Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужава ли си Garmin на старо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заслужава ли си Garmin на старо

Здравейте. Дойде ми времето и аз да си избирам GPS навигация за колата. Допреди седмица нищо не знаех за тези устройства. Попрочетох малко и накрая се спрях на Garmin, предпочитам сигурното и качествено устройство, не съм фен на 20 в 1 устройствата които вършат всичките работи посредствено, предпочитам само едно нещо да прави но да е добре. И най вече и за най-подробната му доколкото разбрах карта на България. Бюджета ми е само до около 150лв обаче. И въпросът ми е дали е по-добре да взема нещо на старо ( примерно Garmin 205 или нещо подобно ) гледам го има за около 100лв на старо, или е по-добре някакъв друг нов модел. Незнам дали по-старото устройство е по-висок клас от новото което сега струва колкото него - има нови за 100-150лв, но дали са по-нисък клас и затова по лош избор. Също така не знам няколкогодишен модел дали може да се очаква вече да дефектира или може да издържи още дълго. Това което ме привлече в модела 205 е че е 5 инчов с резолюция 480x272 мисля че беше докато новите са някъде около 4 инча и по-ниска резолюция. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. Благодаря.

От: Заслужава ли си Garmin на старо

Може да разгледаш и новите модели 40/50 до тези пари.
    Една идея се поддържат може би още и им оправят бъгове+екстри дето ги няма в старите.

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolcho555 Преглед на мнение
      Здравейте. Дойде ми времето и аз да си избирам GPS навигация за колата. Допреди седмица нищо не знаех за тези устройства. Попрочетох малко и накрая се спрях на Garmin, предпочитам сигурното и качествено устройство, не съм фен на 20 в 1 устройствата които вършат всичките работи посредствено, предпочитам само едно нещо да прави но да е добре. И най вече и за най-подробната му доколкото разбрах карта на България. Бюджета ми е само до около 150лв обаче. И въпросът ми е дали е по-добре да взема нещо на старо ( примерно Garmin 205 или нещо подобно ) гледам го има за около 100лв на старо, или е по-добре някакъв друг нов модел. Незнам дали по-старото устройство е по-висок клас от новото което сега струва колкото него - има нови за 100-150лв, но дали са по-нисък клас и затова по лош избор. Също така не знам няколкогодишен модел дали може да се очаква вече да дефектира или може да издържи още дълго. Това което ме привлече в модела 205 е че е 5 инчов с резолюция 480x272 мисля че беше докато новите са някъде около 4 инча и по-ниска резолюция. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. Благодаря.
      Аз съм с устройство втора ръка, което вече е на около 7 години (взех го преди около 5), много съм доволен, и не бих се разделил лесно с него.
      Между другото - 205 е 3.5", а не 5". Евентуално, ако си пропуснал 'W' след номера, тогава е 4.3".
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Точно за този модел Гармин 40 се чудя колега дали е по-добре него или на старо да кажем този Гармин 205. Чудя се дали избирам между нова лада и стар мерцедес ( ново нещо нисък клас срещу старо нещо висок клас ) да кажем или нещо тотално бъркам и няма голямо значение от модела а всичко зависи от картите.

Да, пропуснал съм W-то и не е 5 а 4.3 инча найстина, след толкова гледане някъде съм се отнесъл вече.
        Значи

Коментар

Вземи си ново устройство, към което върви абонамент за ъпдейт на картата.. За да няма после тема "как да си сложа нова карта в навигацията"..
          Иначе разлика в навигирането между двата уреда трудно ще намериш..

Коментар

Къде сравнявате нуви 205 с това чукало 40 ?????????

Коментар

Закупуването на навигатор е дълготрайна инвестиция. Ще ти служи вярно години напред. Ако веднъж си имал тази играчка, ще бъдеш зарибен от възможностите и.
              Така, че мисли какво ще купуваш.
              Хубавото на Гармин е, че има слот за карти.

Коментар

След дълго мислене си поръчах Гармин 2555 на старо, който е бил демо модел ( изложен на витрина в щатите ) така че е като нов.
                5 инчов, потдържа повечето от нещата, няма гласови команди, блутууд и 3Д сгради и 3Д терен, не знам даже последните две потдържат ли се в България.
                Благодаря на всички за съветите.

Коментар

Аз искам да попитам, дали сбърках или не, като закупих 3760Т. Снабдих се с ново такова устройство, стояло бог знае колко на щанда. Изглежда доста прилично.

Коментар

Аз също се чудих за същото колега поради по-голямата му резолюция 800x480 в сравнение със стандартната при другите устройства на Гармин. Но ме отказа дисплеят който е 4,3 инча, за мен 5 инчов дисплей беше по-важен от резолюцията. Следващият ми Гармин обезателно ще бъде 5 инча 800x480, дотогава ще им паднат цените.

Коментар

Днес в Метро видях Garmin Nuvi 3590LMT EU BG за 380 лева. Беше с оранжев етикет ( не червен за промоция) , не знам какво означава това.
                      Последно редактирано от milstan; 23-09-13, 19:37.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                        Днес в Метро видях Garmin Nuvi 3590LMT EU BG за 380 лева. Беше с оранжев етикет ( не червен за промоция) , не знам какво означава това.
                        В кое Метро го видя?
                        LZ1AIV

Коментар

Бургас.

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolcho555 Преглед на мнение
                            Аз също се чудих за същото колега поради по-голямата му резолюция 800x480 в сравнение със стандартната при другите устройства на Гармин. Но ме отказа дисплеят който е 4,3 инча, за мен 5 инчов дисплей беше по-важен от резолюцията. Следващият ми Гармин обезателно ще бъде 5 инча 800x480, дотогава ще им паднат цените.
                            Аз лично съм доволен, особено от качеството на изображението. Тъй като до сега не съм ползвал никаква, не мога да правя генерални изводи. Покрай придобивката си поиграх с едно нуви 50 и още някакво започващо с 2ххх , също 5", не е толкова фатално... май.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                              значи си ударил кьоравото. Взимай и бягай. И моят така го купих, оранжевите етикети са за безумни намаления на единични бройки. Не схванах логиката, но се бихме в 12 посред нощ за авантата. Ако все още стои хич не се и замисляй ами отивай в метро. Моят беше с доживотен ъпдейт на бг картата и на сити навигатора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X