Да споделя развръзката на сагата.
Първо намерих въпросното Nuvi 765, но проклетото твърдо и упорито искаше PIN да му въведа от слушалката. Уви слушалката няма клавиатура и операцията не стана. То бяха опити всякакви ъпдейти, ресети и други простотии и на двете устройства, но Ц.
Тогава реших да подходя грубо и брутално по въпроса и ето резултата
Чисто ново ZUMO 390 с доживотен ъпгрейд на карти.
Първата ми работа беше да конектна Sena -та и ООоо, небеса. Мац веднага се намериха и си заговориха. Алилуя.
Демек - кое си требе, то си сака.
Събота, неделя ще закача стойката и зарядното на мотора и ще го пробвам в полеви условия.
А така - това е правилното решение - честито!
Иначе 765 при мен само веднъж си поиска PIN, който на сена-та е 1234 и след това не ми го е искал повторно.
Не че съм го ползвал - нали само за теста го правих но със сигурност го разкачах няколко пъти и не го е искало повторно.
Ъпдейтвай и фърмуер-а на зумо-то че първите имаха сериозни недомислици.
Последно бях с 3.80 и работеше без забележки.
Сега има 3.90 ама не съм го ползвал с него. Вярвам няма да има проблеми.
Варианта с TPMS сензорите ли купи?
Не знам как наричаха комплекта, май Zumo 390 Plus се водеше уреда в комплект със сензори за мерене на налягането в гумите.
Те естествено могат да се купят допълнително след това.
Принципно са страхотно удобство само че по отделно са прекалено скъпи, че да не си струва това удобство.
В Plus пакета бяха приемливи или поне така са се постарали да изглежда
Варианта с TPMS сензорите ли купи?
Не знам как наричаха комплекта, май Zumo 390 Plus се водеше уреда в комплект със сензори за мерене на налягането в гумите.
Те естествено могат да се купят допълнително след това.
Принципно са страхотно удобство само че по отделно са прекалено скъпи, че да не си струва това удобство.
В Plus пакета бяха приемливи или поне така са се постарали да изглежда
Не. Попитах, но юнакът каза, чу нямат такава опция в момента и не знае за нея. По 100 бинки на парче и т.
н.
За колко ти излезе варианта с датчиците в повече?
Не помня колко платих, честно.
Трябва да проверя но по някакви неясни спомени под сто лева в повече от стандартният 390LM.
Реших, че ако тогава не платя тези 80 или 100лв за Plus пакета, след това никога няма да дам още 200 за 2 пикливи сензора!
Всъщност изобщо не държа да си припомням колко пари оставих в Геотрейд тогава
П.С: Plus пакета е с 2 сензора, естествено! Тогава казаха, пък и в нета пишеше, че поради някаква неясна причина не работи с 4, въпреки, че според софтуера би трябвало да може. Което не мисля, че е масов проблем, имайки предвид цената
При опит за връзка на нуви 765Т със слушалка плантроникс казва че паролата е 1234 и чака слушалката да я въведе ама както каза колегата де е клавиатурата?
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Как така слушалката, нейният пин е твърд и не се променя!
Този пин се въвежда в 765-цата или с каквото там се сдвоява.
При мен от 765-цата нямаше достъп до клавиатурата и gps-a чака пин да се въведе от слушалката. За връска ката аудио устройство 0000, за връзка като телефон 1234.
Може би при друг фърмуер?
И при мен е като аутомакса,гпс казва че паролата е 1234 и да се въведе от слушалката,на слушалката пина е 0000 ,няма как от слушалката да въвеждаш каквото и да било,а от гпс чака паролата
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Коментар