Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS на DVD автоплеър?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS на DVD автоплеър?!

Значи като абсолютен арматьор да питам, ама няма да се карате!!
    Докараха ми това чудо долу на снимката - Hyundai CX-100DBS и утре ще го монтирам на джипката. С музиката и видеото е ясно, но има и функция GPS! Поне така се вижда на снимкити, а и има отзад вход на който има надпис GPS! Въобще нямам представа какво трябва за да мога да исползвам тази функция? Приемник е ясно, а друго?!

יעבור
    «И това ще мине»

До: GPS на DVD автоплеър?!

А ако натиснеш GPS на екрана какво се случва?

Коментар

Ако е фабричен на Hyundai мисля, че поддържа IGO ето тук има инфо за него:

http://forum.pocketbulgaria.com/view...=igo&start=825

Гледам, че има слот за SD - качваш IGO-то на SD карта - (трябва да провериш точно какви поддържа мисля, че максимума е 2 GB и да не са SDHC). След което при натискане на "GPS" ти се стартира IGO.

Ако имаш проблеми с тегленето и инсталацията ми пиши ЛС - имам версия със сравнително прилична карта на България (е, не може да се сравнява с OFRM) и разни екстри като 3D сгради и speed-камери.
      "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Първоначално публикуван от valdy Преглед на мнение
        А ако натиснеш GPS на екрана какво се случва?
        Ами утре ще видя!Още не е монтиран!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
          Ако е фабричен на Hyundai мисля, че поддържа IGO ето тук има инфо за него:

http://forum.pocketbulgaria.com/view...=igo&start=825

Гледам, че има слот за SD - качваш IGO-то на SD карта - (трябва да провериш точно какви поддържа мисля, че максимума е 2 GB и да не са SDHC). След което при натискане на "GPS" ти се стартира IGO.

Ако имаш проблеми с тегленето и инсталацията ми пиши ЛС - имам версия със сравнително прилична карта на България (е, не може да се сравнява с OFRM) и разни екстри като 3D сгради и speed-камери.
          Благодаря, имам IGO8 и карти за него. Ще опитвам!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Най вероятно трябва външен GPS модул,иначе това е само екрана...И да се натисне GPS бутона,и да се стартира IGOто,като няма приемникза GPS сигнали е все тая...По скоро потърси външно устройство
            Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
              Най вероятно трябва външен GPS модул,иначе това е само екрана...И да се натисне GPS бутона,и да се стартира IGOто,като няма приемникза GPS сигнали е все тая...По скоро потърси външно устройство
              То е ясно, че премник ще трябва! Исках да питам - тая букса отзад стандартна ли е за GPS приемник? А и ако е само екран и няма процесор си трябва пълноценен GPS, а това да се исползва само за екран!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Виж дали през USBто не можеш да вържеш самия приемник на Garmina.Може също за проба да видиш и само през Bluethooth дали ще трагне.

Коментар

GVN 53, ако не може да му се качи Garmin Mobile XT...

Коментар

Според мен GPS-a трябва да е вграден. Тази букса отзад е за външна GPS-антена ако не се лъжа.
                    "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Буксата за GPS антена представлява конестор за коаксиален кабел - с маса и активен край, например SMA, SMB или друг подобен. Това което се вижда на снимката е интерфейс за GPS модул. Модулът е с навигационна карта, приема силнал от спътниците, изчислява каквото има за изчисляване, визуализира информацията и я предава (най-вероятно като видео сигнал) към радиото показано на снимката. От своя страна радиото управлява модула, като му предава координати от тъчпанела. Това е най-общо казано.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Буксата за GPS антена представлява конестор за коаксиален кабел - с маса и активен край, например SMA, SMB или друг подобен. Това което се вижда на снимката е интерфейс за GPS модул. Модулът е с навигационна карта, приема силнал от спътниците, изчислява каквото има за изчисляване, визуализира информацията и я предава (най-вероятно като видео сигнал) към радиото показано на снимката. От своя страна радиото управлява модула, като му предава координати от тъчпанела. Това е най-общо казано.
                        Май това е най-вярното!
                        А насрещния въпрос - къде може да се купи този модул, колко струва и какви навигационни програми може да поддържа? Мен IGO например напълно ме устройва!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
                          GVN 53, ако не може да му се качи Garmin Mobile XT...
                          1200 лв?!!!
                          Няма да има навигация!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                            ...А насрещния въпрос - къде може да се купи този модул, колко струва и какви навигационни програми може да поддържа? Мен IGO например напълно ме устройва!
                            Ето няколко примера, но не знам дали стават за твоето радио. Трябва четене.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Аз имам подобно нещо. Купих го от ebay. Специално внимавах да е с вграден gps че иначе ми се стори много разправия. Вариантите са 3.
                              1. с вградения gps се започва една борба с напасването на правилната резолючия и т.н. но това се преборава. В твоя случай този вариант не ства.
                              2. С външен модул - gps модула е една кутиика СЪС SD карта на която се слага софтуера за навигация. Общо взето както казаха колегите от уредбата само го контролираш с тъчскрийна
                              3. Повечето такива устройства имат line-in или aux. Вземаш си едно GPS с изход и го връзваш към уредбата. Е... тогава ще ползваш уредбата само като екран а ще контролираш софтуера през GPS устройството, което не знам колко удобно ще е.
                              За варант 3. - можеш да потърсиш GPS Box - нещо такова http://cgi.ebay.com/POWER-ACOUSTIK-NAVIBOX-1-GPS-NAVIGATION-MODULE-BOX_W0QQitemZ270359753961QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item270359753961&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A131 8|301%3A0|293%3A1|294%3A50

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X