Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с nuvi 1350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с nuvi 1350

Първоначално публикуван от kiketo Преглед на мнение
    Ще ви държа в течение за да не ни правят на маймуни.
    И на мен ми обясняват, че за първи път има подобно оплакване ...
    Щеше да е смешно, ако не беше тъжно!... Очевидно си знаят болките на уредите/фърмуера/картите, но се мъчат някак да си разкарат рекламациите като играят един и същи театър. От теб зависи да си възстановиш средствата (и нервите), защото аз лично се уверих, че не им е по силите да решат техническия проблем.

Коментар

Наложи ми се през 2008 год. да ползвам оторизарания сервиз на Гармин, останах повече от доволен. Хората бяха коректни, нуви 250 ходи до София и обратно за тяхна сметка, служителка и служител ми се обаждаха по телефона за да ме информират. След 4 дни апаратчето си беше у мен с качена европейска карта. Картата се изтри защото жената беше сложила нувито в камерата на хладилника за няколко часа. Всичко си му работеше, само европейската карта бе изчезнала, а тази на Сабин е студоустойчива, седи си в апарата и си работи, жилавая работа, като циганин. Явно новите серии гармин са нещо бъгави и на тези от сервиза не им е лесно, но в никакъв случай не ги оправдавам, към мен баха много коректни.

Коментар

Вчера от Геотрейд ми върнаха уреда по куриер, включих го и зареди картата. По пътя ще го пробвам след няколко дни.
        При мен куриера беше за моя сметка, но мисля, че това е нормално при положение, че гаранцията на уреда е изтекла.
        Само не разбрах, защо един път не ми звъннаха да кажат, какво му има, ще могат ли да го оправят, и колко ще струва. Идва след две седмици куриер и ми връчва пратка от Геотрейд. Добре, че не беше много скъпо.

Коментар

Когато имаш гаранцион ремонт, транспорта е за твоя сметка - пише го в гаранционната карта. Моля те, дай инфо как се държи нувито след ремонта. Мисля, че много хора проплакаха от тези 13хх и 14хх модели, вкл. и моя милост и искам да знам дали Геотрейд знаят как да ги поправят. Поздрави!

Коментар

При мен вчера гармина се държа добре и ме навигира 300 км без да рестартира ... странно това, което му промених от предния път, когато рестартира 1-2 пъти за 20 км след сервиза, беше да му направя на картата да показва най-много неща /most/...

Едно странично питане: Как да си изтрия записаната карта на Европа от вградената памет, която си върви с устройството, не я виждам никъде, а знам че е повече от 2ГБ?
            Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...%F0%F2%E8+13XX
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...70#post1183270

Коментар

мерси колега, не се бях сетил да търся за скрити папки ...

Коментар

Като че ли при мен се оправи проблема с постоянното рестартиране.
                  Занесох го пак в сервиза на Геотрейд обясних им, че за втори път идвам за същия проблем и след една седмица им се обадих да питам какво става. Не разбирам, защо ми записват телефона като им давам GPS, а после не ми се обаждат когато е готов... явно такава им е политиката за намаляне на разходите
                  Та казаха ми, че е готов и да си го взимам.
                  Взех го на 08.04 и до сега съм го ползвам 5-6 пъти из София без проблеми (пу да не му е уруки)
                  Този път го оставих да си е с българско меню (и двата пъти така ми го връщат, при положение че им го нося с меню и карта на английски/латиница) и картата е TOPO-CYR версията и не смея да пипам, че да не се бъгне пак машинката ...
                  Та надявам се, че повече няма да пиша в тази тема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X