой да отговори на всички заинтересувани и не получили.

Ама съм го съчинил поне красиво и заядливо.

Още един път - извинете ме, МОЛЯ!

Цецо.
                    Обидени едва ли има, но може би това е един пропуск на екипа на OFRM. В бързането си, за новата версия не са написали някакъв анонс за картата - какво съдържа и т.н. Може би ние сме си виновни, защото непрекъснато подпитваме "какво става с новата карта?" и ги притискаме с гонене на срокове.
                    Поздрави
                    Ники
                    http://www.nakladkibg.com
                    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Re: Клюки около 4.80 ?

Чак днес намерих време да я кача,
                      на пръв поглед изглежда много добре,
                      Доста неща са въведени и много грешки оправени,

Браво за много добре свършената работа

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                        Освен Геотрейд 4,80, ще има ли ОФРМ България 4,80? Или ОФРМ България вече няма да има нови версии?
                        Малко по-нагоре в постовете има отговора на въпроса.Пише, че ще има до 10-на дни.
                        Поздрави!
                        Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Преди около месец изпратих на екипа пълна и точна карта на Враца. За съжаление, виждам че не е влязла в новата версия.
                          В момента има много подвеждащи неточности във съществуващата карта на града. Който пътува насам да го има предвид. Мога да пусна във форума линк към готовата карта, ако мейла по поддръжка на картата не се взема под внимание.
                          "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Имам проблем с паметта на navy 250w новите карти -4.7 и4.8 не мога да ги инсталирам защото няма памет в устройството а като ги вкарам в сд карта не иска да ги прочете от там ,а съм го купил с инсталирана карта.Как мога да инсталирам новата карта на sd носител и навигатора да го чете от там?

Коментар

За да освободиш място можеш да махнеш ненужните гласове за навигация, защото те си заемат място. Отиваш в папка Voices и изтриваш тези които не ти трябват (китайски примерно). Ако после ти потрябват пак можеш да ги качваш с WebUpdater-a

Коментар

в описанието пише да замениш стария файл с новия,просто изтрии предишната версия и запиши новата,а ако я слагащ в СД картата преди това си направи папка garmin в нея сложи новата карт 4,8,остави кадето и да е само една версия
                                ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X