Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за OFRM Geotrade

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за OFRM Geotrade

Първоначално публикуван от torggg Преглед на мнение
    ...В Техномаркет струва по-малко и е с новата карта. Не смятам, че трябва да доплащам каквото и да е. За мен прекомпилация на продукт си е ъпдейт, а не нов продукт на друга цена! Да не говорим, че съм се оказал със стар продукт не заради друго, а заради липса на коректна информация.
    Тогава защо не го купи от Техномаркет? Грешната информация кой ти я даде? Нито си първия, нито ще си последния, дето се оплаква от METRO. Разбери, че когато отиваш при некомпетентен продавач, е нужно ти да си наясно какво точно искаш. Иначе става точно това, което е станало.

Продуктите са няколко. За различните устройства, на различен език и компилирани с различен компилатор. Събин поддържа старата единствено и само заради потребители, държащи да си останат на старата, а не да плащат за новата. Новата е по-скъпа заради GARMIN, а не заради Събин. Продуктите са два, заради различните условия, поставени на Събин от GARMIN. Това, което Събин прибира от двете като печалба е едно и също до колкото знам. Но това не е моя работа в края на краищата.

Информацията в картите е една и съща, щом версията е една и съща. Само компилатора е различен. Гармин искат пари за да се компилира с техния компилатор, и поставят условия. Дали тия условия са правилни или не е тема на друг разговор.

Звъня ли в ГЕОТРЕЙД? Какво ти казаха? Звъня ли на Събин? Какво ти каза?

Все си мисля че с това трябваше да започнеш. А ако продължаваш да говориш неаргументирани празни приказки, или с недомлъвки, не виждам как ще ти се реши проблема. А и честно казано на мен ми изглежда че не пишеш тук за да ти се реши проблема, а да се заяждаш. Кажи какви действия предприе, за да ти се реши проблема? Къде звъня и какво ти казаха? Звучиш голословно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      Ами като не смятате че трябва да доплащате, идете да си търсите "правата" от този който ви е продал продукта т.е. МЕТРО... Въобще не разбирам какво точно искате от Събин? Нито той ви е продавал нещо нито ви е обяснявал нито пък ви е обещавал...

Ей заради такива като вас някой ден ще му писне и ще чакаме МЕТРО тогава да ни прави картата...
      Винаги ще има някой, който не е разбрал или не доволен от нещо.
      Използващите картата са хора с най-разнообразни интереси и е нормално всеки от тях да има различен поглед и различни очаквания към крайния продукт.

Надяваме се обаче Събин да не се вързва лесно и денят в който да му писне да не настъпи.

В интерес на истината и аз се затруднявам понякога да се ориентирам в многото публикувани на различни места информации, но засега успявам.
      Разбирам, че систематизирането и подреждането на едно място на всичко относно каратата е много продължителна и трудоемка работа, която предполагам покрай и други ангажименти се е забавила във времето.

Малко познавам Събин, но виждам че прави работещ продукт имащ разбира се своите плюсове и минуси, което съгласете се е по-добре от нищо, нали?

А всеки който има конструктивни и градивни критики и предложения, представени във нормална форма предполагам, че Събин ще им обърне необходимото внимание и в крайна сметка картата ще стане по-добра.
      ... to be continued

Коментар

Купил съм нюви 200 на цена 358лв. от МЕТРО със старата карта (регистрирана на 21 Февруари 200. В Техномаркет струва по-малко и е с новата карта. Не смятам, че трябва да доплащам каквото и да е. За мен прекомпилация на продукт си е ъпдейт, а не нов продукт на друга цена! Да не говорим, че съм се оказал със стар продукт не заради друго, а заради липса на коректна информация.
        много добре знаеш че на магазинер вяра не трябва да имаш. Продавача гледа винаги да си продаде стоката без значение какви последствия ще настъпят после. Ако имаш претенции към МЕТРО, говори с управата им и да се оправят нещата. След като не си проверил какво ти е дал магазинера сега ще пишеш тук глупости от които хората остават с много грешни впечатления, говоря за тези които посещават форума за първи път или са от скоро тук. Аналогично е, ако един магазинер ти продаде компютър с Windows 98 и ти трябва да отидеш и да ревеш на Бил Гейтс да ти сложи XP ли ? Няма как Събин да носи отговорност за действията на трети лица.

