Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи впечатления от Новата ОФРМ 4.40/с новия софт/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първи впечатления от Новата ОФРМ 4.40/с новия софт/

В пъти по-добра по отношение на бързината на преизчисляване, по-плавна, по -"мазна" е. Утре ще я разходя по възлови места, но очаквам и грешките да са по-малко, защото компилацията е по-качествена и правилна. Т.е. очаквам някой грешки да са се оправили от софта и да не са били грешки на Събин.
    Засега от първите 40 км - бърза, много бърза карта!!!
    Браво!

До: Първи впечатления от Новата ОФРМ 4.40/с новия софт/

Сподели, какъв е този нов софт?
    Светът на Владо

Коментар

Новата карта, най малкото е МНОГО по-малка от старата като обем. Демек в старата е имало един куп плява, която е набутал компилатора. И аз съм много доволен от новата, макар че само леко съм я пробвал.

Към колегата с въпроса за софта: Старата се компилираше не с оригиналния GARMIN-ски софтуер, а с друг. Новата е компилирана с гарминския софт, а резултата го обясних вече. С думи прости: При еднакви входни данни, резултата след компилацията, дори само като обем, се различава в пъти. А съдържанието е същото, но по-малко бъгаво.

Направи си труда да прочетеш 2-те теми за въпросните карти. Ще ти е полезно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Другото много положително нещо е , че картата е на 2 езика - английски и български, така е и в търсачката!!! Много е хубаво! И за първи път виждам така устроена карта!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Новата карта, най малкото е МНОГО по-малка от старата като обем.
          Колко е новата карта след компилацията.

Коментар

Първоначално публикуван от vsterev Преглед на мнение
            Колко е новата карта след компилацията.
            точно с 4.8 мб по-малко

Коментар

Добре де , а как да се сдобием с нея?
              Аз актуализация на мейла не съм получавал, друг начин на рефреш не знам....

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Добре де , а как да се сдобием с нея?
                Аз актуализация на мейла не съм получавал, друг начин на рефреш не знам....
                В зависимост от датата на закупуването на старата ОФРМ имаш вариант за доплащане с преминаване на новата и паралелно подновяване на абонамента за 1 г, в друг вариант -направо се закупува новата от Геотрейд/ Справка - изказване на Събин във форума /

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
                  / Справка - изказване на Събин във форума /
                  Съжалявам, пропуснал съм го
                  започвам да търся ( май няма да е много лесно...)

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    Съжалявам, пропуснал съм го
                    започвам да търся ( май няма да е много лесно...)
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=7668&page=19

Коментар

Вчера и аз се сдобих с новата карта и съм впечатлен от добрата и работа.Доста бързо работи,също така ако сбъраш посоката,преизчисляването става доста по-бързо.За сега съм я пробвал само в София,но за сега мога да кажа само добри думи!!!
                      Поздравления на Събин и екипа му за добрата работа.

Позволявам си, да дам и един съвет, към колегите които, ще се възползват от възможността за ъпрейд.Когато отивате в магазина си носете навигатора и оргиналното CD,за да можете да използвате намалението за настоящи клиенти!!!!!
                      Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Здравейте колеги!!!!
                        Вчера и аз се наканих да си взема OFRM 4,4 компилирана с Гарминския софтуер и останах много доволен от картата.
                        Рабти доста по-бързо предишната,прекалкулира на момента,когато се отклониш от маршута, а на визия е по-добра.Няма го това постоянно прекалкулиране по някой улици.

Поздравления на Събин и екипа му за добрата работа!!!!!!

Така че мога смело да предложа на тези които имат възможност да ъпгрейдват смело.
                        И една препоръка към всички които, ще ъпгрейдват:
                        носете със себе си навигатора и оргиналното CD.

Успех на всички!!!!!!
                        Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Радвам се че ви харесва, това ни мотивира още повече! Картата ще стане още по добра - обещавам!

Коментар

Е нещо не разбрах ОФРМ4.40 едно и също ли е с Новата ОФРМ 4.40/с новия софт/или са две различни карти.

Коментар

Първоначално публикуван от rapttor Преглед на мнение
                              Е нещо не разбрах ОФРМ4.40 едно и също ли е с Новата ОФРМ 4.40/с новия софт/или са две различни карти.
                              Да , едно и също е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X