Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на Гърция за Garmin - Auto drive Hellas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Търся подробна карта на Гърция ?

имам вградена навигация кенууд с гармин,купих си картата на бг,но на гърция вече не се продава.какбих могъл да си я кача на sd .пробвах доста от посочените начини но не я разпознава.моля хелп.
    и от каде мога даси сваля jetmouse .благодаря предварително

Коментар

Здравейте,

Знае ли някой, откъде мога да купя GPS карта на Турция за Гармин?
      Потърсих по форумите, но не съм прочел всичко. Дано да не е задаван въпросът вече!

Предварително благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Stanko Преглед на мнение
        Здравейте,

Знае ли някой, откъде мога да купя GPS карта на Турция за Гармин?
        Потърсих по форумите, но не съм прочел всичко. Дано да не е задаван въпросът вече!

Предварително благодаря!

Най - добре е първо да се погледне и прочете тук!

Успех!

Коментар

Грешката е моя!
          Исках да пиша в темата за Турция, но съм объркал темите. Извинявам се!
          Иначе съм изчел другата тема и въпросът ми остава. Бих искал да си купя карта, която да инсталирам без проблеми и така да я ползвам.
          Благодаря все пак!

Поздрави!

Коментар

Stanko,
            виж тук:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...13&postcount=3

Коментар

Първоначално публикуван от Stanko Преглед на мнение
              Грешката е моя!
              Исках да пиша в темата за Турция, но съм объркал темите. Извинявам се!
              Иначе съм изчел другата тема и въпросът ми остава. Бих искал да си купя карта, която да инсталирам без проблеми и така да я ползвам.
              Благодаря все пак!

Поздрави!
              Потърси ме на icq :287188206

Коментар

Привет колеги!

Подкарах най-сетне картата за гърция ( .img 90 mb) , най-много усилия ми отне доката разбера, че споменавания джет маус е генератора на ключове за Гармин карти, който познавам много добре

Картата е доста подробна и по-всичко личи, че има рутиране, дори ми долепя видимо добре за българската карта от BG tops maps. проблема ми е, че места, които виждам на картата не мога да направя маршрут до тях тъй като не ги намира с търсене. Примерно Неа Моудания на Халкидики.

Някой има ли представа на какво се дължи, или просто си е такава?

Коментар

Ползваш грешната карта. В темата неведнъж е писано за това. Сложи AutoDriveHellas1.30.

Коментар

Здр.Днес си купих Гармин Нуови 760.Та значи като почна да качвам гръцка карта ,ме пита дали да замени оригиналнич gmapprom ,които си е в навигацията и е 1.36 гб ,с gmapprom които е 35мб за гръцката карта.Ако го заменя др карти отиват ли по дяволите.И друго ,ако копирам цялата информация от гармина на твирдич диск ,и форматирам паметта на устроиството,и след това върна информацичта обратно дали ще проработи.Благодаря предварително.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31950

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                        Ползваш грешната карта. В темата неведнъж е писано за това. Сложи AutoDriveHellas1.30.
                        Изтеглих я тази, какво ли не правих и не иска и не иска да я познае и това е!

Сложил съм GMAPSUPP.IMG и GMAPSUPP.UNL с правилния ключ направен с генератора в директорията Garmin. Пробвах и няколко различни ключа и не става. Дригите 2 карти от версия 1.25 вървят без проблем.

Незнам вече ...

Дивайсът е Nokia E90 с Garmin Mobile XT

Коментар

Хора моля ви помогнете тря ми спешно пътна карта на Гърция, някоя по-нова и ка4ествена версия, ако може?

Коментар

Хора моля ви спешно ми тря пътна карта на Гърция, по възможност някоя по-нова и по-ка4ествена.

мерси

Коментар

Ами тя цялата тема е за последната карта на Гърция. Трябва внимателно да се прочете темата. И след това попитай точно какво не ти е ясно. Иначе на бензиностанции Шел има много хубави пътни карти на Гърция.

Коментар

Тоя Jet Mouse 1.3 нищо не отключва, или аз не знам как да бачкам с него. На моето Nuvi 200 слагам екстрактнатата с униекстракт карта на Гърция версия аутодрайв хелас 1.3, слагам номера на устройството и FID на картата който е 821, генерира ми кода за устройството и кода за катата, слагам кода за картата в gmapprom.unl файла и ми дава че е заключена картата, къде греша и има ли значение дали слагам малка или голяма буква на номера на устройството като го въвеждам в генератора. Аз пробвах да сложа и двата кода в унл файла и пак не стана, и с голяма и с малка буква пробвах и пак нищо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X