Коментар

Моля задръжте малко с коментарите, обмисляме в момента нещата как точно да угодим на максимално клиенти, ще имаме оферта още днес.

Доплащане ще има със сигурност, защото между 2-та продукта има голяма разлика в цената и реално от картата на новата платформа се печели дори по-малко.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Тогава защо не го купи от Техномаркет? Грешната информация кой ти я даде? Нито си първия, нито ще си последния, дето се оплаква от METRO. Разбери, че когато отиваш при некомпетентен продавач, е нужно ти да си наясно какво точно искаш. Иначе става точно това, което е станало.

Продуктите са няколко. За различните устройства, на различен език и компилирани с различен компилатор. Събин поддържа старата единствено и само заради потребители, държащи да си останат на старата, а не да плащат за новата. Новата е по-скъпа заради GARMIN, а не заради Събин. Продуктите са два, заради различните условия, поставени на Събин от GARMIN. Това, което Събин прибира от двете като печалба е едно и също до колкото знам. Но това не е моя работа в края на краищата.

Информацията в картите е една и съща, щом версията е една и съща. Само компилатора е различен. Гармин искат пари за да се компилира с техния компилатор, и поставят условия. Дали тия условия са правилни или не е тема на друг разговор.

Звъня ли в ГЕОТРЕЙД? Какво ти казаха? Звъня ли на Събин? Какво ти каза?

Все си мисля че с това трябваше да започнеш. А ако продължаваш да говориш неаргументирани празни приказки, или с недомлъвки, не виждам как ще ти се реши проблема. А и честно казано на мен ми изглежда че не пишеш тук за да ти се реши проблема, а да се заяждаш. Кажи какви действия предприе, за да ти се реши проблема? Къде звъня и какво ти казаха? Звучиш голословно.
            Пратил съм мейл до Събин на 12 Март. До сега отговор нямам. От Геотрейд предишния ден ми казаха, че ако видя, че картата е 4.40 значи е ОК. Тогава нямаше от къде да разбера, че има два вида 4.40. Не съм съгласен, че се изказвам неаргументирано, просто аргументираните ми постове се цензурират. Ако този случайно мине отново ще кажа: ПРЕКОМПИЛИРАНА ВЕРСИЯ Е ЪПДЕЙТ, А НЕ НОВ ПРОДУКТ!!! Всеки, който някога се е занимавал с продажба и поддръжка на софтуер ще ви каже същото! Когато в лицензните условия пише, че получаваш ъпдейти 1 година, значи че през това време получаваш ВСИЧКИ подобрения на продукта.
            И за да е ясно ще кажа, че пиша не защото искам някой да ми прати другата версия. Просто защитавам принципната и не само лична позиция на клиент. Жалко, че ме разбирате погрешно.

Коментар

е-мейл от клинет:

"ползвайки вашта карта ме откара до магазин ХХХ и от там си купих хладилник. Днес отварям весника и гледам че в магазин YYY този хладилник е с 200лв по малко!!! Защо ме набутахте с този тъп магазин???!?? Искам да ми оправите тази разлика от 200лв, защото не сте ме закарали в правилният магазин!!!!!!!"

