Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ с карта OFRM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРОБЛЕМ с карта OFRM

Благодаря. Това за SUM. фаиловете не го знаех.Ще ги изтрия и ще пробвам пак.

Коментар

Сега забелязах че нямам фаила gmapbmap.img . Това дали е проблем.

Коментар

Знам ли. Теоретично не би трябвало да е проблем, но при положение че GPS-а ти се държи неадекватно, може и от това да е проблема...

Ето изтегли си го:
        http://htftp.offroad-bulgaria.com/sa...p/gmapbmap.img

Коментар

Благодаря. Помислих си че си ме забравил.Сигурурен сам че не сам ти само аз на главата.Тегля го и продалжавам да се боря.

Коментар

Получи се . Благодаря за голямата помощ , без която нямаше да се справя. След качвчнето на липсващия фаил всичко стана ОК.От два дена тествам новата карта в София и ми прави много добри впечатления.Само още един въпрос.Защо картата трудно преизчислява маршрута ако го збъркаш и се стреми по всякакъв начин да те върне по първия с обратен завои независимо от това че съм го забранил от настроиките и има много други вариянти за преизчисляване на нов маршрут.Ако си продължиш по желания от теб маршрут започва едно лудо ,,Преизчисляване,, ... ,,Преизчисляване,, ... ,,Преизчисляване,,... .

Коментар

супер, разбрахме го и този проблем от какво е

На Нюви 660 не прави подобни неща. При забранен обратен завой (отметка на U-turns) изчислява през преките да те завърти.

Коментар

Това е добре.Само че моят GPS е StreetPilot C550.Оригиналната карта преизчислявя маршрута на секундата и няма никакъв проблем, а OFRM с голямо закъснение, а по някои път ваобще не го преизчислява.Имам чувството че забива.Можеш да си представиш какво се получава ако в момента караш колата си в София.Дали наистина проблема е в марката на GPS-а, или другаде.

Коментар

При мен се получи нещо подобно - вчера слагам ОФРМ на едно 660 и му се загуби СИТИ-то . Сложих отново СИТИ , преименувах го на gpsmapprom и пробвах да сложа пак ОФРМ , тя се качи , обаяе не се отваря - при зумване +/- се появява за секунда и изчезва . Иначе е там , мога да търся адреси по нея обаче не се вижда . Като се зачетох в темата видях че на колегата му е изчезнала и базовата карта - оказа се изчезнала и при мен , обаче от линка който Събин е дал по-горе се отварят само ченгелчета - какво да направя?
                  Сега ще пробвам да махна тези .sum файлове .

Коментар

Сложих базовата карта (взех я от едно 250 ) , обаче офрм продължава да не се вижда ...

Коментар

При мен проблема с превключването на картите се оправи.И аз имам едно NUVI 660 но немога да кача картата на Сабин защото е заключена към другия GPS StreetPilot C550 за съжаление,които съм го обявил за продажба.Интересно ми е дали няма начин да се прехварли това заключване от единия GPS кам другия.В смисъл при регистрацията на картата да се сменят ID номерата и картата да се прехварли от единия GPS на другия.Не ми се дават още пари за картата независимо от това че е супер.Така бих намалил и цената на продавания StreetPilot c550.

Коментар

Изключи CN9.

Скоростта на преизчисляване не мога да я манипулирам. Явно картата ми е по натоварена от гарминската.

Коментар

Първоначално публикуван от makso Преглед на мнение
                          Интересно ми е дали няма начин да се прехварли това заключване от единия GPS кам другия.В смисъл при регистрацията на картата да се сменят ID номерата и картата да се прехварли от единия GPS на другия.Не ми се дават още пари за картата независимо от това че е супер.Така бих намалил и цената на продавания StreetPilot c550.

И как ще разбера че си я махнал от старият ГПС? Няма как да стане това. Има обаче намаление за подобни случай, обърни се karta (majmunka) offroad-bulgaria tochka com за повече информация.

Коментар

А не може ли да ти донеса и двата ГПС-а и да се направи нещо па въпроса.Така ще си сигурен че не злоупотребявям с картата.

Коментар

Не защото имаш 25 символният код, който си важи за старият GPS. Той е безсрочен.

Съжалявам.

Коментар

Дори и след като изключа СН9 ОФРМ пак не се ВИЖДАШЕ , освен това нямаше и базовата карта. Ето как реших проблема - нова инсталация на СН9 , след нея базовата карта , след това ОФРМ НА СД КАРТА , след което я копирах от СД на вътрешната памет и сега работи . Когато я качвах директно на вътр.памет - не ще.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X