Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагам рутиращи карти!

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предлагам карти или софтуер

Имаш пари да обикаляш с колата , а нямаш пари за карта?

Коментар

Здравейте.Каде мога да си намеря Off Road Карта на БГ ,да не е много скъпа.
      Е как от къде? Почти във всеки магазин може да се намери карта на България? Мисля че са някъде около 10лв. Инструкция за работа:
      -Разгръщате картата, с лице към вас
      -Определяте положението си
      -Мислено си правите маршрут до желаната дестинация
      Съвет: Внимавайте да не се изгубите

Коментар

Първоначално публикуван от stefanie6659 Преглед на мнение
        Не мога да си намеря Off Road карта на BG. Germin nuvi 200. imail: metalode@abv.bg. Също ми трябва за Гърция по-подрoбна не Off Road.
        Няма и как да си я намериш
        Можеш например да си я купиш
        140лв, ако не се лъжа.

А за карта на Гърция:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36561

Поздрави

Коментар

Здр ,от каде да си купя картите.magstefan@abv.bg
          Последно редактирано от Pacific; 31-07-08, 22:03.

Коментар

Първоначално публикуван от stefanie6659 Преглед на мнение
            Здр ,от каде да си купя картите.magstefan@abv.bg
            По задаването на въпроса не става много ясно коя карта или карти те интересуват..
            Тези тук са за Гармин.. Освен това някои са рутиращи, други са топо и служат за различни цели.
            Всичките официално, струват майка си и баща си взети заедно. Извън този официален подход има най-различни варианти за получаването им...
            Лично мое мнение (без да се засегнеш) е, че трябва малко повече да се поразровиш из литературата тук из форума и след което, ако всичко с усвояването е наред - би трябвало да се ориентираш в ситуацията...
            Ако нещо конкретно те интересува - нямам нищо против да помогна според възможностите си..
            Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

ТЕМАТА Е ЗА ПРЕДЛАГАЩИ, не за търсещи!

Пишете в нея само ако предлагате нещо, щото ме хваща яд, че чета - ако ме разбирате правилно (ама едва ли).

Коментар

• Хонг Конг

Колеги,
                случайно на някого да му е попадала карта за гореспоменатия град?
                Че търсих, търсих, ама нещо...
                Благодаря

Коментар

момчета аз съм нов в този форум и ми е каша всичко само искам да помоля някой ако има от кой да си купя карта на турция да ми работи на нуви 660 да се обади-0878354531 пламен. мисля че за обикновени пътници като мен е по добре инфото да бъде по простичко
                  Пламен

Коментар

Виж тук:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=109
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24189
                    Там е темата за карта на Турция.

Коментар

Спешно ми трябва Гармин карта на Израел .Ако някой има нека ми прати или качи някъде из нета.Благодаря предварително

Е-майл : stany_almaleh@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
                        Опитвам многократно и с ИД на картата и с ИД на уреда. Грешка пи отключване.
                        Пробвана ли е компилацията дали се зарежда нормално?
                        Размер на img - 642 875 392.
                        MILSTAN : Трябва да генерираш 8 кода. Да не пропускаш някоя държава?

И аз имам съшия проблем с по-малкия пакет (TR-GR-ADRIA-SK-SCG-ROM) , мислех си че бъркам кодовете , но дори и радикалното отключване с ънлокера не помогна . (Това снощи след работа на уморена глава .)
                        Само за Словакия не съм сигурен за ФИД-а и затова генерирах за 715,716,562 и подразбиращата се от кейгена "словакия роад в.5" и сложих ВСИЧКИТЕ ЧЕТИРИ словашки кода . Нали не пречи ако има един или повече излишни 25-цифрови кода в унл файла ?
                        Сега почвам пак.
                        П.С. Не знам дали да пишем тук с такива проблеми , не ми се пускаше нова тема.

Коментар

Сега стана . Използвах 715 за Словакия и 708 за Адриа , а вчера за Адрия пробвах 928 , най-вероятно това е грешката ми.
                          Остава въпросът обаче защо ънлокерът не ги отключи ?

Коментар

Тазгодишната Турция е в отделната тема за Турчалята.

Ако някой я качва на спелеото, или където и да е - да я отключи преди това, че после да няма 100 питания после.

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                              И аз имам съшия проблем с по-малкия пакет (TR-GR-ADRIA-SK-SCG-ROM) , мислех си че бъркам кодовете , но дори и радикалното отключване с ънлокера не помогна .
                              Правих поне 10 опита с едни и същи фидове. Убеден съм че не изтървавам нещо. Вкарвах ги в различна последователност. Накрая стана, но нямам разумно обяснение защо. Може би едни генерирани кодове пречат на други?

Коментар

Трите карти на Израел v.1.02 , v.1.07 и ТОПО качени.

П.П. И новата Дароги Русия 5.10 се качва.
                                FID=1280
                                Последно редактирано от milstan; 05-08-08, 16:03.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X