ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ! ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТОЗИ GPS /GARMIN ZUMO 550/.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GARMIN ZUMO 550. Какво ви е мнението?
Свий
X
-
ГПС-а е много добър. Идва с куп екстри: 2 стойки 2 кабела за захранване много готин калъф. Най функционалният приемник с 3D дисплей. Прекалено е нов и има някой недостатъци, които гармин обещават да поправят, като например това че не се вижда трака на екрана, както и цветните пътища. И аз имам такъв и съм много доволен.
-
Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеГПС-а е много добър. Идва с куп екстри: 2 стойки 2 кабела за захранване много готин калъф. Най функционалният приемник с 3D дисплей. Прекалено е нов и има някой недостатъци, които гармин обещават да поправят, като например това че не се вижда трака на екрана, както и цветните пътища. И аз имам такъв и съм много доволен.
Sabin-е, Ти си ОПТИМИСТЗумото е Много приятна Бета Версия на ГПС
има много бъгове и недомислици, а на Гармин им пиша 2 пъти и не отговарят
Като оправят Софтуера ще стане Готино устроиство - харесва ми, много добър приемник, Страхотен екран, Карта на цяла европа, но пак казвам още много "хляб" има да изяде... сега е просто "бета"
Коментар
-
Предстои доста народ да си купи ГПС и този модел ги привлича най-много.
С този голям дисплей и 3D е направо трепач.
Ако преди 3ти март оправиш 2та недостатъка и аз ще си купя такъв.
Ама тези които нямат никакъв ГПС а ще карат в шампионата ще чакат до последно да разберат дали ще стане далаверата.
Така че щом има развитие по отстраняването на 2та бъга "СВИРКАЙ"
Коментар
-
и каква е разликата м/у него и НУВИ 660 ? Щото ми се струва че Нувито е мноо по яко ....и няма бъгове по софтуера с новата версия 3.20.
и също е с голям екран и е 3Д колега даже и с МОДУЛ 21 (трафик контрол) го дават, съшо си има уникален калъф....както и поставка за табло освен тая за стъкло.S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси team-atvracing Преглед на мнениеАко преди 3ти март оправиш 2та недостатъка и аз ще си купя такъв.
Ако ги оправях аз тези неща...
Говориш за това че не може да се изключи Lock on road и липсата на визуализация на траковете нали?
Това с траковете може да се избегне като му дадеш TrackBack, ама другото няма мърдане
Коментар
-
Един приятел каза че ще си взима някакъв Гармин с блутуут, с гласова навигация и още много благинки, като бил правен за мотоциклет. Аз поразгледах на Геотрейд сайта, но не открих нищо такова. Да не би това Зумо 550, че и него не го намерих в Геотрейд
Коментар
-
Ето тука към края го има:
http://www.geotrade.bg/productslist.php?Brand=4
Ама обади се да ви го продам аз де
Коментар
-
Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеГовориш за това че не може да се изключи Lock on road и липсата на визуализация на тракове
А за Зумо-то има ли допълнителен софтуер / MapSource/с който на компютъра да си правиш маршрути и т.н.т.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар