Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към знаещите...Гармин Зумо 550

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос към знаещите...Гармин Зумо 550

Уффф, Конов ми го прати въпросното Зумо, ама и аз не мога да му помогна май. Версията е 5.00 и според webupdater е последната. Въпреки това му зададох да я сложи наново и пак няма TRACK BACK бутон никъде. Най- вероятно просто няма за този модел.
    Картата му е 5.80, но според него при изключена карта става както иска, а при включена - не.
    Знам, че при 60 серия Active log-a е доста по-подробен от запомнения трак, може ли това да е причината и тук - няма Track back и затова не може да се навигира по active log, а като го запише като трак да губи детайли - гледам , че е доста малък въпросния трак и ако загуби десетина точки,да става това , което описва.

Коментар

И LOCK ON ROAD няма също .

Коментар

Zumo 660 има такава функция, Zumo 5xx(и 4хх) я няма за съжаление.

За да те маршрутизира зумото 550 трябва трака да го има в картата(като път) и ползва картата с междинни точки за да изчисли маршрут.

Коментар

Това,че не съм писал скоро по темата,не значи ,че съм приключил със сагата Гармин ZUMO 550.......
          Изключително съм благодарен за съдействието от страна на модераторите,а така също и на форумните приятели......
          И те така:
          Исках Гармин ZUMO 550,да е пенкилер,тоест да покрива моите нужди,при шофиране,/на пътя и извън него/,каране на АТВ,мотор,туризъм,/пешеходен и вело/,бягане.....,независимо от големия размер/при него не ползувам очила/.
          Много мога да пиша за предимствата на този модел,но не това е темата,а недостатъците му,и то кокретно в моя случай:
          1.Запис на трак ,извън пътя,за да стане точен,се записва върху базовата карта,това се отнася и за Гармин ZUMO 660..
          При ползуване на GPS MAP 60 Csx,OREGON,MONTANA,/поне това съм използувал/,нещата стават перфектни ,защото тези уреди,могат да НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВАТ ,върху пътя...
          2.Не разполага с функция TRACK BACK,което не е болка за умиране....,ако не изтриеш следата....
          3.Навигация по предварително качен трак,е възможна ,като се навигира по трака,качен върху базовата карта....
          Ако се навигира по трак,върху TOPO картата,всеки един път,пътечка,маркирана на картата е в състояние,да ви придърпа трака..../рестартирате уреда ,и готово...до следващия път.../.
          Ако няма никакви пътища-няма проблем....държи се по трака...
          4.Ако се постави трака във вид на карта,пише тук във форума,че се получава,пълноценно движение по трака..
          ....НОВ ВЪПРОС: Как ...се трансформира трака във вид на карта.../аз поне не открих......../.
          Помагайте......
          На бой отиват само старците!

Коментар

Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнение
            Това,че не съм писал скоро по темата,не значи ,че съм приключил със сагата Гармин ZUMO 550.......
            Изключително съм благодарен за съдействието от страна на модераторите,а така също и на форумните приятели......
            И те така:
            Исках Гармин ZUMO 550,да е пенкилер,тоест да покрива моите нужди,при шофиране,/на пътя и извън него/,каране на АТВ,мотор,туризъм,/пешеходен и вело/,бягане.....,независимо от големия размер/при него не ползувам очила/.
            Много мога да пиша за предимствата на този модел,но не това е темата,а недостатъците му,и то кокретно в моя случай:
            1.Запис на трак ,извън пътя,за да стане точен,се записва върху базовата карта,това се отнася и за Гармин ZUMO 660..
            Мисля че ако настроиш навигацията на OFF ROAD също става, но като му кажеш да те кара нанякъде и дърпа права линия до там.

4.Ако се постави трака във вид на карта,пише тук във форума,че се получава,пълноценно движение по трака..
            ....НОВ ВЪПРОС: Как ...се трансформира трака във вид на карта.../аз поне не открих......../.
            Помагайте......
            Да, но визуално само. Няма навигация а си гледаш да си по линията.

Ето нещо от 2007-ма. Трябва да работи и сега.
            http://htftp.offroad-bulgaria.com/sabin/map/zumo69/

Изгледай филмчето и ако нещо не става пиши.

Коментар

Благодаря,за пореден път.......
              Само с Благодаря,....няма да мина....
              Помощта ти е много полезна,...надявам се не само за мен...
              Това,да се сверявам с линията е достатъчно....
              Ще пиша.......
              На бой отиват само старците!

Коментар

Не е точно така, от много версии насам на firmware-a на Zumo 660, това е оправено и трака не се придърпва към пътищата. Единствено колата скача на най-близкия път, което подвежда. Записаният трак си е реален и не се влияе от активната карта.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X