Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с nuvi 1350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с nuvi 1350

Моля някой да ми каже от каде да намеря фреимлер за поправка на нуви 1350
    проблема е там че като се пусне нувито зарежда до някаде и се рестартира това се повтаря постоянно
    и ще съм благодарен ако ми кажете как да кача новия фреимлер.

Намерих каде е ключа за барлогата.
    А за тази навигация е прекалено много карти и за това се рестартира защото неможе да ги зареди всичките.
    Но има едно НО както винаги може да се избегне това рестартиране трябва да се включи навигацията след това веднага се задържа бутона за да се изключи и изкарва съобщение че остава да зарежда батерията слет това пак се включва и навигацията тръгва като не зарежда всички карти
    а само тези с отметка и тук идва НО - то а то е че неможе да се свърже към компютър.
    СЕГА ВЪПРОСА МИ Е КАК ДА НАКАРАМ ТОВА НУВИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С КОМПЮТЪР ТАКА ЧЕ ДА ИЗТРИЯ ДРУГИТЕ КАРТИ?
    Последно редактирано от TeneresHell; 09-06-10, 21:21. Причина: нова имформация
    Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

От: проблем с nuvi 1350

Имаш предид "фърмуер", като казваш "фреимлер", нали? Или.......
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

От: проблем с nuvi 1350

да извинявам се но незнаех как точно се пише
      мерси за поправката

Коментар

От: Проблем с nuvi 1350

Пробвай да си ресетнеш уреда.
        Garmin nuvi 765T

Коментар

Мерси колега ама и на мен тожа ми беше първото за което се сетих но нестава
          а вече му влезнах в паметта и смених картите и тотално се омаза
          зарежда надписа Гармин и се рестартира

Коментар

http://www8.garmin.com/products/webu...wtoinstall.jsp
            Виж това....

Коментар

Не става с ъпдейт.Въобще не може да се свърже с компютъра.Имам същия проблем с постоянно рестартиране.Спрях да го ползвам,то нерви нямам!
              п.п. Извинявам се че ползвах на колегата темата. Поздрави,всичко хубаво и лек ден
              Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

Kia Sorento 3.5 V6

Коментар

И при мен същото.
                Преди няколко дни му качих спийдкамерите чрез POILoader и тръгнах на път да пробвам. В началотото си беше наред, минах 20 км и спрях за кафе. Като се върнах забелязах, че Нувито (550) зарежда картите, стига до някъде и се рестартира. По едно време се изключи и след , като натиснах пак копчето, екрана просто светна празен.
                После опитах да го свържа към компютъра, но не става. Продължава да се рестартира, и не се вижда, като устройство.

Не знам дали проблема е софтуерен или хардуерен. Някои, ако има идея, моля да ме насочи.

Коментар

Никой ли не се е сблъсквал с този проблем?

Коментар

Аз се сблъсках с проблема също и то ... челно Купих 1350, ъпдейтнах му фърмуера и картите и тъкмо да разгледам маршрут или подобно и се изключва. Прави го буквално всеки няколко минути. Замениха ми го с друг, но проблема си остана. Тогава попаднах на английски форум където през март месец един ползвател на 1350 се оплаква от същото, като е уведомил Гармин за това. Те му отговорили, че ще работят по проблема. Тогавашната версия на фърмуера е бил 3.х, а сегашната 4.7. Виждате колко са "работили" от Гармин по този проблем! При мен историята има и продължение. Замениха ми второто 1350 с 1450, което пък никак не се справя със задаването на маршрут с междинни точки - върти и къдри панделки из улиците на целия град/или по пътищата на държавата/ с карта 5.3 сити. Качих карта 5.4 сити и 1450 започна сам да се изключва като 1350!!! Замениха ми го и този 1450 с друг, който се държеше по абс. същия нелогичен начин при планирането на маршрут независимо от критерия - най-кратък или най-бърз. Дори ми чертаеше по 2 или 3 маршрута едновременно до едно и също място и на това му викат навигация!!! Поне ми върнаха парите. Та след 4 сменени уреда, преставам известно време да мисля за Гармин, понеже "леко" ми става неприятно ... В същото време останах си без навигация и моля за съвет за избор на автомобилна навигация с възможност за задаване на маршрут с междинни точки от самия навигатор (без компютър).
                    ПП Като прочетох колко много хора са имали същия проблем и ме напушва смях, как от Геотрейд ми твърдяха, че съм бил първия клиент с подобни оплаквания!!!
                    Последно редактирано от milipili; 20-12-10, 08:51.

