Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS с bluetooth

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: GPS с bluetooth

Интересна работа...
    Нямам спомени да съм правил каквито и да било магии с фърмуера на 765.
    Просто ме попита за PIN-a на слушалката, въведох го през клавиатурата на GPS-а и толкова.
    Резултата е на снимката.
    Враг усраине

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1424984864714.jpg
Прегледи:1
Размер:114.0 КБ
ID:5645163
      Ето,чака да въведа от каската 1234 ,освен да почукам на морз по ......[emoji15]
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Не знам какви ги вършите но утре ще закача и SMH20 към зумото за проба и ще наснимам кое-как.
        Както и с кой зофт е уреда.
        Нали имате предвид, че към този модел GPS могат да се закачат 2 типа БТ устройства?
        Headset и Phone?
        Както е и при Zumo 390 впрочем.
        Ако се опитате да го сдвоите с грешният тип устройство, точно това се случва.
        То не че за авторът има значение след като е купил правилният уред ама е добре да се знае.

Правилен, правилен... Колко па да е правилен?
        Щеше да бъде наистина идеалният ако имаше мп3 плеър на него както на дъртият 765.
        Да ама не... Гармн затова са гармин.
        Все да е перфектен ама а-а но за малко.
        Аз иначе гласова навигация не харесвам, не употреблЯвам такваз "опця" и почти никога не закачам каската към GPS-а.
        Ако плейваше мърозойки щеще да е дъ фърст!
        То не че нямат и такъв - преди около месец бях на крачка да го продам и да взема 590 точно по тази причина.
        Добре, че овреме прочетох, че 590 са от "модерните", със защитите и не четат отключени карти та се отказах овреме.
        И пак на крачка от съвършенството... Гарминска им раЛта!
        Враг усраине

Коментар

И един съвет за монтажа - свържи адаптора за захранване след контакният ключ.
          Като изгасиш машината GPS пита дали да се изключи или да остане включен. Имаш май 10 сек за да решиш. Същото се сличва и като го свалиш от стойката.
          Този модел има уникално голяма батерия.
          Естествено не може да се сравнява по автономност с ръчните но едни 4-5 часа работа с трак не са му никакъв проблем.
          Вади и уникално добро и бързо позициониране.
          765 ряпа да яде по тези 2 параметъра...
          Враг усраине

Коментар

Моето зумо 350 си държи 6 часа из гората. Е, верно че не изписва постоянно подробности по картата както по асфалта, също и не рутира (гол трак), но напълно зареден си изкарва деня. Всички гармини се гасят 15сек след прекъсване на захранването.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
              Не знам какви ги вършите но утре ще закача и SMH20 към зумото за проба и ще наснимам кое-как.
              Както и с кой зофт е уреда.
              Нали имате предвид, че към този модел GPS могат да се закачат 2 типа БТ устройства?
              Headset и Phone?
              Както е и при Zumo 390 впрочем.
              Ако се опитате да го сдвоите с грешният тип устройство, точно това се случва.
              То не че за авторът има значение след като е купил правилният уред ама е добре да се знае.

Правилен, правилен... Колко па да е правилен?
              Щеше да бъде наистина идеалният ако имаше мп3 плеър на него както на дъртият 765.
              Да ама не... Гармн затова са гармин.
              Все да е перфектен ама а-а но за малко.
              Аз иначе гласова навигация не харесвам, не употреблЯвам такваз "опця" и почти никога не закачам каската към GPS-а.
              Ако плейваше мърозойки щеще да е дъ фърст!
              То не че нямат и такъв - преди около месец бях на крачка да го продам и да взема 590 точно по тази причина.
              Добре, че овреме прочетох, че 590 са от "модерните", със защитите и не четат отключени карти та се отказах овреме.
              И пак на крачка от съвършенството... Гарминска им раЛта!
              Да, 765 както може да намира ВТ като два вида устройства, т.е. по два BT протокола (единият поддържа стерео. В момента не се сещам как се казваха). Като, мисля че беше телефон и като аудио устройство. И при двата случая зависва да чака парола от слушалката, както при колегата Ронин. В единия случай 0000 или 1234 в другия. Не позволява и достъп до клавиатура от GPS-а.

При Зумото няма такъв проблем. Качи си се от раз.
              Последно редактирано от ISG; 27-02-15, 11:50.

