Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с NUVI 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с NUVI 660

Здравейте, имам един гпс Гармин нуви 660, който изведнъж спря да намира сателити. Като влезнеш в гпс менюто не открива нито 1 сателит. А до него друг гармин веднага открива сателити. Тая въпроса дали има идея да го давам за ремонт? Къде има сервиз?
    Светът на Владо

До: Ремонт на Гармин устройство

Пробва ли всички видове резети? Показва ли ти версия GPS софтуера. Пробвай да направиш ъпдейт , ако не си.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Пробва ли всички видове резети? Показва ли ти версия GPS софтуера. Пробвай да направиш ъпдейт , ако не си.
      Всички ресети пробвах. Устройството си е с последната версия на софта. Работеше в колата и изведнъж рече, че е загубило сигнал и повече не намери
      Светът на Владо

Коментар

Освен да пробваш да го оставиш неподвижно на открито място за 30-ина минути .
        Ако пак не намери, ремонт .
        Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
        GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
          Освен да пробваш да го оставиш неподвижно на открито място за 30-ина минути .
          Ако пак не намери, ремонт .
          не намира дори ис лед няколко часа стоене в колата Кажете сервиз къде може да пробвам?
          Светът на Владо

Коментар

За София - магазина на Събин. Пиши му на лично или на мейла.

Коментар

Сервиз на Гармин - ул Малуша 2-8 (малко след СГС в дясно)

Коментар

Благодаря на всички за помощта Проблема е решен! Днес отново го оставих за доста време на открито и реши да работи
                Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                  Благодаря на всички за помощта Проблема е решен! Днес отново го оставих за доста време на открито и реши да работи
                  Еми значи просто си е взела отпуска машинката! Ама въпроса е кой е подписал молбата и ...

Коментар

Хм, май имам същия проблем. Днес сутринта просто спря да намира сателити и показва че няма никакъв обхват...

Ще пробвам и аз да го оставя на открито, да видим кво ще стане

Коментар

Напоследък доста хора се оплакват от същия проблем, много малко сателити се ловят и устройството излиза от обхват
                      Не виждам друг начин за решаване на проблема, освен да се организираме и да съберем някой лев, за да си изстреляме 3-4 сателита над БГ.
                      Проблемът ще се реши веднага
                      [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Има развитие по моя проблем

Появи ми се обхвата, работи си ОК няколко минути и после пак изчезна. Сега пак нямам. Обеснявам си го със сградата в която работя - дори и тел. обхват се губи по-някога. Поне знам че устройството не е прецакано. Любопитно ми е дали хората с по-скъпите и функционални модели изпитват същия проблем...

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                          Има развитие по моя проблем

Появи ми се обхвата, работи си ОК няколко минути и после пак изчезна. Сега пак нямам. Обеснявам си го със сградата в която работя - дори и тел. обхват се губи по-някога. Поне знам че устройството не е прецакано. Любопитно ми е дали хората с по-скъпите и функционални модели изпитват същия проблем...
                          В сградата ли ти намери обхват? Ако е така, значи гпс-а ти е супер.
                          Светът на Владо

Коментар

Ами да, в сградата го намери. Не бих казал че е супер, все пак това е най-елемнтарния модел - 200

Сградата е КРИТ, на България и Гоце Делчев.

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                              Ами да, в сградата го намери. Не бих казал че е супер, все пак това е най-елемнтарния модел - 200

Сградата е КРИТ, на България и Гоце Делчев.
                              Значи ГПСчето е бомба. На закрито трябва да има проблеми с намирането на сигнал. Добър сигнал само на открито и далеч от сгради и дървета, да не говорим в сградата
                              Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X