Коментар

Лично аз ползвам нуви 760 и по смъртно не бих се разделил с него.

Коментар

Nuvi1300 с модната "прошивка" от Александър - това е истината.

Коментар

След като не получих съвет, моя Гармин го изпратих в Геотрейд и вече втора седмица е там, но още не са се обадили да кажат, каква му е болката.

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко Преглед на мнение
                            След като не получих съвет, моя Гармин го изпратих в Геотрейд и вече втора седмица е там, но още не са се обадили да кажат, каква му е болката.
                            Едва ли и те ще могат да ти кажат, понеже сигурен съм, че не са наясно. Правя си извода от часовете разговори по телефона и едновременни експерименти със Събин и един г-н, който се представи за управител на Геотрейд, но не си каза името. Доколкото ги усетих, чудят се как да си прехвърлят проблема - в картите ли е вината или в устройствата. Лично на мен вече ми е все едно - върнах им и 4-то устройство, взех си парите и за Гармин едно известно време няма да се сещам изобщо Съветвам те да постъпиш по същият начин т.е. искай си парите. Така може би ще им се заостри вниманието да положат усилия да решат проблема.

Коментар

Аз също съм с 1350. Фабрично имаше сити картата и нямах проблеми. Да ама аз си го взех гпс-а за да ползвам офроуд картата ... след като я качих и чат пат се рестартира, в началото рядко, а напоследък при всяко навигиране по 2-3 пъти из града. Понеже не ми се занимаваше да го нося на сервиз си кретах така, да ама преди 2 седмици качвах някакви файлове в POI директорията и нещо се омаза и не пожела да се стартира повече та бях принуден да го карам на сервиз, реших че ще ми оправят и проблема с рестартирането Занесох им го в понеделник, казаха ми че техника им ще ми се обади да ми каже кога ще е готов. Във вторник им звъня за да ги питам какво става защо никой не ми се обажда вече втрои ден, казват ми че техника още не го е видя ... В четвъртък им звъня да питам какво става, казват ми готов е елате да си го вземете (нямам думи, а ако не бях се обадил и ги чаках ...) В петък отивам да си го взема, стартирам го пред тях и виждам че са ми махнали офроуд картата и са ми сложили сити версията. Обяснявам им, че проблема с рестартирането се появи с офроуд картата и че вероятно те нищо не са направили за да го отстранят. Оказа се че или ми правеха театър или тотално незнаят коя версия карта какво има, почнаха да звънят да питат 5,4 версията дали има черни пътища и разни подобни простотии, дори един почна да ми обяснява, че гармин не препоръчва офроуд картата да се инсталира на автомобилен навигатор, а на ръчен ... побеснях... вика ми ето купи си 60csx и няма да имаш проблем, аз си имам такъв ама нещо не е гот за джипа... казвам им хайде да сложим офроуд картата, да ама жената там незнаела как, ок аз знам, да ама нямала интернет ... да съм отишъл в магазина на левски ... абе на маймуна искат да ме правят явно, казах ОК взимам си го, няма защо да ходя на левски за да ми слагат карта и естествено нищо да не стане по закона на мърфи, ще си сложа сам карта и събота и неделя ще го тествам. В събота беше ОК, в неделя пак рестартира ... сега ми е ясно че трябва да се разделя с него за дълго време докато ме мотат в геотрейд, но ми трябва за празниците така че догодина ще се вкарвам в приключението. Ще ви държа в течение за да не ни правят на маймуни.
                              И на мен ми обясняват, че за първи път има подобно оплакване ...
                              Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X