До: Предлагам карти или софтуер
Milstan благодаря за помоща. Като копирах само файловете ,а не цялата папка и програмата тръгна нормално.Само дето не ми харесва момента с триене на файлове от регистрите , защото програмата ще я ползва един познат които не разбира много от компютри , и вероятността да скапе всичко е ОГРОМНА
 .За това му инсталирах Мап енд Гайд 13 . Там няма проблеми с активации и инсталации на карти , могат да се задават всякакви параметри свързани с управлението на ТИР така ,че за мен е по добрия вариант . Още веднъж благодаря

Milstan благодаря за помоща. Като копирах само файловете ,а не цялата папка и програмата тръгна нормално.Само дето не ми харесва момента с триене на файлове от регистрите , защото програмата ще я ползва един познат които не разбира много от компютри , и вероятността да скапе всичко е ОГРОМНА

Както и да ги мъча ,Увропата излиза в директорията на Сендмап само в един ред ,който сочи папката и файла gmapsupp.img и нищо не става. Разложих я на много файлчета /по технологията за качване на img в Мапсорс/ и опитах така да зареда комбинация с другите карти ,но пак не стана. Появиха се три реда -..._img ; ...typ и ...mapset00.img ,но не и множеството файлчета ,както на другите по-малки карти... Моля експертите да ме осветлят - може ли изобщо да стане това ашладисване ,или задачата е неизпълнима ?
Коментар