Коментар

Пратил съм мейл до Събин на 12 Март. До сега отговор нямам. От Геотрейд предишния ден ми казаха, че ако видя, че картата е 4.40 значи е ОК. Тогава нямаше от къде да разбера, че има два вида 4.40. Не съм съгласен, че се изказвам неаргументирано, просто аргументираните ми постове се цензурират. Ако този случайно мине отново ще кажа: ПРЕКОМПИЛИРАНА ВЕРСИЯ Е ЪПДЕЙТ, А НЕ НОВ ПРОДУКТ!!! Всеки, който някога се е занимавал с продажба и поддръжка на софтуер ще ви каже същото! Когато в лицензните условия пише, че получаваш ъпдейти 1 година, значи че през това време получаваш ВСИЧКИ подобрения на продукта.
                И за да е ясно ще кажа, че пиша не защото искам някой да ми прати другата версия. Просто защитавам принципната и не само лична позиция на клиент. Жалко, че ме разбирате погрешно.
                Именно заради това продължавам да поддържам всички клиенти с карти на старата платформа. Съжалявам но не мога да ги прехвърля директно на новата, защото за всяка карта се плаща на Гармин. Аз също предпочитам да не поддържам 2 продукта, но уви - налага се.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                  е-мейл от клинет:

"ползвайки вашта карта ме откара до магазин ХХХ и от там си купих хладилник. Днес отварям весника и гледам че в магазин YYY този хладилник е с 200лв по малко!!! Защо ме набутахте с този тъп магазин???!?? Искам да ми оправите тази разлика от 200лв, защото не сте ме закарали в правилният магазин!!!!!!!"

" ...................ми така де!!! - а сигурно сте и на партия с тия от ХХХ !? ни въйе срам !!!"

Това обаче сигурно е виц, нема такава сатира
                  TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                  "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

И още нещо. Картите може и да са за гармин, но са абсолютно различни, зависи от гледната точка. Плюс това никой не ви кара да минавате на новата платформа, ползвайте си старата. Всяка фирма си решава кое как да прави и продава, ако смятате че сте ощетен по някакъв начин има си комисия за защита на потребителя, обърнете се към нея. Тази комисия работи доста професионално и ако прецени че сте ощетен ще ни накаже.
                    Последно редактирано от sabin; 31-03-08, 15:13.

Коментар

Привет,
                      имам няколко въпроса:

1. Имам закупена карта (на CD) на Sabin, (мисля че беше 4.20) след регистрация получих код и си я инсталирах през мапсорса. Ъпдейта доиде по мейла и до скоро имах в.4.40
                      Съвсем случайно влязох във форума и видях, че иам ъпдейт в.4.50, не съм получил имейл, но няма проблем дръпнах си файла от адреса във форума. Предполагам, че е станало някакво объркване. Ъпдейта работи със стария код който имам (поне мапсорса ми я отключи. Въпроса ми е, понеже си купих нов gps nuvi 760 и искам да ползвам картата, за която съм платил вече, но не става по разбираеми причини, как може да се процедира? Не ми се дават пак същите пари за карта която вече имам, но не мога да използвам. Страия GPS съм го продал със гарминската си карта.
                      2.Ако закупя карта от геотрейд на sd card, как стои въпроса с ъпдейтването ( до колкото зная е заключена към самото SD), как ще става самото ъпдейтване, предполагам, че се води някаква регистрация при вас на самите SD, може ли да си донеса моя собствена SD?
                      3. Ако има някаква възможност, бих предпочел да използвам закупената ми по-рано карта на новия ми GPS.
                      Моля за съдействие да ми разясните възможностите в моя случай, за да зная как да процедирам. Иначе съм доволен доста от предишните версии на офрм, е винаги има и какво да се желае, но като цяло бих казал, че е свършена ужасно много работа и то в правиланата посока.
                      Благодаря предварително, Огнян Боржуков
                      Кара: Santa Fe DM, 2.2CRDI AT, 197HP, 436 Nm

Коментар

Първоначално публикуван от PinochetBG Преглед на мнение
                        Привет,
                        имам няколко въпроса:

