Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 255W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Nuvi 255W

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
    Допълнителна картинка със стрелка за предстоящата маневра на главния екран и EcoRoute.
    Не е само това - може и да записва трак (стандартно заложено в софтуера - без да се налага да се сменя); има и още малко разлика в менюто - има неща, които за мен специално са ненужни; предлага и QWERTY клавиатура (не че е проблем да се сложи - имаше тема за това), както и възможност да редактираш написаното, без да изтриваш всичко написано след сгрешеното. Сигурно има и други дреболии.

Коментар

Вярно за записа , но с уточнение , че е винаги залепен за пътя. А действителен трак лог записват всички модели.
      Аз лично харесвам 2X5W ! Не , че е голяма разликата , но все пак има някои дребни и полезни за мен новости.

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
        Не е само това - може и да записва трак (стандартно заложено в софтуера - без да се налага да се сменя);
        Ето това би било доста съществена придобивка за моят NUVI 250W . Това значи ли, че ако му обновя софтуера ще имам тази опция или трябва да се сложи софтуер на 255W ? Ако изобщо е възможно .
        Диян Димитров

Коментар

Прочети тази тема:
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20132

Коментар

Да попитам и аз нещо за този модел.С WINDOWS XP SP3 съм и след като дам безопасно премахване на хардуера/на навигацията/ тя се изключи за секунди/нямам време да извадя толкова бързо кабела от навигацията/ и после пак си се включва към компа и аз дефакто я разкачам от компа както нетрябва/в режим на свързване с компютъра/.Дали маже да и стане нещо по този начин.Благодаря Ви предварително.

Коментар

От: До: Nuvi 255W

Наскоро обърнах внимание, че при навигация в дясната част на екрана под кръгчетата + и - има трето кръгче, в което има някакво число, а в долната му част нещо като перо, което е или червено (при спрял автомобил) или жълто (при средна скорост) или зелено (при по-висока скорост). Стойностите на числото са от "0" при спрял до около 90 при нормално движение. Мислих доста, но не можах да измисля нищо, което да ми обясни наличието на това кръгче. Ако някой знае, нека ме светне.
              Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

От: Nuvi 255W

Събираш точки за иконмично шофиране. Започни да четеш от 22 страница:
                Прикачени файлове

Коментар

Благодаря, Milstan. Прочетох и пробвах. Всичко е ясно, само едно не разбирам. Изкривеното мислене на тези от GARMIN. Вложили са куп мозъчен ресурс за да измислят нещо, което не върши никаква работа. Вместо раздела eco-Route да бяха дали възможност в 255W да се въведе маршрут от произволен брой точки. Не, такава възможност няма, но за сметка на това ще ти пресмята и изписва куп неща, които и бездруго знаеш. Не го разбирам.
                  Последно редактирано от zippel; 17-08-12, 20:01.
                  Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Абсолютно вярно , никога не съм го ползвал , даже забравих , че го има в менюто.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X