Здравейте. Дойде ми времето и аз да си избирам GPS навигация за колата. Допреди седмица нищо не знаех за тези устройства. Попрочетох малко и накрая се спрях на Garmin, предпочитам сигурното и качествено устройство, не съм фен на 20 в 1 устройствата които вършат всичките работи посредствено, предпочитам само едно нещо да прави но да е добре. И най вече и за най-подробната му доколкото разбрах карта на България. Бюджета ми е само до около 150лв обаче. И въпросът ми е дали е по-добре да взема нещо на старо ( примерно Garmin 205 или нещо подобно ) гледам го има за около 100лв на старо, или е по-добре някакъв друг нов модел. Незнам дали по-старото устройство е по-висок клас от новото което сега струва колкото него - има нови за 100-150лв, но дали са по-нисък клас и затова по лош избор. Също така не знам няколкогодишен модел дали може да се очаква вече да дефектира или може да издържи още дълго. Това което ме привлече в модела 205 е че е 5 инчов с резолюция 480x272 мисля че беше докато новите са някъде около 4 инча и по-ниска резолюция. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заслужава ли си Garmin на старо
Свий
X
-
От: Заслужава ли си Garmin на старо
Първоначално публикуван от Nikolcho555 Преглед на мнениеЗдравейте. Дойде ми времето и аз да си избирам GPS навигация за колата. Допреди седмица нищо не знаех за тези устройства. Попрочетох малко и накрая се спрях на Garmin, предпочитам сигурното и качествено устройство, не съм фен на 20 в 1 устройствата които вършат всичките работи посредствено, предпочитам само едно нещо да прави но да е добре. И най вече и за най-подробната му доколкото разбрах карта на България. Бюджета ми е само до около 150лв обаче. И въпросът ми е дали е по-добре да взема нещо на старо ( примерно Garmin 205 или нещо подобно ) гледам го има за около 100лв на старо, или е по-добре някакъв друг нов модел. Незнам дали по-старото устройство е по-висок клас от новото което сега струва колкото него - има нови за 100-150лв, но дали са по-нисък клас и затова по лош избор. Също така не знам няколкогодишен модел дали може да се очаква вече да дефектира или може да издържи още дълго. Това което ме привлече в модела 205 е че е 5 инчов с резолюция 480x272 мисля че беше докато новите са някъде около 4 инча и по-ниска резолюция. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. Благодаря.
Между другото - 205 е 3.5", а не 5". Евентуално, ако си пропуснал 'W' след номера, тогава е 4.3".Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
Коментар
-
Точно за този модел Гармин 40 се чудя колега дали е по-добре него или на старо да кажем този Гармин 205. Чудя се дали избирам между нова лада и стар мерцедес ( ново нещо нисък клас срещу старо нещо висок клас ) да кажем или нещо тотално бъркам и няма голямо значение от модела а всичко зависи от картите.
Да, пропуснал съм W-то и не е 5 а 4.3 инча найстина, след толкова гледане някъде съм се отнесъл вече.
Значи
Коментар
-
След дълго мислене си поръчах Гармин 2555 на старо, който е бил демо модел ( изложен на витрина в щатите ) така че е като нов.
5 инчов, потдържа повечето от нещата, няма гласови команди, блутууд и 3Д сгради и 3Д терен, не знам даже последните две потдържат ли се в България.
Благодаря на всички за съветите.
Коментар
-
Аз също се чудих за същото колега поради по-голямата му резолюция 800x480 в сравнение със стандартната при другите устройства на Гармин. Но ме отказа дисплеят който е 4,3 инча, за мен 5 инчов дисплей беше по-важен от резолюцията. Следващият ми Гармин обезателно ще бъде 5 инча 800x480, дотогава ще им паднат цените.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеДнес в Метро видях Garmin Nuvi 3590LMT EU BG за 380 лева. Беше с оранжев етикет ( не червен за промоция) , не знам какво означава това.LZ1AIV
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nikolcho555 Преглед на мнениеАз също се чудих за същото колега поради по-голямата му резолюция 800x480 в сравнение със стандартната при другите устройства на Гармин. Но ме отказа дисплеят който е 4,3 инча, за мен 5 инчов дисплей беше по-важен от резолюцията. Следващият ми Гармин обезателно ще бъде 5 инча 800x480, дотогава ще им паднат цените.
Коментар
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеДнес в Метро видях Garmin Nuvi 3590LMT EU BG за 380 лева. Беше с оранжев етикет ( не червен за промоция) , не знам какво означава това.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар