Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на Гърция за Garmin - Auto drive Hellas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Нова карта на Гърция - Auto Drive Hellas 1.40

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
    Някой, който е тествал картата в реална ситуация да напише коментар ....
    Предишният вариант 1.30 работеше много добре ,надявам се ,че новата версия няма да е по-лоша.

Коментар

• До: Търся подробна карта на Гърция ?

Ами рутираща означава да й зададеш маршрут и тя като добър приятел да те отведе на исканото място, иначе просто следиш местоположението си по картата
      И колко малко хора знаят за онзи чуден горе кът, а колко много долу скитат, невиждащи нагоре път!

Коментар

е точно тук ударих на камък ....нестааааа неможах да я кача на Мапсорса....
        пише нещо на маимуница и това е ..преинсталирах и Винбоза даже . пак същото
        Някой друг като мен ...помагаите

Коментар

Можеш сам да си помогнеш ако прочетеш темата. Избери си един от двта линка за американци от този пост:
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=346
          , който е малко по-горе от твоя. Копираш в папка Garmin , правиш унлок файл и тръгваш на път.

Коментар

Бях за 3-4 дена до Гърция с новата AutoDriveHellas 1.40 и мога да споделя че като цяло картата върши добра работа. Бях до Атина , още от Промахон зададох маршрут до Солун , там му дадох да търси по хотели и ме закара без никакви грешки. След това от Солун до Атина нямаше никакви проблеми. В Атина също ме закара до определен хотел. Като бях в центъра по малките улички обаче се случи веднъж да сбърка но не разбах дали е от картата или беше загуба на сигнал.
            На връщане реших да се отбия от магистралата преди Солун до Paralia
            и там вече навигацията се издъни тотално. По средата на един тунел почна да иска завой на дясно , а след това като стигнах до града по табели на картата изобщо ги нямаше повечето улици и GPS`а направо лудна. Верно че там явно е имало някакви пресни ремонти но явно че нищо не е отразено на най-новата версия. Като цяло мога да кажа че може да се разчита на тази карта за по-големите градове но за по-малките трябва да внимавате и да имате едно на ум ...

Коментар

Аз ходих до Халкидики/Касандра с версия 1.40
              На юг до Неа Моудания нямам забележки.
              Полуостров Касандра е много слабо представен - детайли има само за град Касандрея, останалите са само точки (така си беше и 1.30).
              Странен проблем има на N40 33'56.6" E022 59'18.6" до Солун (близо до мол "Космос").
              Дадена е връзка между двете платна на магистралата, която освен че не съществува (проверих и в Google Earth), даже е абсурдна .
              След като GPS-а ми предложи да обърна там, аз съответно с право не му повярвах.
              Проблем има и с връзката с OFRM Bulgaria на Събин при Кулата/Промахон.
              Нашата карта си има верен път поне 500 метра навътре в Гърция.
              Обаче АутоДрайв не достига до границата, и освен това покрива OFRM Bulgaria отгоре... Това последното може би не се случва с OFRM Geotrade
              Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
              GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Ето и мало от мен.Аз ходих до Литочоро и всичко беше ОК.По главните пътища завой по завой идеално,но после като кривнах към морето интересното беше, че на места карах по двулентов път с еднопосочно движение, а картата ми показваше, че карам през "ливадите" Не сава въпрос за междуселско пътче,а за голям път.После в Солун се държа перфектно и ме изкара от града в посока БГ
                Като цяло е ОК, но за някои по-малки градчета не става.

П.П.Забравих да тествам Анавази как е.
                И колко малко хора знаят за онзи чуден горе кът, а колко много долу скитат, невиждащи нагоре път!

Коментар

• Re: Търся подробна карта на Гърция ?

New map of Hungary NaviGuide 5.0

http://www.garmin.hu/hirek/index.php?aid=397

Коментар

• До: Re: Търся подробна карта на Гърция ?

Първоначално публикуван от martinz Преглед на мнение
                    New map of Hungary NaviGuide 5.0

http://www.garmin.hu/hirek/index.php?aid=397
                    Много добре колега , но това е тема за карта на Гърция!?

Коментар

Пък на мен ми трябва топографска карта на северна Гърция....
                      Бирата чака...
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Anavasi е и топографска.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                          Можеш сам да си помогнеш ако прочетеш темата. Избери си един от двта линка за американци от този пост:
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=346
                          , който е малко по-горе от твоя. Копираш в папка Garmin , правиш унлок файл и тръгваш на път.
                          ...на мен ми трябва за Мап сорса! - като се опитам да я инсталирам и ми дава някакво съобщение за грешка обаче е на маймуници и нищо не се чете! Дори да си сетна езика в регионалните настройки да е на гръдски - пак не иска. Но дори и д астане като е на гръдски кво да му разбера? - уж пише че е: Auto_Drive_Hellas_v1.40_en.exe - а то на маймуни излиза!?

Как да преборя инсталирането за мапсорс? - иначе *.rom-а си върви без проблеми като го отключа!

Благодаря предварително за отговорите!!!

Коментар

Не можеш да я пребориш. За MapSource само това:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=349

Коментар

Хмм,да ама тоя линк нещо хич го няма
                              Т.е. тоя от Rapidshare.

Коментар

Би трябвало да го има и на FTP-то. Ето го и тук:
                                Код:
                                http://www.bgshare.com/348863/Autodrive140en_mapsource.zip

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X