Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 255W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: NUVI 255w

Колега да попитам за тези спийд камери.За какво става дума на въпрос,че не съм запознат.

Благодаря предварително

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
    Днес и аз си купих NUVI 255W ,картата ми е на Геотрейд OFRM Geotrade TOPO v4.80 cyr, искам да ви питам с тази карта показва ли наличието на спийд камери на пътя в БГ разбира се или само европейската в Европа БЛАГОДАРЯ

Тази карта има ли OFFROAD пътища и ако да, то как се ползват изобщо

Коментар

Спийд Камери
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32733

Коментар

Първоначално публикуван от mystvd Преглед на мнение
        Колега да попитам за тези спийд камери.За какво става дума на въпрос,че не съм запознат.

Благодаря предварително
        Ми примерно наближаваш камера снимачка полицейските и те предупреждава със сигнал и визуално на екрана ,дори показва максималната скорост за дадената камера
        sigpic УАЗ-452

Коментар

Благодаря много за обяснението

Коментар

До: Nuvi 255W

Като собственик от скоро на Nuvi 255W, искам да питам следното:
            1. Как мога да въведа в адреса "комплекс". Скоро трябваше да отида в Пловдив в к-с Тракия, а се оказа, че съм въвел ул.Тракия. Не можах да разбера как да въведа правилно адреса?
            2. Този модел предупребдава ли за превишаване на скорост и за камери?

Коментар

Станаха вече няколко месеца с Nuvi 255W. То е на баща ми всъщност, но почти навсякъде пътуваме заедно и си играя доста с машинката .

Две пътувания до Гърция(като зададохме да ни закара пред хотела, защото никой никога не беше ходил в Гърция). Майтапът беше, че като начинаещ в тези работи се съгласихме да ни качат за някакви пари карта на Гърция още в магазина(техномаркет), обаче пичът ни качи картата на Гърция, на гръцки, което беше смях :Д). Важното е, че се образовах за няколко дни и успях да избегна неприятния момент като се справих с картата на латиница.

Ходихме на няколко пъти в различни посоки(до Варна). Вчера карахме до Пловдив -> Доспат, Доспат -> Мелник ->, Мелник -> Пловдив и само малко след Доспат заби и даде само "Изчертаване" и с рестарти нищо не ставаше. Е, оправи се след поредния рестарт , не знам от картата или от устройството беше това.

Много съм доволен от устройството, подкрепям мнението за бързата локализация и свързване със сателитите. По-нататък, за себе си бих взел 265, защото би ми вършило чудесна работа вместо всеки път като влезна в колата да си слагам Hands free ), пък и има готини функции(според това, което четох), че ти изтегля автоматично телефонния указател и т.н, но като дойде време ще се огледам .

Коментар

Първоначално публикуван от Vincent Преглед на мнение
                Аз съм от няколко дни с него ... Това ми е първи GPS, така е нямам много база за сравнение, но ако наистина някои модели могат да откарат по 15-на минути за локация.. За сега този се справя за < 1 минута.
                Наистина показва ограничението , но не е 50км на всякъде в града. Днес примерно по ул. Боян Магесник ми показваше 40?!
                Доста бързо и преизчислява маршрута. Не знам как са другите, но този докато се усети, че не карам на където ми е казал и веднага раздава новите насоки
                Това, което не успах да установя е защо пишеше в характеристиките, че изговаря имената на улиците, а в действителност казва само на ляво/дясно?!
                Ако има нещо друго - питайте, с удоволствие ще пробвам и ще споделя!
                на вниманието на собствениците на нуви 255 моля пишете ми имам оферта sergo_scorpions@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от VANK Преглед на мнение
                  1. Как мога да въведа в адреса "комплекс". Скоро трябваше да отида в Пловдив в к-с Тракия, а се оказа, че съм въвел ул.Тракия. Не можах да разбера как да въведа правилно адреса?
                  Можеш да търсиш по БЛОК. За целта отиваш в Накъде->Интересни места->Име - по букви и въвеждаш БЛ ХХХ или БЛОК ХХХ (бл или блок зависи от картата, а ХХХ е номера на блока) и натискаш готово. Недостатъка е, че не може да търси по индекс т.е. няма да намери Бл 95А в Тракия а ще намери само 95 .
                  Ако знаеш номера на блока можеш да вкараш и КОМПЛЕКС. Пишеш така БЛ ХХХ ТРАКИЯ.

Коментар

За въвеждане на адрес - първо избирате държава, нищо че пише Bylgaria. Избирате я наново и после град, улица. Малко тъпо, ама...

А иначе направо ме изкефи - както си седеше вкъщи на бюрото и се свърза със сателитите.
                    Александър

Коментар

Мнение на mushupat
                      Можеш да търсиш по БЛОК. За целта отиваш в Накъде->Интересни места->Име - по букви и въвеждаш БЛ ХХХ или БЛОК ХХХ (бл или блок зависи от картата, а ХХХ е номера на блока) и натискаш готово. Недостатъка е, че не може да търси по индекс т.е. няма да намери Бл 95А в Тракия а ще намери само 95 .
                      Ако знаеш номера на блока можеш да вкараш и КОМПЛЕКС. Пишеш така БЛ ХХХ ТРАКИЯ
                      Това означава ли, че това мога да го задам само ако съм в близост до обекта?

Коментар

Можеш да търсиш навсякъде като предварително му укажеш около кое място да търси в "Накъде > Интересни места > Наблизо > Друг град > ОК > ...........
                        Това го пише в упътването към уреда.

Коментар

Имам го от седмица. Купен е от САЩ. За съгжаление дори и на английски не изговаря имената на улиците.
                          2 дена карах с 2 навигатора, nuvi 255W и по стар 3.5" за да разбера мога ли да му имам доверие. По старият модел ме докарваще до целта (която беше отдясно на посоката на движение) с цената на нарушение - ступване на 2но прекусната линия. Nuvi 255W подбираше маршрута така, щото при пристигане целта да ми е отдясно на посоката на движение !!

Коментар

Някой знае ли какво има в повече от nuvi 250W
                            Диян Димитров

Коментар

Допълнителна картинка със стрелка за предстоящата маневра на главния екран и EcoRoute.

Коментар

Много благодаря milstan !
                                Диян Димитров

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X