Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS на DVD автоплеър?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GPS на DVD автоплеър?!

Първоначално публикуван от Ziezi Преглед на мнение
    Аз имам подобно нещо. Купих го от ebay. Специално внимавах да е с вграден gps че иначе ми се стори много разправия. Вариантите са 3.
    1. с вградения gps се започва една борба с напасването на правилната резолючия и т.н. но това се преборава. В твоя случай този вариант не ства.
    2. С външен модул - gps модула е една кутиика СЪС SD карта на която се слага софтуера за навигация. Общо взето както казаха колегите от уредбата само го контролираш с тъчскрийна
    3. Повечето такива устройства имат line-in или aux. Вземаш си едно GPS с изход и го връзваш към уредбата. Е... тогава ще ползваш уредбата само като екран а ще контролираш софтуера през GPS устройството, което не знам колко удобно ще е.
    За варант 3. - можеш да потърсиш GPS Box - нещо такова http://cgi.ebay.com/POWER-ACOUSTIK-NAVIBOX-1-GPS-NAVIGATION-MODULE-BOX_W0QQitemZ270359753961QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item270359753961&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A131 8|301%3A0|293%3A1|294%3A50
    Моето няма вграден GPS! Ще ми трябва външен модул. Явно ще остане за по-нататък! Че ако го поръчам по интернет може да не стане при мен и да отидат паричките! А гарминовския за 1200 лв. ми е хм., скъпичък!
    Не знам не може ли да се намери модул втора употреба от катастрофирал автомобил например?
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X