1. Имам закупена карта (на CD) на Sabin, (мисля че беше 4.20) след регистрация получих код и си я инсталирах през мапсорса. Ъпдейта доиде по мейла и до скоро имах в.4.40
                        Съвсем случайно влязох във форума и видях, че иам ъпдейт в.4.50, не съм получил имейл, но няма проблем дръпнах си файла от адреса във форума. Предполагам, че е станало някакво объркване. Ъпдейта работи със стария код който имам (поне мапсорса ми я отключи. Въпроса ми е, понеже си купих нов gps nuvi 760 и искам да ползвам картата, за която съм платил вече, но не става по разбираеми причини, как може да се процедира? Не ми се дават пак същите пари за карта която вече имам, но не мога да използвам. Страия GPS съм го продал със гарминската си карта.
                        2.Ако закупя карта от геотрейд на sd card, как стои въпроса с ъпдейтването ( до колкото зная е заключена към самото SD), как ще става самото ъпдейтване, предполагам, че се води някаква регистрация при вас на самите SD, може ли да си донеса моя собствена SD?
                        3. Ако има някаква възможност, бих предпочел да използвам закупената ми по-рано карта на новия ми GPS.
                        Моля за съдействие да ми разясните възможностите в моя случай, за да зная как да процедирам. Иначе съм доволен доста от предишните версии на офрм, е винаги има и какво да се желае, но като цяло бих казал, че е свършена ужасно много работа и то в правиланата посока.
                        Благодаря предварително, Огнян Боржуков
                        1. Проверих за случая ви, но не помня дали ви отговорих на личното, явно не съм. Изпратен ви е е-мейл, но вероятно някой спам филтър не го е харесъл.
                        2. Ъпдейтването си върви съвсем нормално, просто файла който ви изпращаме го слагате на SD-то.
                        3. Може да използвате отстъпката за ъпгреид. Цената е в зависимост от оставащият ви абонамент на на старата карта, а именно:
                        до 3 месеца оставащ абонамент – 90 лв.
                        до 6 месеца оставащ абонамент – 80 лв.
                        над 6 месеца оставащ абонамент – 70 лв.

Коментар

Купил съм нюви 200 на цена 358лв. от МЕТРО със старата карта (регистрирана на 21 Февруари 200. В Техномаркет струва по-малко и е с новата карта. Не смятам, че трябва да доплащам каквото и да е. За мен прекомпилация на продукт си е ъпдейт, а не нов продукт на друга цена! Да не говорим, че съм се оказал със стар продукт не заради друго, а заради липса на коректна информация.
                          Колега, ти сигурен ли си че си с картата на старата платформа?

Гледам от другата тема че си получил е-мейл с вариантите на OFRM Geotrade. Имаш 2 GPS-са или аз нещо не схващам.

Коментар

Колега, ти сигурен ли си че си с картата на старата платформа?

Гледам от другата тема че си получил е-мейл с вариантите на OFRM Geotrade. Имаш 2 GPS-са или аз нещо не схващам.
                            Имам не два, а 4 служебни GPS-a с новата карта и един (първият ми) със старата. Както споменах в един предишин пост, зора ми не е за новата карта, а за принципното отношение към клиентите. Но честно казано вече се уморих да говоря по темата за ъпдейтите и предварителната информация за продуктите. Каквото имах да кажа го казах. От тук нататък вие си решавате как да работите. Аз искрено ви желая успех в начинанието, а междувременно ще се радвам на хубавият продукт и ако мога с нещо ще помагам.
                            P.S. Между другото пуснах ви и един мейл за два проблема в Банкя, но не получих дори потвърждение, че сте го получили. Има ли смисъл да се подава информация по е-майл?

Коментар

Ами пишете им на тези, да не рекламират погрешно нещата. Аз на SD/SD-то съм си го написал правилно.
                              Здравейте,
                              Моля кажете каква точно е грешката тук :
                              http://gps-6.com/OFFRoad-Bulgaria-map.htm
                              За да бъде направена корекция.

Коментар

Първоначално публикуван от gps-6 Преглед на мнение
                                Здравейте,
                                Моля кажете каква точно е грешката тук :
                                http://gps-6.com/OFFRoad-Bulgaria-map.htm
                                За да бъде направена корекция.
                                Актуалната версия на картата е 4.50. Има тема във форума с новостите в нея. Виж я тук.
                                When there's no more room in hell, the dead will walk the earth

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X