Обява

Свий
Няма добавени обяви.

software за холукс м1000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: software за холукс м1000

Първо: Изтеглете програмата от тук:
    h__p://www.garmin.com/software/GarminMobilePC_50050.exe
    и резархивирай GarminMobilePC_50050.exe файла на PC-то ви.
    -както написах файла трябва първо да се резархивира, а не директно да се стартира!!! Нали знаеш какво означава резархивира?

Коментар

признавам грешката е моя

Коментар

asterix85, можеш ли поста си да го пуснеш и в темата за GarminMobilePC , че тази тема скоро ще се забрави и жалко за доброто обяснение и труда.
        така и ще направя ! А ако някой ми помогне и с написването на едно кратко ръководство затова как GarminMobilePC да разпознае Holux или други видове GPS, може цялата нужна информация да обединя в един коментар.

Поздрави,
        asterix

Коментар

ми да ти кажа на вистата нищо не съм правил за да може холукса да тръгне
          имам въпрос защо няма никаква карта?

Коментар

Това е само програма за навигация, а карта може да вземеш например от тук:

http://www.garmin.bg/?s=7&i=3
            ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ, ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНОСТ !

( John R. Lott, Jr.)

Коментар

оправих се и с картите
              смятам че основен проблем при намирането на информация, който аз изпитах е смесването на софтуера за обикновени гпс-и и такива за лаптоп
              примерно чета аз за качване на карта за гърмин пс и изведнъж се оказва че тва е описание за някакъв си гпс и се връщам отново от начало да разбера къде съм изтървал нещата

Благодаря на хората , които ми помогнаха

Коментар

оправих се и с картите
                смятам че основен проблем при намирането на информация, който аз изпитах е смесването на софтуера за обикновени гпс-и и такива за лаптоп
                примерно чета аз за качване на карта за гърмин пс и изведнъж се оказва че тва е описание за някакъв си гпс и се връщам отново от начало да разбера къде съм изтървал нещата

Благодаря на хората , които ми помогнаха
                Ето една безплатна карта на България, която по мое мнение е много добра:
                http://forum.pocketbulgaria.com/view...97b7d1ad0263ab
                За останалите карти мисля, че и сам ще се справиш

А мога ли сега аз да попитам относно холукса. GarminMobilePC без проблем ли ти го откри? Питам, защото и аз искам да си купя и ми е интересно

П.П.:М/удругото другата седмица смятам изцяло да преведа GarminMobilePC, така че очаквайте продължение

Коментар

единствено пуснах блутута на лаптопа засякох устроиството то си взе автоматично ком порт не е нито виртуален нито някакъв спецялен и от там си пуснах програмката която го прихвана даже без да ме пита

с картите се оправих даже по добре и от очакваното

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X