Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 4,70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОФРМ Геотрейд 4,70

Хайде чичо Събчо, дай малко повече инфо за новата версия на картата - разлики, снимки, цифри и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Версия за мапсорс ще има ли, или да се оправяме сами?
      Ако си с Офроуд-България, може и да те огрее в скоро време
      Геотрейдската карта въобще не се продава в мапсорс вариянт , но ти си "по-вътрешен човек" и Събин може да те зарадва с нещо подходящо
      Питай го на "лични"
      [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
        Ако си с Офроуд-България, може и да те огрее в скоро време
        Геотрейдската карта въобще не се продава в мапсорс вариянт , но ти си "по-вътрешен човек" и Събин може да те зарадва с нещо подходящо
        Питай го на "лични"
        Ами и в двата варианта я имам, значи ще почакам
        LZ1PER

Коментар

Първата разлика, която се забелязва е големия брой POI, които са добавени...Поне за Пловдив е впечатляваща разликата...И най ме кефи, че вече има инфо за WI-FI Free Spot-овете в града...Нещо, което досега липсваше много...Не, че не ги знам де, но... Все пак си е благинка

Коментар

До момента нещото , което правеше най-лошо впечатление при работа с картата, беше липсата на улиците в по-малките населени места.
            Сега нещата седят мнооого по-добре
            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Версия за мапсорс ще има ли, или да се оправяме сами?

Чакай мейл
              И аз искам да попитам същото ?
              [B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]

Коментар

Ще може ли линк към демо версия на картата за да я видя каква представлява преди да я поръчам?
                Ники

Коментар

Първоначално публикуван от nuvi-ak Преглед на мнение
                  Току що инсталирах новата версия (на кирилица) на нуви 250 W.
                  Първото нещо,което ми направи впечатление , е че на Интересни места са ми останали само две иконки - Име(по букви) и Транзит, останалите са изчезнали.Някой може ли да каже дали и при него е така или при мен се е получил някакъв бъг?
                  При теб е станало нещо. На Nuvi205 е нормално.
                  П.П. Но открих някои грешни POI.
                  П.П.П. И Община Ямбол ми казва , че е в Габрово? А и повечето POI ми ги изписва , че са в Габрово , а ги показва в Ямбол.
                  Иначе вече сме с адреси и квартали с блокове , но всички улици са отворени.
                  Последно редактирано от milstan; 23-11-08, 18:04.

Коментар

Бравооооооо.. има вече и Севлиево. Дребни неточности има но общо взето е ОК. Може да те прати в еднопосочни улици или в несъществуващи отсечки. Може да си поиграя малко около това и да пиша на ТИМ-създателите.

Коментар

Браво и от мен, за сега съм много доволен от картата, във Велико Търново и околностите не забелязах неточности, много приятно впечатление ми направи добавянето на топографски елементи - горите и полята са изобразени в цвят и сега картата изобразена на дисплея не стои така "празна" както в предишните версии. Не знам само тези топо елементи дали покриват цялата територия на България или са само на определени места около градовете.

Коментар

Притежавам Garmin nuvi 250W, при опита ми да копирам картата на устройството, ми дава че нямам достатчно място.
                        Разликата между тази е предишната версия е 20МБ, не сам инсталирал допълнителни карти, имам само Europa City Navigator и OFRM Getrade 4.60. Сега се оказва че не ми достигат 17МБ за да обновя картата.
                        Не искам да изтривам City Navigatora, понякога я ползвам.

Някой ако може да даде съвет.

Благодаря предварително

Коментар

Така и не разбрах от къде да си я сваля

Коментар

При мен НУВИ 760, картата 4.70 cyr при ъпдейта просто изчезва и остава само СИТИ НАВИГАТОРА NT2008
                            Обема и е 5,70 Мб срещу 10.00 Мб при версията 4,60 cyr
                            При релоуда със старата версия всичко си е отново ОК.
                            Моля помогнете!

Коментар

Първоначално публикуван от ivailo99 Преглед на мнение
                              Притежавам Garmin nuvi 250W, при опита ми да копирам картата на устройството, ми дава че нямам достатчно място.
                              Разликата между тази е предишната версия е 20МБ, не сам инсталирал допълнителни карти, имам само Europa City Navigator и OFRM Getrade 4.60. Сега се оказва че не ми достигат 17МБ за да обновя картата.
                              Не искам да изтривам City Navigatora, понякога я ползвам.

Някой ако може да даде съвет.

Благодаря предварително
                              Имаш два варианта:
                              1-ви: слагаш SD карта и имаш много място
                              2-ри: орязваш малко ситинавигатора от компа, махаш някоя държава която със сигурност няма да ти трябва (например някоя от скандинавските, или която искаш) и така си освобождаваш въпросните 17МБ
                              LZ1PER

Коментар

Десиславе. Ако си регистриран трябва да ти пратят ъпдейта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X