Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужава ли си Garmin на старо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заслужава ли си Garmin на старо

Първоначално публикуван от Nikolcho555 Преглед на мнение
    След дълго мислене си поръчах Гармин 2555 на старо, който е бил демо модел ( изложен на витрина в щатите ) така че е като нов.
    5 инчов, потдържа повечето от нещата, няма гласови команди, блутууд и 3Д сгради и 3Д терен, не знам даже последните две потдържат ли се в България.
    Благодаря на всички за съветите.
    Сега остава да чакаме темата "От къде да си взема карти за България и Европа и как се инсталират?" Щот' нали не смяташ, че американците ще ти го доставят накачулен с тях...
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Сега остава да чакаме темата "От къде да си взема карти за България и Европа и как се инсталират?" Щот' нали не смяташ, че американците ще ти го доставят накачулен с тях...
      А, тема, в гугъла има всичко необходимо, даже карта на цяла европа има, качена и то не сложна за инсталиране, описано е всичко Та ти тема чакай
      Да не сметне някой, че правя реклама или нещо подобно.....
      Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 25-09-13, 00:34.
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Моя е грешката че не доуточних както трябва. Закупих го от човек в България който го е внесъм от Щатите и той ми сложи карта на БГ и на Европа и полицейските камери и предупреждения и т.н. всичко необходимо. Сега пак ще прегледам темите за ъпдейт на картите естествено но не мисля че ще ми се наложи да пускам нова тема, всичко е предостатъчно добре описано.

Коментар

Малко извън темата, но един андроид+гармин върши същата работа и имате 2в1
          Софта даже е копиран от 3ххх серията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X