Здравейте, имам един гпс Гармин нуви 660, който изведнъж спря да намира сателити. Като влезнеш в гпс менюто не открива нито 1 сателит. А до него друг гармин веднага открива сателити. Тая въпроса дали има идея да го давам за ремонт? Къде има сервиз?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с NUVI 660
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Ремонт на Гармин устройство
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеПробва ли всички видове резети? Показва ли ти версия GPS софтуера. Пробвай да направиш ъпдейт , ако не си.
Коментар
-
Освен да пробваш да го оставиш неподвижно на открито място за 30-ина минути.
Ако пак не намери, ремонт.
Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнениеОсвен да пробваш да го оставиш неподвижно на открито място за 30-ина минути.
Ако пак не намери, ремонт.
Кажете сервиз къде може да пробвам?
Коментар
-
Благодаря на всички за помощтаПроблема е решен! Днес отново го оставих за доста време на открито и реши да работи
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеБлагодаря на всички за помощтаПроблема е решен! Днес отново го оставих за доста време на открито и реши да работи
Коментар
-
Напоследък доста хора се оплакват от същия проблем, много малко сателити се ловят и устройството излиза от обхват
Не виждам друг начин за решаване на проблема, освен да се организираме и да съберем някой лев, за да си изстреляме 3-4 сателита над БГ.
Проблемът ще се реши веднага[URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]
Коментар
-
Има развитие по моя проблем
Появи ми се обхвата, работи си ОК няколко минути и после пак изчезна. Сега пак нямам. Обеснявам си го със сградата в която работя - дори и тел. обхват се губи по-някога. Поне знам че устройството не е прецакано. Любопитно ми е дали хората с по-скъпите и функционални модели изпитват същия проблем...
Коментар
-
Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеИма развитие по моя проблем
Появи ми се обхвата, работи си ОК няколко минути и после пак изчезна. Сега пак нямам. Обеснявам си го със сградата в която работя - дори и тел. обхват се губи по-някога. Поне знам че устройството не е прецакано. Любопитно ми е дали хората с по-скъпите и функционални модели изпитват същия проблем...
Коментар
-
Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнениеАми да, в сградата го намери. Не бих казал че е супер, все пак това е най-елемнтарния модел - 200
Сградата е КРИТ, на България и Гоце Делчев.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар