Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРМ Геотрейд 4,70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОФРМ Геотрейд 4,70

Как мога да махна държава от City Navigatora. Само през MapSource май става. А нали като качвам наново City Navigatora изтривам ОФРМ картата или поне се качва като един файл. И после няма да мога да обновя тази карта

Коментар

Първоначално публикуван от ivailo99 Преглед на мнение
      Как мога да махна държава от City Navigatora. Само през MapSource май става. А нали като качвам наново City Navigatora изтривам ОФРМ картата или поне се качва като един файл. И после няма да мога да обновя тази карта
      Уфффф, ще трябва да отделиш малко време и да прочетеш повечко в този раздел. С две думи-двете карти са като два отделни файла с различни имена и са независими един от друг. Предполагам ОФРМ в момента е gmapsupp.img, а ситинавигатора gmapprom.img. Ситинавигатора, трябва да се ореже от Мапсорса и да се качи пак със името с което е в момента.
      LZ1PER

Коментар

Сега се оказва че не ми достигат 17МБ за да обновя картата.
        Не искам да изтривам City Navigatora, понякога я ползвам.
        Някой ако може да даде съвет.
        Благодаря предварително
        На твое място ще изтрия от папката с гласовете , тези които няма да ползуваш и ще се освободят доста мегабайти
        [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Утре ще публикуваме официално информация за новата версия на карта ОФРМ Геотрейд. На всички регистрирани клиенти на този картов продукт е изпратена информация по електронната поща как да свалят и инсталират новата версия. Тя е с по-голям обем от досегашната във всичките й варианти (CYR, LAT и ML са по около 30MB, a топографските варианти са по около 100MB).

За потребителите на картовия продукт ОФРМ България - версията се довършва и щом е готова ще се появи информация за това във форума, а регистрираните потребители ще получат и е-мейл по въпроса.
          OFRM Team
          Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

имам проблем от 1час се опитвам да свържа GPS с Pc имам кабел показва че се е свързъл с компа и след това започва да зарежда батерията а е зареден

Коментар

Притежавам Garmin nuvi 250W, при опита ми да копирам картата на устройството, ми дава че нямам достатчно място.
              Разликата между тази е предишната версия е 20МБ, не сам инсталирал допълнителни карти, имам само Europa City Navigator и OFRM Getrade 4.60. Сега се оказва че не ми достигат 17МБ за да обновя картата.
              Не искам да изтривам City Navigatora, понякога я ползвам.

Някой ако може да даде съвет.

Благодаря предварително
              Най-напред, провери си имената на файловете с предходната версия и новата. Ако не са еднакви е ясно че няма да се подмени картата, а ще се добави (което не е желателно).

Най-лесното е да изтриеш ненужните файлове от директориите:
              - Garmin\Help --> всичко освен директорията "Bulgarian" (съмнявам се, че някой би имал нужда от помощ на чежди езици )
              - Garmin\Text --> всичко освен файла "Bulgarian.gtt" (евентуално при използване на интерфейс на допълнителни езици може да се запазят и техните файлове)
              - Garmin\Vehicle --> всички неизползвани "колички" (аз дори съм изтрил всички файлове и ми показва само служебната синя стрелка - тя дори е най-практична, защото закрива най-малко от картата )
              - Garmin\Voice --> всички файлове с гласовете на езиците, които няма да се използват
              - файла GUPDATE.GCD от директорията Garmin - ако изобщо го има.

По този начин сигурно ще се освободи достатъчно памет за новата версия .
              Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
              GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Качих версия OFRM Geotrade TOPO v4.70 ML на colorado 300, но не търси на кирилица. А би трябвало да поддържа кирилица и латиница. Някой може ли да каже как да отстраня проблема ?

Коментар

Имам нуви 255w и коя карта да си инсталирам тази с топогровската или онази на кирилица

Коментар

Ами то има топогравска с кирилица. Нея си сложи най-добре.

Коментар

Картата е супер-Благодаря!

Коментар

Еийй, избихте всичката риба.
                        Много добре изглежда.
                        Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                        Версия за мапсорс ще има ли, или да се оправяме сами?
                        +1

Коментар

Хмм въпреки че съм си съвсем редовен клиент и съм си закупил картата (4.60), нямам нищо на пощата ! Да видим дали утре ще получаЧ

Коментар

Първоначално публикуван от kmeta Преглед на мнение
                            Хмм въпреки че съм си съвсем редовен клиент и съм си закупил картата (4.60), нямам нищо на пощата ! Да видим дали утре ще получаЧ
                            Предполагам че си регистрирал картата след като си я купил, съгласно указанията с имейл до Геотрейд
                            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
                              Предполагам че си регистрирал картата след като си я купил, съгласно указанията с имейл до Геотрейд
                              Ами не, търговеца ми каза че това той ще направи! Освен да е регнал картата на негово име и да ми е утре да ми я прати, знам ли ! Аз картата я получих направо инсталирана на устройството!

Коментар

Извод - Търговеца е бил добър !

В комплекта на устройството което закупих имаше книжка с подробно описание как да се регистрирам.Провери в твоя и ти трябва да имаш. Ако не..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X