От: TMC за Garmin nuvi
Да, до оня ден бях с къстъм версията на Александър.
Обаче без да искам в Плевен дадох clear nonvol... и замина всичко което бях запаметявал.
Ядосах се на глупостта си... но след дъжд качулка.
Та, рекох си дай пък да мина към стоковия фирм,така и така нова версия от руснака няма да има, обаче...
Първо не успях да направя никакъв бекъп на вътрешната памет.
Счупени файлове и развалена файлова система.
Форматирирах нюви-то, сложих 5.10.
Пуснах webupdater-a и се обнови до 6.20.
Но при всяко пускане настоява само и единствено да слага версия 6.20 (макар и сложена вече).
И не мога да продължа до менюто за останалите update-s.
Та инсталирах garmin experess, той пък по никакъв начин не прави връзка с нювито.
Накрая през mydashboard успях да сваля останалите update-s.
GTM trafic 3.10, езиците, клавиатурите и останалите неща дето ми трябваха.
Обновиха се нещата, слизам в колата вика обновявам антената...
Викам си добрееее.... ама кОр.
Изчезна тотално иконата за трафик събскрипшъна.
Влязох в сервизното меню, ресетнах трафик провайдер листа и никаква разлика.
Антената съм я купувал от щатско GTM25 с лайфтайм навтек за Канада и Америка... подробности.
Активирах си легално ТрафикНав в Бг когато беше промото в началото без никакви проблеми.
Прилагам два шота от сервизното меню.

Единствено се променя ecc от е1 на e2, както и като натисна тест се появява Test mark 1.
През точно пет минути пише Bounce GTM и почва на ново да търси ли какво прави нямам идея но се лууп-ва на всеки пет минути.

Нямам идея как се затри тая гад, от ъпдейта ли се прецака (вероятно), трафика ли избяга в София (не мисля, че е съвпадение)
Лошото е, че софта на антената не мога да го върна към по стара версия (или аз поне не знам как става).
Навито е 1490 за сега без Т
Да, до оня ден бях с къстъм версията на Александър.
Обаче без да искам в Плевен дадох clear nonvol... и замина всичко което бях запаметявал.
Ядосах се на глупостта си... но след дъжд качулка.
Та, рекох си дай пък да мина към стоковия фирм,така и така нова версия от руснака няма да има, обаче...
Първо не успях да направя никакъв бекъп на вътрешната памет.
Счупени файлове и развалена файлова система.
Форматирирах нюви-то, сложих 5.10.
Пуснах webupdater-a и се обнови до 6.20.
Но при всяко пускане настоява само и единствено да слага версия 6.20 (макар и сложена вече).
И не мога да продължа до менюто за останалите update-s.
Та инсталирах garmin experess, той пък по никакъв начин не прави връзка с нювито.
Накрая през mydashboard успях да сваля останалите update-s.
GTM trafic 3.10, езиците, клавиатурите и останалите неща дето ми трябваха.
Обновиха се нещата, слизам в колата вика обновявам антената...
Викам си добрееее.... ама кОр.
Изчезна тотално иконата за трафик събскрипшъна.
Влязох в сервизното меню, ресетнах трафик провайдер листа и никаква разлика.
Антената съм я купувал от щатско GTM25 с лайфтайм навтек за Канада и Америка... подробности.
Активирах си легално ТрафикНав в Бг когато беше промото в началото без никакви проблеми.
Прилагам два шота от сервизното меню.
Единствено се променя ecc от е1 на e2, както и като натисна тест се появява Test mark 1.
През точно пет минути пише Bounce GTM и почва на ново да търси ли какво прави нямам идея но се лууп-ва на всеки пет минути.
Нямам идея как се затри тая гад, от ъпдейта ли се прецака (вероятно), трафика ли избяга в София (не мисля, че е съвпадение)
Лошото е, че софта на антената не мога да го върна към по стара версия (или аз поне не знам как става).
Навито е 1490 за сега без Т
Коментар