Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nuvi 205 проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• nuvi 205 проблем

Здравеите значи при мен изникна следния проблем качих си новата карта която ми я пратиха от TeamOFRM OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR - това е карта само на кирилица, съдържаща топографска информация предназначена за Nuvi 205, 215, 255, 265, 765, 860 и 5000
    та като я качих и замених старата нувито изписва лоадинг мап и до там ?? някои ако може да помогне ще сам му много благодарен даже и компа не изкаа да разпознае нувито маи се е скапало нацяло
    Последно редактирано от Pacific; 09-04-09, 16:20.

До: nuvi 205 проблем

Първоначално публикуван от atanas_kosev Преглед на мнение
    Здравеите значи при мен изникна следния проблем качих си новата карта която ми я пратиха от TeamOFRM OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR - това е карта само на кирилица, съдържащатопографскаинформация предназначена за Nuvi 205, 215, 255, 265, 765, 860 и 5000
    та като я качих и замених старата нувито изписва лоадинг мап и до там ?? някои ако може да помогне ще сам му много благодарен даже и компа не изкаа да разпознае нувито маи се е скапало нацяло
    В тази тема виж първият пост и по конкретно:
    "ПОЛСКИ ПОПРАВКИ НА SYSTEM SOFTWARE MISSING И LOADING MAPS...ЗА NUVI OREGON COLORADO EDGE" Лесно се поправя...Някой ако е навит да преведем тази тема, защото мисля че ще бъде от голяма полза на много хора...

П.П.: Ползвай google.translatе

Коментар

нещо не изка да става пак си ми изписва лоад мап и компа не ми разпознава уреда все едно че не е сварзано кам компа маи трябваше да не си ка4вам новата карта

Коментар

Казва че е най-вероятно от проблем в някой файл на някоя от картите.
        Опитай пак да го свалиш (файла GMAPSUPP.img) за картата, която ти трябва. Сигурен ли си, че си избрал файл, който е за твоята навигация ?

Коментар

качил сам тази карта коята сам я написал пратена ми е от ОФРМ Геотрейд - версия 4.80
          а аз качих тази OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR - това е карта само на кирилица, съдържащатопографскаинформация предназначена за Nuvi 205, 215, 255, 265, 765, 860 и 5000
          понеже си го пише че е за нуви 205

Коментар

Колега atanas kosev, пробвай с бутона ресет от долната дясна страна на нувито вклчваш и държиш пръста.
            Ако не се оправи, ресет, като включваш нувито държиш пръста в долния десен ъгъл на екрана (ВНИМАНИЕ! ще изтрие твоите потребителски точки). Ако всичко е нормално качи на ново походящия файл.

Коментар

сега пак ми дади следния проблем no detailed maps found that support routing the nuvi cannot be used without them поне усб трагна което е голям напредак

Коментар

сега пак ми дади следния проблем no detailed maps found that support routing the nuvi cannot be used without them поне усб трагна което е голям напредак
                Колега това е много добре! Това означава, че още две неща трябва да направите и проблема е напълно решен Сега отговор на въпроса - Как да си възстановя изтритата Навигационна карта на България -> пишете на karta(маймунка)offroad-bulgaria.com и ще ви дадът отговор

П.П: И моля повече не поставяйте проблема в други теми или раздели. Темата е отворена и както виждате хората ви отговорят.

Коментар

да колега мерси много а за темата в други раздели грешката е моя с което се извенявам

и дано ми дадат правилин отговор отностно това изписване no detailed maps found that support routing the nuvi cannot be used without them
                  все пак мерси

Коментар

проблема все ощте си остава сущия === no detailed maps found that support routing. the nuvi cannot be used without them ====

Коментар

проблема все ощте си остава сущия === no detailed maps found that support routing. the nuvi cannot be used without them ====
                      колега, пиши на karta(at)offroad-bulgaria.com като им изпратиш ID на нувито с молба да ти изпратят отключващия файл за карта. ако те имат в базата данни ще се съгласят вероятно. теглиш картата отново и заедно с отключващия файл ги слагаш в директория garmin.
                      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

писах им но ми казаха да си кача картата отново но не помага с две думи ми казаха спасяваи се вече сме ти взели парите та се чудя дали да не го давам на сервиз да си го оправят

Коментар

момчетата от Екип ОФРМ ми се обадиха и работят по остраняване на проблема дано наи накрая стане

Коментар

абе хора имам гармин 205
                            постоянно ми дава грешен маршрут от т.А до т.В ще ме закара,но все по някоя друга пътека пък ако незнаеш малко от малко пътя обикаляй.Сменям настройките "отбягвай" това онова и то пак си знае неговото.Какво да правя?

Коментар

хвърли го в коша и моя е така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X