Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nuvi 205 проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: nuvi 205 проблем

Първоначално публикуван от smut Преглед на мнение
    абе хора имам гармин 205
    постоянно ми дава грешен маршрут от т.А до т.В ще ме закара,но все по някоя друга пътека пък ако незнаеш малко от малко пътя обикаляй.Сменям настройките "отбягвай" това онова и то пак си знае неговото.Какво да правя?
    Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
    хвърли го в коша и моя е така
    Дайте конкретен пример за проблемните участъци за да може да ги проверим как се държат в нашите уреди за сравнение .
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

от Велико Търново до Варна не кара по главния път а бяга по тъча,т.е. минаваш покрай някое село ,а то гледа да да те прекара през селото. Не,не е по направо ако това ще ми кажеш. На Търново еввала на тая пеперуда ли ?,кръгово браво влезнах,излезнах ,пак влезнах ама хванах прави път.Има и други грешки от Бургас до Габрово 5-6 пъти "ПРЕИЗЧЕСЛЯВАНЕ", "ПРЕИЗЧЕСЛЯВАНЕ", "ПРЕИЗЧЕСЛЯВАНЕ" и т.н.

Коментар

проблема все ощте си остава сущия === no detailed maps found that support routing. the nuvi cannot be used without them ====

Дал съм устроитвото за ремонт вече 3 седмица когато го оправят ще дам пак коментар

Коментар

наи накрая си имам работещо устроиство само че забелязах с новата карта офрм геотрате топо v4.80cyr нещо се багва не ми дава по коя улица се движа в момента а коя е следвасхтата а преди не беше така някои има ли идея как може да се оправи за сега само това сам забелязал като цяло сам доволен

Коментар

наи накрая си имам работещо устроиство само че забелязах с новата карта офрм геотрате топо v4.80cyr нещо се багва не ми дава по коя улица се движа в момента а коя е следвасхтата а преди не беше така някои има ли идея как може да се оправи за сега само това сам забелязал като цяло сам доволен
            Не е от картата - ъпдейтнат е софтуера на устройството.
            Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
            GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
              Не е от картата - ъпдейтнат е софтуера на устройството.

това какво ще рече ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X