Коментар

Ами аз успях безпроблемно да закача и Sena SMH20 към моето Nuvi 765...
                По-различното беше, че този път изобщо не ме пита за PIN - каза, че се кънектва с пин 0000 към сена-та и след няколко секунди се закачи.
                Свири, приказва, като пусна музика през Nuvi-то я чувам стерео, освен това през слушалката имам контрол над плеъра - напред, назад, пауза, плей, стоп.
                Което означава, че бачка през A2DP протокол + AVRCP за дистанционен контрол.
                За дивайс на 6+ години ( на толкова е накъде 765 като модел ) е доста впечатлително.
                И да не кажете, че ви ментя нещо, ето 2 картинки:

Име:gp1.jpg
Размер:20.0 КБ
ID:5645553

Име:gps2.jpg
Размер:32.6 КБ
ID:5645554

Това е то - работи при този, който няма ни най малка нужда от това...
                Такъв е живота - циничен до дупка
                Враг усраине

Коментар

Емииии, при мен не стана.
                  За добро или лошо, по-скоро май, за добро.
                  От няколко дни се бърничкам в зумото и във възможностите за работа с BaseCamp.
                  Още не съм го пробвал в полеви условия, но първите ми впечатления надминават очакванията ми.
                  Само не можах да импортна gdb файлове, а Map Sorce не ми зарежда карти от зумото и нещо не го намира.
                  По този повод - малко Help?

Коментар

Е, за добро е със сигурност!
                    Зумо-то е страхотен дивайс строго профилиран за мотор и върши страхотна работа.
                    Ако се абстрахираме от цената му е направо мечта!
                    По презумпция 350/390 бачкат с само с Base Camp!
                    Спомените са ми, че през мапсорс дори не можеш да свалиш траковете от дивайса.
                    Изобщо и двата софтуера са толкова интуитивни, че всеки път си кълча пръст и ми падат по няколко нокътя като трябва да ги ползвам!!!
                    Може би защото ги ползвам много рядко, но винаги ми е като за първи път.
                    Последно редактирано от ISG; 01-03-15, 22:06.
                    Враг усраине

Коментар

Base Camp, в началото ми идваше да хвана и да го махна, но с малко ровене почна да ме слуша.
                      Докато му кажа АЗ откъде искам да мина, а не ТОЙ както си го смята, видях зор. Но вече имаме относително разбирателство.
                      Последно редактирано от ISG; 02-03-15, 15:15.

Коментар

Сега погледнах че Sena20s си е блутоот система за каска,аз се опитвам да вържа обикновенна блутоот слушалка към гармина,инъче тая от мотора се връзва без проблем,но изяжда последните срички от говора на гпс
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Сега погледнах че Sena20s си е блутоот система за каска,аз се опитвам да вържа обикновенна блутоот слушалка към гармина,инъче тая от мотора се връзва без проблем,но изяжда последните срички от говора на гпс
                          Колега, нали беше взел блутут за каска? С него ли е проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от automax Преглед на мнение
                            Колега, нали беше взел блутут за каска? С него ли е проблема?
                            Не,с него работи.

Коментар

Ами тук още от началото ставаше въпрос за БТ системи за каска и то конкретно Sena...
                              То голяма разлика в начина на сдвояване не би трябвало да има ама като цяло истината е, че синьото символче за BT не гарантира никаква съвместимост.
                              Няколко версии на протокола, един куп профили, оптимизации на по-високо ниво от всеки производител и накрая резултатът е руска рулетка.
                              Просто Sena е всеизвестно, че правят чудеса от героизъм с всички позволени и не до там стандартни възможности на протокола.
                              В резулта появиха термина Universal Intercom което, поне по време на излизането си миналата година беше абсолютно уникалкно.
                              Аз всъщност бях изненадан, че успях да ги сдвоя с 765 предвид колко древено устройство е този GPS.
                              Естествено по време на експлоатация е възможно да изскочат куп проблеми и неудачи но и аз и колегата няма нужда да го разбираме [emoji6]

Още от началото изказах мнение, че Nuvi на мотор е струпано решение на което едничкият плюс е цената. Дори и да не вземем предвид блутута.
                              Враг усраине

Коментар

Днес изпробвах Zumo-то в полеви условия. Но само в автомобил
                                Мноооооооого съм доволен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X