Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с NUVI 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ремонт на Гармин устройство

Като чета какво сте написали, съм убеден че нямате никакъв проблем с устройствата.
    Щом и в сгради хваща сигнал, какво повече да се желае??
    Аз съм ровичкал напоследък доста устройства и не съм убеден, че по-скъпите хващат по-бързо сателитите.
    Единствено "шампионите" са устройствата с a-gps, ама там е "друга бира"
    [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Моето Nuvi 200 (SiRF chip) хваща в сградата, на около 1.5 метра от прозореца при студен старт (изключено е на съвсем друго място).
      При топъл старт лови и на 2 метра.
      Истина е обаче, че пред сградата няма нищо високо, и северното небе е мое .
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
        Като чета какво сте написали, съм убеден че нямате никакъв проблем с устройствата.
        Щом и в сгради хваща сигнал, какво повече да се желае??
        Аз съм ровичкал напоследък доста устройства и не съм убеден, че по-скъпите хващат по-бързо сателитите.
        Единствено "шампионите" са устройствата с a-gps, ама там е "друга бира"
        Така е с нуви 660 не съм успявал да намеря сигнал на закрито никога, докато с устройство с а-гпс, в зависимост от условията понякога успява да открие макар и слаб сигнал.
        Светът на Владо

Коментар

Аз съм с Нуви760, което се води "скъпо" и не намирам разлика с Нуви 200.
          Тези устройства с a-gps, не че хващат по-добър сигнал , ами просто по-бързо си намират сателитите, тъй-като си дърпат от интернет един файл в който има текущите координати на спътниците над Европа.
          [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Колеги използвам темата, за да попитам къде има сервизи в България, ако и по възможност около Варна, защото си купих 200W втора употреба от Aнглия, но се оказа, че няма звук.

Коментар

Отваряй го и му сменяй говорителчето , ако си сигурен , че звукът не е изключен от менюто. Виж в Инфо за системата дали има Аудио версия . Нaправи му и един ъпдейт на софтуера с WebUpdater.
              Последно редактирано от milstan; 28-02-10, 18:04.

Коментар

Единствения официален сервиз на Гармин за България е в София за съжаление но ако е само говорителчето и не можеш да се справиш сам предполагам че и в някой сервиз за електроника ще могат да ти помогнат.

Коментар

Ако е като при ТТ с гласовете, може да няма инсталирани. Никога не съм се занимавал с инсталация на Гармин, та затова колегите, дето им разбират да кажат къде можеш да провериш....
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

При включване гармина издава звук и при всяко докосване на екрана също. Това не е свързано с гласовата навигация , но се изключва от менюто заедно с нея.

Коментар

Мерси колеги за многото отговори. Аз имам друго нуви 360 и с него нямам проблеми. Разбирам си от gps-а, от хората, които обичат да се ровят по менютата съм, но си дойде така Звука си е усилен до край, но даже като натискам по менютата не издава звук нито докато завива. Бих го отворил, но нито знам как, нито от къде. И така. Ударете едно рамо

Коментар

Темата е тук:
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=65366
                        Първо се развиват болчетата от долната страна на антената , разглобява се внимателно и под нея има две болтчета , които държат задния капак.

П.П. Грешката е моя , обърках се за модела. Ти си с Nuvi200W. Вгорната тема имаше и снимка за него.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...95&postcount=4
                        Възможно е под лепенката на долната тясна страна да има две болтчета. Усещат се под нея две дупки.
                        Последно редактирано от milstan; 02-03-10, 19:46.

Коментар

До: Проблем с NUVI 660

Здравейте колеги! Много ви благодаря, оказа се че е от говорителчето проблема, наистина. МОжете ли да ми кажете къде със сигурност може да се намери такова нещо, че се оказа доста трудно за откриване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X